Azért nézz bele Bandi, ha teheted

Az korrekt.visca el barca írta:mb1 forevör![]()
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55E562B2" target="_blank
Elég fapados egy szelvénynek néz ki. Most bundáztak a Vidi ellen meg nem? Vagy ott is? Minden érdekes eredményre rálehet fogni, hogy bunda. Nyomtak az Újpest ellen és megnyerték, nem kell összeesküvés elméleteket gyártani.visca el barca írta:mb1 forevör![]()
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55E562B2" target="_blank
A többi hibátlanul vezeti a bajnokságot és 50 éves rekordra hajt.messideco írta:Balázs Benjamin a legjobb. A többi?
Ezt amúgy én sem értem. Tuti úgy csinálnám, hogy a selejtezőket a bajnokság vége után egyből lerendezném, mert így nincs értelme, hogy sok csapatnál, egy teljesen más team fut ki a pályára.Messa írta:Szégyen, de ez nem a bajnok Videoton. Ez az a Videoton, aki 7 meccs után 1 győzelemmel, 6 vereséggel, 2 rúgott góllal, és a tavalyi egész szezon alatt bekapott gólok háromnegyedével kieső helyen áll.Nero. írta:Na közben 70 perc alatt már kaptak egy hármast a Lech Poznantól.Ezért tényleg érdemes kiengedni kiengedni a magyar csapatokat nemzetközi színpadra. Szégyen.
![]()
Nyert a Marseille és az Inter, na meg Pedro gól+gólpassz. Azt hiszem tényleg jó hétvége volt.Normandia írta:Bob,
szerintem jól végződött a hetünk. Nyert a fradi, nyert a barca és pontokat vesztett a real. Kell ennél több?.
Szégyen, de ez nem a bajnok Videoton. Ez az a Videoton, aki 7 meccs után 1 győzelemmel, 6 vereséggel, 2 rúgott góllal, és a tavalyi egész szezon alatt bekapott gólok háromnegyedével kieső helyen áll.Nero. írta:Na közben 70 perc alatt már kaptak egy hármast a Lech Poznantól.Ezért tényleg érdemes kiengedni kiengedni a magyar csapatokat nemzetközi színpadra. Szégyen.
![]()
Jókor vagy rosszkor emelte fel, totál lényegtelen (plusz a kapus mellett ment inkább el). Egy remek levétel után irgalmatlanul bekente. Erős lövés volt, közelről és gól is lett belőle.S.Agüero írta:Az túlzás, hogy irgalmatlanul, a kapus pont rossz pillanatban emelte fel a lábát.Bob_Marley írta:Második nagyon jó hosszú labda a védőktől, az elsőből Busai még kapufára pörkölt, másodikat Böde irgalmatlanul bekente.![]()
Hajrá Fradi
Az túlzás, hogy irgalmatlanul, a kapus pont rossz pillanatban emelte fel a lábát.Bob_Marley írta:Második nagyon jó hosszú labda a védőktől, az elsőből Busai még kapufára pörkölt, másodikat Böde irgalmatlanul bekente.![]()
Hajrá Fradi
És ez a játékukon is látszódik, egész jól kezdtek, de az utolsó passzok siralmasan mennek. Plusz a védekezésben Juhász hiányát nagyon megérzik, olykor forognak jobbra-balra....Kár érte, mert ez a Poznan se egy verhetetlen gárda.LG írta:Azért hozzá kell tenni azt is, hogy ez a Videoton sok sebből vérzik, a lehető legrosszabkor jött ez a meccs.Nero. írta:Na közben 70 perc alatt már kaptak egy hármast a Lech Poznantól.Ezért tényleg érdemes kiengedni kiengedni a magyar csapatokat nemzetközi színpadra. Szégyen.
![]()
Azért hozzá kell tenni azt is, hogy ez a Videoton sok sebből vérzik, a lehető legrosszabkor jött ez a meccs.Nero. írta:Na közben 70 perc alatt már kaptak egy hármast a Lech Poznantól.Ezért tényleg érdemes kiengedni kiengedni a magyar csapatokat nemzetközi színpadra. Szégyen.
![]()
Mert?visca el barca írta:"szponzorok" - made my dayNero. írta:a szponzorok kivették a lóvét
"szponzorok" - made my dayNero. írta:a szponzorok kivették a lóvét
Nem hinném, hogy sokat számítana. Szerintem marha egyszerű a képlet: a szponzorok kivették a lóvét, így meg nemtudnak normális játékosokat, edzőt igazolni. Bár én annyira nem vagyok otthon a magyar fociban, márha focinak lehet nevezni egy olyan bajnokságot ahol 3 jó passzt nem tudnak egymás után megcsinálni ezek a tehetséges játékosok.Bob_Marley írta:Pintér a Fradiban, a Vidinél meg kipateroltak mindenkit, edzőstül igazgatóstul mindenestül.
Akkor jó, már megijedtem, hogy az Attiláról van szó.pintér ádámot
pintér ádámotLG írta:Ez a Pintér a Fradiban mit takar?Bob_Marley írta:Pintér a Fradiban, a Vidinél meg kipateroltak mindenkit, edzőstül igazgatóstul mindenestül.
Ez a Pintér a Fradiban mit takar?Bob_Marley írta:Pintér a Fradiban, a Vidinél meg kipateroltak mindenkit, edzőstül igazgatóstul mindenestül.