Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindig tanulok valamit, ezek szerint Pinto és Stegen egy szinten vannak. Oké.Kash írta:
Az oké, hogy egyikről sem tehetett, de hol vannak a bravúrok? Hol van az a Stegen, aki a legmagasabb szinten védett a Bayern ellen idegenben?
Ezt a szintet Valdes és Pinto is hozta, kb ugyanúgy véd most Stegen, mint anno Valdes, amit tud, kivéd, bravúrok nincsenek, + hébe-hóba egy-egy potyagól.
Pintonak legalább volt lélekjelenléte, Szerintem a Celta csatárai észre sem vették, hogy áll valaki a kapuban, bezzeg mi megszenvedtünk Alvaroval...
Nyilván azért ő adta a tavalyi Bl szezonban a második legtöbb hosszú labdát Kroos után, mert egy kommentátor elkezdte egyszer..ktm írta:akiről állandóan azt olvasni, hogy lábbal milyen jó..., bár gondolom igzából ez is olyan, hogy egy riporter elkezdte egyszer aztán sokan átvették...
Az oké, hogy egyikről sem tehetett, de hol vannak a bravúrok? Hol van az a Stegen, aki a legmagasabb szinten védett a Bayern ellen idegenben?Kovbal88 írta:Az a vicc, hogy tényleg nem tehetett megint egyik gólról sem
1 gól beleér bepattan a kapufáról, Alves sehol nem volt Nolitonak még ideje is volt megnézni, hogy hova rúgja, ha előrébb áll Stégen akkor még bele se tud érni, ha hátrébb akkor meg a rövidbe rúgja
2 gól egy az egyben vitték rá, volt ideje megint csak megnézni a játékosnak hogy, hova rúgja
3 gól még tisztább helyzet, mint a másodiknál Alves el se kezdi üldözni senki se zavarja a csatárt
4 gól Pique nem is tudom mit csinált.
sok a négy gól persze, de megmagyarázható és egyedül az első lett volna fogható ott meg nem votl szerencséje
vége
5. forduló volt és volt 2-3-4 meccse? wut? oOAndris írta:Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
A másik pedig az, hogy nem abból a feltételezésből indulunk ki, hogy Bravo bezzeg. Hanem abból, hogy a látottakhoz képest BÁRKI bezzeg.
Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
Nem lehet, hogy tavaly összeszedett volt ez a védelem? Mert olyanra, hogy egy meccsen kétszer kb. 30-40 méterről szotyizgatva vezetheti a támadó a kapura, meg úgy lőhet a 16-oson belülről, hogy még egy vacsit is letolhat nem emlékszem. Ebben nem lehet keresni a hibát?Bob_Marley írta:Én már nem bántom, de hogy Bravo hiányzik az biztos. Nem tudom miben volt benne vagy miben nem, de a csávó nem egy zöld festék hogy fogna mindent. Szerencse nem szerencse, de gyakorlatilag, ami kapura megy mostanában az gól. El van átkozva vagy nem tudom, de ilyen a világon nincs, hogy minden elmegy mellette.
Abszolút nem bántás akar ez lenni, de egész egyszerűen a chileivel valami rejtélyes oknál fogva nem kapunk ennyi gólt. És bizony sokat számít, hogy hátulról mit sugároz a védők fel. Jelenleg ha hibázik egy védőnk az 95%ban gól.
A gólokon kívül egy volt ami veszélyesebben ment kapura, azt magabiztosan fogta. csináljon direkt helyzetet, hogy bemutathasson egy bravúrt. A másik oldalon szétlövöldöztük a kapust.don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.
Azt, hogy a Celta játékosok tudnak helyezni..don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.