Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem hinném ,hogy ez megvalósul....Gondolom a csapatok beleegyezése is szükséges lenne egy ilyen volumenű dologhoz, meg úgy alapból ez a felvetése az elnöknek vicc kategória pénz ide vagy oda. Bár olaszoknál ,mintha már eljátszották volna az Olasz szuperkupa meccsel nemrég ,ha jól emlékszempalesz77 írta:Tebas (Liga president): "In medium term, we'll play Liga and Copa matches abroad. Can't yet say where, we need permission of federations."
Csodálatos, remélem legalább Ázsia lesz a helyszín - igazából mi más lenne? -, jót fog tenni a csapatoknak a sok utazgatás, Bl-re tuti nem fog kihatni.. Undorító ami zajlik kizárólag a pénz miatt, nagyon remélem, hogy ez nem fog megvalósulni.
Többet mint Munir.roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=oZBUR-WSHPA
Halilovic eltett egy szép gólpasszt. Mintha csak Messit látnám. Megnézném, most mit tudna mutatni az argentin posztján.
Nem értem a hasonlatot, hogy jó hogy nem elnöknek választották meg, mikor a csávó azért egy edző volt. Szóval nem az utcáról hívták be. Mondom még egyszer, hogy nyilván van benne "reklám" is, de maga a gesztus és a gondolat nagyon szép és emberi.Leon írta:Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot!Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Van benne biztos propaganda is, de egy szép történet.![]()
Off de egyébként ez a pali korábban az ISIS-t támogatta és azért menekült el mert otthagyta őket és ezért vérdíjat tűztek ki a fejére.
A Celta ellen valóban melós lesz,de mostanában a Sevilla nem épp jó formájáról ismert.Mi is röhögve gurítottunk nekik 4et és csak azét lett szoros a vége mert a srácoknak 4 gól után nem volt kedve focizni.
Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot!Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Van benne biztos propaganda is, de egy szép történet.
Úgy biza, nehéz lesz, de nem megoldhatatlan.Bob_Marley írta:Kőkemény lesz a hétközi vigói kirándulás....Sevilla elég gyengén kezdte a bajnokságot, de náluk nyerni bárkinek mindig nagy fegyvertény és a Celta eddig remekel.
Nagy szükség van ezekre a meccsekre. A klubVB okozta extra fáradtság szinte garantálhatóan 3-4 pont mínuszt jelent a csapat számára. Jó lenne úgy elmenni a klubVB-re h van minimum pár pont előny a riválisokkal szemben.etooka9 írta:3 forduló után csak mi vagyunk százszázalékosak.
5 vagy 6 szándékos és látványos kezezést nem látott.Nero. írta:Ez a Lahoz annyira egy komolytalan bohóc, hogy előre be kell nyújtani mindenféle kérelmet hogy ha lehet nekünk többet ne vezessen meccset. Tragikomédia ez az ember.
Na én őt baromira szívesen láttam volna nálunk - még ha nem is illett volna a Pep csapatba. Imádtam a srácot, legalábbis amíg a Madridban tolta. A 2007-es Copán amit leművelt, meg utána szezonban..kanty írta:Robinho
A 2000-2004 közötti Valencia nagyon erős csapat volt, európai szinten is az elitbe tartoztak. Két BL döntő, 2 bajnoki cím, és Uefa kupa volt a mérlegük ebben az időszakban, pedig a bajnokságban és Európában is nagyon sok erős csapat volt akkoriban.visca el barca írta:
ha már régiek, nekem nagy kedvenc volt a 2000-es évek elejei valenciai belső páros, ayala meg pellegrino. két igazi hentes, rémálom volt ellenük játszani. főleg az argentín ellen, aránylag alacsony termete ellenére brutálisan erős volt a fejjátéka
Na ja, meg Kondogbia se remlett, pedig 1 felkeszulesi meccs alatt - plusz 1 visszanezett PSG-Monaco alatt - meggyozott, hogy tenyleg nem ugyetlen..Bob_Marley írta:Vidalra se emlékeztél, pedig az ő beadásával egyenlítettek tavaly a 2:2 alkalmával.![]()
szerk: utána néztem nem Oliveira a Betisből ?