2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Irányítani - klasszikus értelemben, már ha te úgy értetted - most se fog tudni úgy szerintem, egyszerűen nincs olyan szintű passzjátéka. Azt a "terhet" a középpályának kell átvennie, Neymarnak az első számú támadó szerep elég lesz. Kíváncsi leszek, sok részen bukhat a sztori, de remélem meg tudjuk ugrani az akadályt - vagyis inkább azt, hogy Rakitic, Ini és Neymar meg tudja, na meg Suárez is, a többieknek nem változik sok minden..noname írta:Neymar elég jó volt, de látszott h nincs felkészülve arra h irányítson. Egy próbát most is megérhet. Azóta sokat fejlődött Neymar.
Neymar elég jó volt, de látszott h nincs felkészülve arra h irányítson. Egy próbát most is megérhet. Azóta sokat fejlődött Neymar.palesz77 írta:Az még a 13/14-es szezonban volt, akkor Neymar elég jól tudta pótolni, és a csapat is rendre jó meccseket játszott amúgy. De akkoriban nem is a mostani Messit láthattuk sajnos..Res írta:Csak nekem van Déja vu érzésem, vagy tavaly is volt egy hasonló kihagyása az őszi szezonban? Bár az egy kicsit mintha később lett volna.
Az még a 13/14-es szezonban volt, akkor Neymar elég jól tudta pótolni, és a csapat is rendre jó meccseket játszott amúgy. De akkoriban nem is a mostani Messit láthattuk sajnos..Res írta:Csak nekem van Déja vu érzésem, vagy tavaly is volt egy hasonló kihagyása az őszi szezonban? Bár az egy kicsit mintha később lett volna.
Egy sérülés sohasem jöhet jó időszakban! Senkinek. Messinek meg pláne...Lionel85 írta:Senki sincs acélból, még Messi sem. Fiatal korában voltak sérülései, de a szervezete az évek alatt folyamatosan erősödött, így a sérülések is elkerülték. Ez egy szerencsétlen szituáció volt, bárkivel megeshet, sajnos rossz időszakban jött ez a sérülés, most a társaknak kettőzött erővel kell majd küzdenie.
Én mégjobban parázok a Getafe elleni idegenbeli meccsünktől, ami ráadásul mindjárt itt van. Tavaly is ott hagytunk 2 pontot.Chino írta:Arról nincs szó melyik meccsre térhet vissza vagy ehhez még kellenek vizsgálatok? A Villarreal ellen jó lenne, ha bevethetnénk, legalább egy félidőre. Az nagyon necces lesz, még itthon is.ozsimiki írta:Olyan rég volt sérült /komolyabban/,h már el sem hittem,h lesérülhet...nagyon sajnálom, a lényeg,hogy teljesen rendbe jöjjön!
Nagyon meg fogjuk érezni a hiányát,rem Enrique felállást változtat,mert úgy kevésbé fájhat. Munirt fájó nézni sajna, azt a fiatal fekete srácot kellene erőltetni.
Hajrá Leo!!!
Arról nincs szó melyik meccsre térhet vissza vagy ehhez még kellenek vizsgálatok? A Villarreal ellen jó lenne, ha bevethetnénk, legalább egy félidőre. Az nagyon necces lesz, még itthon is.ozsimiki írta:Olyan rég volt sérült /komolyabban/,h már el sem hittem,h lesérülhet...nagyon sajnálom, a lényeg,hogy teljesen rendbe jöjjön!
Nagyon meg fogjuk érezni a hiányát,rem Enrique felállást változtat,mert úgy kevésbé fájhat. Munirt fájó nézni sajna, azt a fiatal fekete srácot kellene erőltetni.
Hajrá Leo!!!
Rég eldőlt az aranylaszti. Messi fölényesen nyeri majd, de még Neymarnak is előbb kéne kapnia, mint Ronaldonak.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Szerintetek ez a sérülés mennyiben fogja befolyásolni az aranylabdáért folyó küzdelmet?
Eddig nyilvánvaló fölénnyel Messi javára dőlt a mérleg, most azonban Ronaldo előtt itt a tökéletes lehetőség! Szerintetek feledtetheti a gyengébb tavaszát egy esetleg jól sikerülő őszi 1-2-3 hónappal?
Pontosan így van.kanty írta:Az Aranylabda szempontjából ez a sérülés irreleváns. A bogyó már rég eldőlt.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Szerintetek ez a sérülés mennyiben fogja befolyásolni az aranylabdáért folyó küzdelmet?
Eddig nyilvánvaló fölénnyel Messi javára dőlt a mérleg, most azonban Ronaldo előtt itt a tökéletes lehetőség! Szerintetek feledtetheti a gyengébb tavaszát egy esetleg jól sikerülő őszi 1-2-3 hónappal?
Eléggé szánalmas lesz ha ő nyeri meg... talán még a három közé sem férne be nálam...visca el barca írta:dehogy dőlt. az emberekben mindig a legfrissebb emlék hagy nyomot. szavazás előtt lövetnek cuncussal még 20 tizit, mindenki oda lesz érte
Egyértelműen Messinek kell nyernie az Aranylabdát, bármi is történjen még az idén. Ha Ronaldo nyerné, azzal csak magát minősítené a sok szakértő.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Az Aranylabda szempontjából ez a sérülés irreleváns. A bogyó már rég eldőlt.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Papíron lesz kemény szerintem, annak ellenére, hogy a mostani formájuk nagyon távol áll a reálistól. Én jobban félek a Villarreal-tól. A Sevilla-t meg a Romat szerintem bedaráljuk, a Villa meg a Real lesz nagyon kemény. Azokon kegyetlenül kellene még egy közepes Messi is.Tomsa írta:Ééééés hivatalos. Ha a clasico-ig visszatér, addig csak a Sevilla lesz papíron kemény csapat, illene nem sok pontot hullajtanunk még így is. Bár én erre nem sok reményt látok.
Én mégjobban félek az idegenbeli Getafe elleni meccstől. Tavaly ott is ledöntetleneztünkTomsa írta:Ééééés hivatalos. Ha a clasico-ig visszatér, addig csak a Sevilla lesz papíron kemény csapat, illene nem sok pontot hullajtanunk még így is. Bár én erre nem sok reményt látok.