Marc-André ter Stegen
felesleges 7 meccsen a tizenhetedik alkalommal is mentegetni. Stegen nem Barca szint, ezt el kellene fogadni és továbblépni, őt pedig elengedni.
Mert ha itt fogja kitanulni a rutint, az nekünk nagyon fog fájni.
Mert ha itt fogja kitanulni a rutint, az nekünk nagyon fog fájni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Valaki élőben jól írta. Azért egy ötösön belülre érkező labdánál élő ember nem marad....Még ismeri is őket, mert német csapat, kijövök és tarolok mindent. Mathieu is benne volt, de ezt 50-50 dolognak nem tudom ítélni.Messias2 írta:Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Amúgy LE nem egyszer nyilatkozta, hogy 3 db első számú kapusa van. Ha Bravo még nem kezdhet a hétvégén, én esélyt adnék Masipnak.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

-
- Barça B
Úgy kellett volna kijonni hogy matyit most kaparjak össze kiskanállal!!!Kovbal88 írta:Az ő gólja volt vagy Matyiőé?
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tehát, Ha Matyi fel sem ugrott, akkor mi volt az akadálya annak, hogy a 2 méteres szőke herceg felugorjon és ha már meg van engedve neki, hogy használja a kezét, akkor esetleg használja?Messias2 írta:Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.

- Andris
- Adminisztrátor
Miert, fejes golt kapni szogletbol 30 centrie a rovid saroktol szeeinted kinek a hibaja? Ha negy tamado lett volna ott vedo nelkul es ossze lettek volna kotve a bokai akkor is minimum ki kellett volna okloznie....Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Az ő gólja volt vagy Matyiőé?
Kicsit sűrűn kell keresgélni neki a kifogásokat és a szintén hibázókat.Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Barça B
Nem az övé volt meg még fiatal meg blablabla...kezdem unni a fritzet!!!djtrack írta:ritkán irok de nem tudom szó nélkül hagyni. Ennyit nem lehet hibázni egy élcsapatban...fél méterrel a kapu előtt h tisztán fejeljen 1 védő.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tessék, a showt elloptam, de a grand finálé a tiéd.palesz77 írta:Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0De a leírásod alapján megtaláltam, itt van az a bizonyos védés, tényleg gyönyörű volt.

Ritkán használok youtube-ot, s nem is tudom az időzítőt hogy kell csinálni, de az időt valóban elfelejtettem odaírni.
A védés látványos volt, de ami fontosabb ebben, hogy együtt élt a játékkal és pont, amiket felszoktam én is róni hiba, hogy nem tud folyamat egy szintet hozni az most pont egy olyan pillanat volt, mikor maximálisan koncentrált és a fújás ellenére kitolta. Viszont a csapatot is dicséret illeti, mert szépen levédekezték, pedig négy a három ellen jöttek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ez volt az
imádom ezeket a látványos védéseket, kahn volt ezeknek a nagy mestere 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
A védés is gyönyörű volt, de mellette azért érdemes figyelni, hogy a Las Palmas játékosok milyen szépen mozogtak keresztbe és mennyire ütemben volt ez az egész végrehajtva. És akkor részünkről a Bartra-Adriano duó szépen lekövette és jól adták át egymásnak az embert. Pique pedig szorította ki az embert, ahogy kell a labda és a kapu közepe között volt végig (a gól is hasonló szituból jött, ott már nem volt meg a kellő intenzitás a tatonáláshoz, le is maradt egy ütem befelé tolták és megpattant rajta, gól). Majd Bartra közbenyúlt és Busquets pedig mintaszerűen zárt vissza és szokásosan a hosszú lábaival elkotorta. Na ez a futball, ezek a szépségei. Mindkét oldalról gyönyörű mozgások voltak és tudatos elemek.
A védés is gyönyörű volt, de mellette azért érdemes figyelni, hogy a Las Palmas játékosok milyen szépen mozogtak keresztbe és mennyire ütemben volt ez az egész végrehajtva. És akkor részünkről a Bartra-Adriano duó szépen lekövette és jól adták át egymásnak az embert. Pique pedig szorította ki az embert, ahogy kell a labda és a kapu közepe között volt végig (a gól is hasonló szituból jött, ott már nem volt meg a kellő intenzitás a tatonáláshoz, le is maradt egy ütem befelé tolták és megpattant rajta, gól). Majd Bartra közbenyúlt és Busquets pedig mintaszerűen zárt vissza és szokásosan a hosszú lábaival elkotorta. Na ez a futball, ezek a szépségei. Mindkét oldalról gyönyörű mozgások voltak és tudatos elemek.

Pavel írta:Csórikámat nagyon sajnálom.
Nagyon jól védett erre kap egy ilyen pattanós gólt.
Örültem volna ha lehozza nullára.
Pattanós? Inkább öngólnak nevezném.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez volt az? Vagy az egy másik volt? Nem láttam sajna a meccset, szóval nem tudom..visca el barca írta:volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet

- Chino
- Llegenda del Barça
Csak az is benne lehet, hogy megint nem úszta meg kapott gól nélkül, akármennyire jól is csinált mindent. Ahogy a Celta ellen is úgy kapott négyet, hogy minimum háromnál teljesen kiszolgáltatott volt. Sajnos kapusoknál fejben rögződik, hogy minden körülmény ellenére csak kapott egyet.don70at írta:Ma hatarozott volt, jol iranyitott es az a bizonyos bravur is megvolt. Ez remelem onbizalmat ad neki is es a vedelmunknek is. Az ellenfelek csatarainak meg leesik hogy nem minden papsajt.
Forca Barca!!!!
Ma hatarozott volt, jol iranyitott es az a bizonyos bravur is megvolt. Ez remelem onbizalmat ad neki is es a vedelmunknek is. Az ellenfelek csatarainak meg leesik hogy nem minden papsajt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt én is megjegyeztem, mert szépen úszott a levegőben.visca el barca írta:amugy az félidőben (egy már lefújt támadás után) volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én is sajnálom, ma teljesen helytállt.
Szerintem rendben lesz a srác, viszont szerintem az már vicc kategória, ahogy a tv-ben beszélnek róla..." Nem Barca szint" " A Barcáak keresnie kell más kapust" és stb mintha tavaly nem bizonyított volna már "kicsit"...
Szerintem rendben lesz a srác, viszont szerintem az már vicc kategória, ahogy a tv-ben beszélnek róla..." Nem Barca szint" " A Barcáak keresnie kell más kapust" és stb mintha tavaly nem bizonyított volna már "kicsit"...
- visca el barca
- Presidente del Barça
amugy az félidőben (egy már lefújt támadás után) volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...