Úgy kellett volna kijonni hogy matyit most kaparjak össze kiskanállal!!!Kovbal88 írta:Az ő gólja volt vagy Matyiőé?
Marc-André ter Stegen
-
- Barça B
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tehát, Ha Matyi fel sem ugrott, akkor mi volt az akadálya annak, hogy a 2 méteres szőke herceg felugorjon és ha már meg van engedve neki, hogy használja a kezét, akkor esetleg használja?Messias2 írta:Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.

- Andris
- Adminisztrátor
Miert, fejes golt kapni szogletbol 30 centrie a rovid saroktol szeeinted kinek a hibaja? Ha negy tamado lett volna ott vedo nelkul es ossze lettek volna kotve a bokai akkor is minimum ki kellett volna okloznie....Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Az ő gólja volt vagy Matyiőé?
Kicsit sűrűn kell keresgélni neki a kifogásokat és a szintén hibázókat.Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Barça B
Nem az övé volt meg még fiatal meg blablabla...kezdem unni a fritzet!!!djtrack írta:ritkán irok de nem tudom szó nélkül hagyni. Ennyit nem lehet hibázni egy élcsapatban...fél méterrel a kapu előtt h tisztán fejeljen 1 védő.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tessék, a showt elloptam, de a grand finálé a tiéd.palesz77 írta:Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0De a leírásod alapján megtaláltam, itt van az a bizonyos védés, tényleg gyönyörű volt.

Ritkán használok youtube-ot, s nem is tudom az időzítőt hogy kell csinálni, de az időt valóban elfelejtettem odaírni.
A védés látványos volt, de ami fontosabb ebben, hogy együtt élt a játékkal és pont, amiket felszoktam én is róni hiba, hogy nem tud folyamat egy szintet hozni az most pont egy olyan pillanat volt, mikor maximálisan koncentrált és a fújás ellenére kitolta. Viszont a csapatot is dicséret illeti, mert szépen levédekezték, pedig négy a három ellen jöttek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ez volt az
imádom ezeket a látványos védéseket, kahn volt ezeknek a nagy mestere 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
A védés is gyönyörű volt, de mellette azért érdemes figyelni, hogy a Las Palmas játékosok milyen szépen mozogtak keresztbe és mennyire ütemben volt ez az egész végrehajtva. És akkor részünkről a Bartra-Adriano duó szépen lekövette és jól adták át egymásnak az embert. Pique pedig szorította ki az embert, ahogy kell a labda és a kapu közepe között volt végig (a gól is hasonló szituból jött, ott már nem volt meg a kellő intenzitás a tatonáláshoz, le is maradt egy ütem befelé tolták és megpattant rajta, gól). Majd Bartra közbenyúlt és Busquets pedig mintaszerűen zárt vissza és szokásosan a hosszú lábaival elkotorta. Na ez a futball, ezek a szépségei. Mindkét oldalról gyönyörű mozgások voltak és tudatos elemek.
A védés is gyönyörű volt, de mellette azért érdemes figyelni, hogy a Las Palmas játékosok milyen szépen mozogtak keresztbe és mennyire ütemben volt ez az egész végrehajtva. És akkor részünkről a Bartra-Adriano duó szépen lekövette és jól adták át egymásnak az embert. Pique pedig szorította ki az embert, ahogy kell a labda és a kapu közepe között volt végig (a gól is hasonló szituból jött, ott már nem volt meg a kellő intenzitás a tatonáláshoz, le is maradt egy ütem befelé tolták és megpattant rajta, gól). Majd Bartra közbenyúlt és Busquets pedig mintaszerűen zárt vissza és szokásosan a hosszú lábaival elkotorta. Na ez a futball, ezek a szépségei. Mindkét oldalról gyönyörű mozgások voltak és tudatos elemek.

Pavel írta:Csórikámat nagyon sajnálom.
Nagyon jól védett erre kap egy ilyen pattanós gólt.
Örültem volna ha lehozza nullára.
Pattanós? Inkább öngólnak nevezném.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez volt az? Vagy az egy másik volt? Nem láttam sajna a meccset, szóval nem tudom..visca el barca írta:volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet

- Chino
- Llegenda del Barça
Csak az is benne lehet, hogy megint nem úszta meg kapott gól nélkül, akármennyire jól is csinált mindent. Ahogy a Celta ellen is úgy kapott négyet, hogy minimum háromnál teljesen kiszolgáltatott volt. Sajnos kapusoknál fejben rögződik, hogy minden körülmény ellenére csak kapott egyet.don70at írta:Ma hatarozott volt, jol iranyitott es az a bizonyos bravur is megvolt. Ez remelem onbizalmat ad neki is es a vedelmunknek is. Az ellenfelek csatarainak meg leesik hogy nem minden papsajt.
Forca Barca!!!!
Ma hatarozott volt, jol iranyitott es az a bizonyos bravur is megvolt. Ez remelem onbizalmat ad neki is es a vedelmunknek is. Az ellenfelek csatarainak meg leesik hogy nem minden papsajt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt én is megjegyeztem, mert szépen úszott a levegőben.visca el barca írta:amugy az félidőben (egy már lefújt támadás után) volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én is sajnálom, ma teljesen helytállt.
Szerintem rendben lesz a srác, viszont szerintem az már vicc kategória, ahogy a tv-ben beszélnek róla..." Nem Barca szint" " A Barcáak keresnie kell más kapust" és stb mintha tavaly nem bizonyított volna már "kicsit"...
Szerintem rendben lesz a srác, viszont szerintem az már vicc kategória, ahogy a tv-ben beszélnek róla..." Nem Barca szint" " A Barcáak keresnie kell más kapust" és stb mintha tavaly nem bizonyított volna már "kicsit"...
- visca el barca
- Presidente del Barça
amugy az félidőben (egy már lefújt támadás után) volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Valószínűleg neki is elege van abból, hogy a sajtó folyamatosan őt veszi elő és talán most kitört belőle a feszültség ami jó. Rakja csak helyre a hátvédsort ha képtelenek koncentrálni. Egyébként jó volt látni azt ahogyan védett, nem az ő hibája volt az a gól ebben szerintem mindenki egyetért.Chino írta:Szerencsétlen, már kezdem sajnálni. Most is megkapta a gólját, amiről aztán tényleg nem tehetett. Állhatott volna ott bárki ugyanaz a vége, pedig simán a kezébe ment volna. Amellett abszolút nem volt gond vele, amikor kellett a helyén volt, a hiányolt bravúr is megvolt, az meg külön tetszett amikor leordította Mascheranoék fejét egy helyzetnél.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerencsétlen, már kezdem sajnálni. Most is megkapta a gólját, amiről aztán tényleg nem tehetett. Állhatott volna ott bárki ugyanaz a vége, pedig simán a kezébe ment volna. Amellett abszolút nem volt gond vele, amikor kellett a helyén volt, a hiányolt bravúr is megvolt, az meg külön tetszett amikor leordította Mascheranoék fejét egy helyzetnél.
Forca Barca!!!!
- barka
- Jugador del Barça
Én nem varrok egy gólt sem Stegen nyakába. Csak egy valamit hiányolok belőle, hogy amikor ilyen harmatgyenge a védelem, akkor egy kapus a kapott gól után törjön ki és ossza le az összes hátvéd fejét.
Kicsit erős ellen példát hozok fel, de nézzétek meg Buffont mikor kap egy hasonló gólt, szinte szétrobban a feje és minden hátvédjét rendbe teszi. Ilyen volt Valdes is vagy Cassillas.
Egy kapus ki szinte a "bástyánkat" védi, legyen benne mersz és ugassa le Piqué, Masc vagy bárkinek a fejét és a ne csak széttárt karokkal álljon, hogy na de fiúk mit csináltok.
Kicsit erős ellen példát hozok fel, de nézzétek meg Buffont mikor kap egy hasonló gólt, szinte szétrobban a feje és minden hátvédjét rendbe teszi. Ilyen volt Valdes is vagy Cassillas.
Egy kapus ki szinte a "bástyánkat" védi, legyen benne mersz és ugassa le Piqué, Masc vagy bárkinek a fejét és a ne csak széttárt karokkal álljon, hogy na de fiúk mit csináltok.