PCsabi írta:Na, csak most sikerült megnéznem a TD évadzárót.
Nekem az egész évaddal gondom volt, talán csak két rész tetszett ill. a negyedik rész végén lévő akciójelenet. De ez a befejező rész mi volt??? Konkrétan kuka az egész.
Ez a korrupciós szál teljesen hidegen hagyott, egyszerűen nem tudott beszippantani a sorozat, nem volt hangulata (max. a Ray - Frank beszélgetéseknek). Meg ez, hogy ki kicsoda, mit miért...Petr jól írta, katyvasz volt.
Nekem az alap sztori jobban tetszett, mint az első évados. Első évadban az a sok misztikus dolog nekem nagyon nem jött be, és ahogy VEB mondja, ha nincs Matthew, akkor kuka az egész, számomra legalábbis. (Meg sok volt benne a rejtett utalás, nagyon kellett figyelni, ilyen téren meg "rossz" néző vagyok.)
A második évadban nekem alapvetően tetszett, hogy egy kis város, ami a korrupció melegágya, és az üzleti világ meg az igazságszolgáltatás hogyan kapcsolódik össze. Szerintem ez sokkal "maibb" téma, mint a Carcosa-s baromság.
Az igaz, hogy itt nem volt akkora színészi alakítás, illetve sok volt a "főszereplő". Kb elég lett volna Frank-Ray és kész.
A vége mondjuk nekem sem tetszett annyira, kiszámítható volt, és lapos. De alapjában véve engem "megnyert" magának az évad.
Mondjuk az végül csak nem derült ki (számomra), hogy