Bob_Marley írta:MessiNeymarSuarez írta:Szerintem minden spanyol rendezvényen.
DE!
Ezen teljesen felesleges eleve gondolkozni is...Pont nekünk engedélyeznék meg?
Majd úgyis kitalálnak valami ürügyindokot amivel elutasítják, mint ahogy barátságos meccsen se léphettek pályára "mert még félig más klubba tartoznak", de persze pl búcsúmeccseken simán játszhatott Raúl is a Realban, sőt második félidőben pedig a másik csapatában...
Eleve olyan miatt tiltottak el minket, amiket köztudottan más csapat is csinál, mert amúgy értelmetlen szabály...
Illetve Rooney is játszhatott idén nyáron más csapat mezében barátságoson, de ezeket csak példaként hoztam fel.
Megint az összeesküvések.

Felhozol olyan példákat, amikben nem volt eltiltás a játékos klubja felé. Nagyon egyszerű a történet, hivatalosan nem a keret tagja Arda se és Vidal se (nem regisztrálhatóak) így természetesen barátságos meccsen se léphetnek pályára. Nagyon rossz példák voltak.
Freixa logikusan levezette múltkor, de itt a bökkenő a regisztráláson van. A büntetés lejárt és ahhoz kapcsolódó regisztráció, de miután a regisztrálás Január 1-ig érvényes így az időközi igazolásra is ez igaz. Aztán a jogászok, ügyvédek kisilabizálják mi az igazság, szerintem nem létszükséges a dolog és nem szabad a FIFA-t magunkra haragítani. Mire lesz ebben érdemi döntés, meg ide fellebbezés meg oda, addigra már majdnem Január.
Nem tudom hogy sikerült ebben összeesküvést találni. Szimplán mondtam 2 példát, biztos a Raúlos gyanús neked, semmi Real-Barca ellentétet nem akartam belevonni, szimplán ezt tudtam hirtelen felhozni példaként,főleg mert én magam is néztem azt a meccset.
Szimplán arról van szó, hogy nekünk azzal indokolták hogy nem játszhatnak barátságos mérkőzésen, hogy más klub tulajdonában állnak még,ezért nem játszhatnak más mezben...
Míg pl más játékosok simán játszhattak más csapat mezében.
Ahhoz hogy barátságos meccsen játszhasson valaki, ahhoz szintén kötelező hivatalosan regisztrálni egy klubnál? Pedig pont erről szól/szólna a barátságos meccs, sőt volt olyan amikor egy szurkoló is beállhatott.
Petr: Szerintem vicc ez a bűntetés eleve, főleg hogy ezzel pont nem a fiatalok érdekeit védik..Melyik a jobb? eltiltják?
A nagy klubok kiemelik a szegénységből, és a világ egyik legjobb utánpótlás bázisán lehetnek, ahol alapszintű oktatást is kapnak, és akár valóra válthatják az álmaikat? vagy pedig hogy ott hagyják ilyen idióta szabályok miatt az afrikai/dél-amerikai gettókban a nyomorúságban ?
PLusz ugye köztudottan nem mi sértettük meg egyedül ezt a szabályt,de mindegy.
Amúgy csak annyit akartam mondani, hogy tavaly nyáron azért igazolhattunk, mert még nem volt elég bizonyíték, így fellebbezni tudtunk. Ha lett volna elég ,szerintem nem engedte volna a FIFA, főleg ha tényleg példát akar statuálni.