daffy írta:LG írta:
Egyébként nem helyeslem Ronaldo hozzáállását, de valahol megértem, hogy elege van. Elküldték Ancelottit, pedig a játékosok támogatták, most meg az idegen test Bale-re akarják építeni a csapatot.
A walesi eladásával most egy csomó kellemetlenségtől megszabadulhattak volna.
Ez így van,de Ronaldo csak egy játékos. Majd a Real Madrid eldönti,hogy mi a jó a klubnak. Ha Cr-nek ez nem összeegyeztethető a saját elképzelésével,akkor várja őt a PSG. Jövőre úgyis megy. Én nagyon szeretném,ha vele együtt távozna Bale is és Flo papa is. Mindhárom nagyon az utolsókat rúgja. Ronaldo egyértelműen fizikai teljesítőképessége határán van. Bale technikátlan és buta a latin focihoz. Perez pedig annyira nem akar bukni,hogy erőlteti a lehetetlent és ha idén Benitez sem találja meg Bale posztját(melyet szemmel láthatóan mindenhol próbál),akkor tényleg vége a dalnak.
Szerintem nyáron MU lesz belőle. Így is kuncsorognak a szélsőkért, pénzük van mint a szemét, a Real is most tud még egy igazán nagyot kaszálni vele.
Fizikai állapot ide vagy oda, 32 évesen már nem biztos, hogy igazán elég lesz egy olyan embernek, akinek a játékában kulcsszerepe van a gyorsaságnak. Akkor pedig már nem fognak úgy kapkodni utána, egy-két évre még a PSG sem biztos, hogy robbantana bankot és ki tudja milyen feltörekvő játékosok lesznek már akkor, akikbe érdemesebb fektetni.
Ráadásul ő is vissza akart még térni Manchasterbe. Jövőre elmegy még két esetleg három évig magas szinten tud játszani és a csúcsról mehet majd az USA-ba. De ez még bőven a jövő zenéje, jöhet egy komoly sérülés is vagy akár egy újabb aranykor a játékában. Mindenesetre a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy megdönti idén Raúl rekordját, aztán tipli, amivel ő is, a klub is és talán a vevő is jól jár.