kanty írta:Én Messire írtam, aki hajlamos minden "csúnyát próbáltam írni" elvállalni, annak ellenére, hogy neki már a pénz tényleg nem tényező. Nem általánosan beszéltem a nagy sportolókról, csak az argentinről. Aki matractól elkezdve, arcmosóreklámon át már mindent reklámozott. És azért ő nem az a kategória, akinek "van az a pénz, hogy korpásodjon a hajam".
visca el barca írta:nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?
Adom. Ha nem is feltétlenül ezzel a termékkel kapcsolatban (ezzel más a probléma), de maximális igénytelenség az a zsibvásár, amihez a nevét adja, a sokak szerint világ valaha volt legjobb focistája. Egyszer bepakoltatnám az autójába az összes dolgot, amit valaha reklámozott, úgy nézne ki, mint egy vándorcigány.
Mellesleg teljesen egyetértek a svédekkel, ahol gyerekjátékot nem lehet reklámozni (vagy más gyereknek szóló árucikket sem, ezt nem tudom), mert eléggé gátlástalan behülyíteni a gyereket. Ha egy felnőtt elég hülye ahhoz, hogy vegyen egy borotvát, mert Messit látta mellette (akin kb. szőr sem nő), szíve joga, de a kölykökből konzumidiótát nevelni az nekem nem oké.