Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, a helyén kell kezelni a dolgokat.Chino írta:Szerintem elég elhamarkodottak ezek a kijelentések. Tényleg jó meccset hozott le, jár neki a gratuláció, de azt se felejtsük idáig mit mutatott. És ez "csak" egy meccs (minden eddigin csak negatív visszhangok voltak), ahogy SR-nek is. Rá is már azt mondja mindenki, hogy Alves legjobb helyettese stb., de várjunk még ezzel.noname írta:Rég szurkoltam ennyire valakinek h jó legyen. Gyakorlatilag hibátlan meccs az egyik legkeményebb pályán a liga legaljasabb támadója ellen. Ha nem sérül meg, akkor lehet 3 fantasztikus védőnk, mert ne áltassuk magunkat: amit művelt, arra se Bartra, se Mathieu nem képes. Sajnos.
Milito2?
Amúgy ez a meccs igazából "feküdt" Vermaelen-nek, nem kellett nagy dolgokat csinálni, labdát megjátszani stb. Nálunk nem elég, ha egy védő magabiztos, de olyan egyszerű, mint az ásóbot. Piqué is azért illeszkedik ilyen jól, mert pontosan, földön tud passzolni, ha van lehetőség feljebb lép, egyszerűen komplexebb feladatkört kell ellátni. Érdemes volt megnézni, Vermaelen a labdákat 90 %-ban vagy vaktában fellőtte, vagy visszagurította Bravonak, mellette Alba viszont szinte mindet jól játszotta meg. Persze nem ugyanaz a feladatkör, de hatalmas volt a kontraszt.
Egy Bilbao ellen a San Mames-ben jól jött ez a keményebb megbízható játék, de én ezt kevésnek találom. (Bartra ebben például kifejezetten jó)
Én szeretném legjobban, ha rám cáfolna és meg is követem, ha ez változik.
Szerintem elég elhamarkodottak ezek a kijelentések. Tényleg jó meccset hozott le, jár neki a gratuláció, de azt se felejtsük idáig mit mutatott. És ez "csak" egy meccs (minden eddigin csak negatív visszhangok voltak), ahogy SR-nek is. Rá is már azt mondja mindenki, hogy Alves legjobb helyettese stb., de várjunk még ezzel.noname írta:Rég szurkoltam ennyire valakinek h jó legyen. Gyakorlatilag hibátlan meccs az egyik legkeményebb pályán a liga legaljasabb támadója ellen. Ha nem sérül meg, akkor lehet 3 fantasztikus védőnk, mert ne áltassuk magunkat: amit művelt, arra se Bartra, se Mathieu nem képes. Sajnos.
Milito2?
Na, azért egy meccs után nem hinném, hogy máris elkéne könyvelni, hogy kiszorította Mascheranot. Várnjunk még ezzel.defender3 írta:Remélem mostantól sokáig elkerülik a sérülések és simán kezdő lesz. Masch meg mehet a kispadra Busi cseréjének.
Már bejátszotta magát. Busi sérült, Masche megy előre.Nero. írta:Hát ha nem is kölcsönbe, de szerintem valaki távozni fog a Mathieu/Bartra/Vermaelen hármasból. Az ugye már teljesen egyértelmű, hogy a Piqué-Mascherano duó robbanthatatlan, 5 középső védőt meg még Enrique se fog rotálni. Kiváncsi vagyok a belgára, hogy mit mutat, de eddig nem vágódtam tőle hanyatt.Samper írta:Vermanak érkezett el a nagy pillanata. Vagy bejátssza magát a csapatba, vagy télen őt is elküldik "kölcsönbe".Persze sokat nem is játszott.
Ha azért ezt nem is, de mindenesetre ha így játszik mostantól mindig, akkor Bartra és Matyi a 4. számú védő posztért fognak csak versenyezni.. Kőkemény volt ma, előre annyira nem érzi, de olyan se rémlik, hogy befűzték volna. Csak így tovább!Dr.Dre írta:kerüljék el a sérülések,és 3. számú védő simán lehet, talán még Mr. Shakirát is kiszoríthatná ha ilyen jól játszana minden meccsen.
Hát ha nem is kölcsönbe, de szerintem valaki távozni fog a Mathieu/Bartra/Vermaelen hármasból. Az ugye már teljesen egyértelmű, hogy a Piqué-Mascherano duó robbanthatatlan, 5 középső védőt meg még Enrique se fog rotálni. Kiváncsi vagyok a belgára, hogy mit mutat, de eddig nem vágódtam tőle hanyatt.Samper írta:Vermanak érkezett el a nagy pillanata. Vagy bejátssza magát a csapatba, vagy télen őt is elküldik "kölcsönbe".
Ilyen korú, tapasztalatú játékosokat nem szoktak kölcsönadni. Max. nem játszik.Samper írta:Vermanak érkezett el a nagy pillanata. Vagy bejátssza magát a csapatba, vagy télen őt is elküldik "kölcsönbe".