Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, hogy beszéltük már, de vicces ezt visszaolvasni.Bob_Marley írta: Guingamp tök utolsó, lehet nekik is rúgnak ennyit, bár ilyenkor szokott jönni egy klasszik 0:0.![]()
Bob_Marley írta:Azért egy Lacazette, Fekir vagy éppen Grenier jó kis játékosok
Legalább nem azt mondtad, hogy keress másik csapatot, valakinél ez dívik.visca el barca írta:na jól van szevasz, keressél magadnak egy másik beszélgető partnert, én ezek után befejeztem VeledBob_Marley írta:Életben nem lőnek ezek újra hatot![]()
igen, amúgy én linkeltem, de miután írtad h micsoda gólok voltak, nem bírtam megállni h ne nézzem meg
na jól van szevasz, keressél magadnak egy másik beszélgető partnert, én ezek után befejeztem VeledBob_Marley írta:Életben nem lőnek ezek újra hatot
Már bocsánat, de direkt nem linkeltem egy gólt sem, csak megjegyeztem, hogy Diarra meg Ocampos is betették. Te linkelted Diarra gólját.visca el barca írta:sima kapusgól. odalőtte a keze mellé
egyébként örülök neki h minden gólt belinkelgetsz egyesével, meg akartam nézni felvételről az egészet
Goal Lucas OCAMPOSvisca el barca írta:jah, lass eléggé bevertemár most esélyes az év gólja díjra
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=K4DLxa9 ... r_embedded" target="_blank
Mondjuk nem értek a francia bajnoksághoz, nem is vagyok képben igazán.visca el barca írta:jó mondjuk bielsához képest az edzők 99.9%-a középszer![]()
a görögökkel egész eredményes focit tolt, sztem jó lesz márszejben is.
Én azt olvastam, hogy megegyeztek az új szerződéssel, aztán pár nap múlva szólt a vezetőség, hogy "hé, öreg, kéne ezt-azt változtatni", aztán Bielsa erre bepöccent, ami azért - ha így történt - érthető.visca el barca írta:ezért volt iszonyú nagy parasztság az öregtől, hogy az első fordulóban lelépett. szezon közben esély sincs egy normális edzőre...kanty írta:Nem mostani cikk, de sok érdekességet leír Bielsáról.
Kíváncsi leszek, hogy ki jön a helyére, az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga.
ezért volt iszonyú nagy parasztság az öregtől, hogy az első fordulóban lelépett. szezon közben esély sincs egy normális edzőre...kanty írta:Nem mostani cikk, de sok érdekességet leír Bielsáról.
Kíváncsi leszek, hogy ki jön a helyére, az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga.
Olvastam ma twitteren, hogy Zidanet akarja a Marseilles edzőnek, erről te hallottál valamit, vagy csak valami irdatlan nagy kacsa?visca el barca máshol írta:mondjuk edző nélkül nehéz lesz bármit is elérnibielsa jól kicseszett mindenkivel, hogy így gondolt egyet az első forduló után és lelépett