Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó ötlet!Drigo írta:nekem lenne egy felvetésem. pont a szülinapom kapcsán vetette fel vki(már nem emléxem,hogy ki bocsi), hogy jó volna csinálni egy topicot amiben minden tagnak megvan h mikor van a szülinapja és így nyomon lehetne követni,nem kéne mindig az ünnepeltnek felhozni a témát(Petixy-t is csak utólag lehetett felköszönteni) + az én javaslatom, hogy minden felhasználónév mellé írjuk/játok ki a kersztnevét is ne csak a születési dátumot így a névnapok is követhetőek lennének.
Tipp: én ezt úgy képzelem,h mindenki elküldi vmelyik modinak a fent említett adatait és ő(k) meg megcsinálják a topicot m sztem abból csak kavarodás lenne, hogyha mindenki beírná a magáét egy adott topcba.
Persze ez csak egy ötlet de sztem érdemes lenne megvalósítani.Persze nemtom,hogy a többiek mit szólnak hozzá.
Köszönöm!Badi írta:megvolt
az offtopicban megtalálod![]()
Tudom hogy lehetne keresgélni,na de hagy ne túrjam át,és jegyzeteljem ki onnan,ennyi fáradtságot vehetnek az emberek hogy elküldik ezt a pár adatot a megadott címre!Akkor a portrék közt rögtön kutathatsz!![]()
Akkor a portrék közt rögtön kutathatsz!Charlie írta:Én támogatom!Megvalósítható nagyon egyszerűen.Vállalom az adatok begyűjtését is.
arbeitrt@vipmail.hu
Felhasználónév a fórumon,keresztnév,születési dátum,ezeket küldjétek a fenti címre!
C.
így vanFiginho írta:Már tudom ki!Badi!
ÉS?Figinho írta:Már tudom ki!Badi!
Moderátorok/Adminok. De csak tipp.Figinho írta:Ki zárja be állandóan a fórumaimat!?
már más is jelezte de ezt TE tudod állítani a saját profilodban én is innen tudtam meg szal innentől csak rajtad múlik hajrá!huevos írta:szevasztok
ha jól látom nincs átállítva az óra (1 óra minusz...)