hank1ee írta:Valdés egy kiváló kapus volt, az első 1-2 éve miatt bélyegezték meg rengetegen, onnantól ezek az emberek szemellenzővel nézték a játékát (lábbal tényleg gyenge volt).
Ter Stegennél most ugyanezt érzem. Tökmindegy, hogy elvárás, hogy így helyezkedjen, meg még az edző is magára vállalja, ostorozva van. Biztos az ő "bizonytalansága" kellett hozzá, hogy Florenzi így ráküldje.

hagyjuk már
VV szerintem egy valamiben volt kiváló kapus és az tényleg az 1v1 amikor reflexből kellett a labda után kapni és nem volt ideje gondolkozni. Ennyivel ki is merítettük az erényeit. Egy kiváló kapusnak nem ennyiből áll a repertoárja!
VV-nek gondot jelentettek a beadások/szögletek és a távoli lövések is (éppen ezért volt vicces, hogy Angliába ment), ill. ahogy Te is említetted könnyen zavarba lehetett hozni ha lábbal kellett volna mutatnia valamit.
Egy kiváló kapusnak nem ezek az ismérvei szerintem...
Az általad említett gyengébb első két éve szerintem több volt, de ez aztán végkép szubjektív.
Én elfogadom, bár nem értek egyet vele, hogy meg lett volna bélyegezve a gyenge kezdett miatt, éppen az általam felsorolt gyengeségei miatt gondolom így.
De ha már említetted, hogy vajon miért nem tartotta sokra az egyik oldal, akkor én meg úgy gondolom, hogy a másik oldal pedig érzelmi alapon értékelte túl.
Ez nem vita indító akart lenni, meg amúgy is offos téma.
Stegenes résszel egyetértek, majd ha ő is évekig bizonytalan akkor kezdjük ki, főleg úgy hogy egy baromi jó és biztató első szezonon van túl.
Egyelőre egy padoztatott fiatal kapus aki pont a legmeredekebb meccseket kapja meg.