Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tehát, Ha Matyi fel sem ugrott, akkor mi volt az akadálya annak, hogy a 2 méteres szőke herceg felugorjon és ha már meg van engedve neki, hogy használja a kezét, akkor esetleg használja?Messias2 írta:Mathieu fel sem ugrott. Suarez is csak állt ott. Ettől függetlenül Stegen is benne volt. De szerintem 50-50 Mathieuvel.
Miert, fejes golt kapni szogletbol 30 centrie a rovid saroktol szeeinted kinek a hibaja? Ha negy tamado lett volna ott vedo nelkul es ossze lettek volna kotve a bokai akkor is minimum ki kellett volna okloznie....Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
Kicsit sűrűn kell keresgélni neki a kifogásokat és a szintén hibázókat.Messias2 írta:Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
Mintha csak az ő hibája lett volna...Andris írta:Mikor takaritjak mar ki ezt a hulyet a kezdobol?
Nem az övé volt meg még fiatal meg blablabla...kezdem unni a fritzet!!!djtrack írta:ritkán irok de nem tudom szó nélkül hagyni. Ennyit nem lehet hibázni egy élcsapatban...fél méterrel a kapu előtt h tisztán fejeljen 1 védő.
Tessék, a showt elloptam, de a grand finálé a tiéd.palesz77 írta:Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0De a leírásod alapján megtaláltam, itt van az a bizonyos védés, tényleg gyönyörű volt.
Semmi gond, nem loptad el, időzítőt elfelejtetted benyomni megosztásnál..Bob_Marley írta:Elnézést, hogy ellopom palesz77 elől a showt, de veb erre gondolt:
https://youtu.be/UeGpCLG5Us0
Pavel írta:Csórikámat nagyon sajnálom.
Nagyon jól védett erre kap egy ilyen pattanós gólt.
Örültem volna ha lehozza nullára.
Ez volt az? Vagy az egy másik volt? Nem láttam sajna a meccset, szóval nem tudom..visca el barca írta:volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet
Csak az is benne lehet, hogy megint nem úszta meg kapott gól nélkül, akármennyire jól is csinált mindent. Ahogy a Celta ellen is úgy kapott négyet, hogy minimum háromnál teljesen kiszolgáltatott volt. Sajnos kapusoknál fejben rögződik, hogy minden körülmény ellenére csak kapott egyet.don70at írta:Ma hatarozott volt, jol iranyitott es az a bizonyos bravur is megvolt. Ez remelem onbizalmat ad neki is es a vedelmunknek is. Az ellenfelek csatarainak meg leesik hogy nem minden papsajt.
Azt én is megjegyeztem, mert szépen úszott a levegőben.visca el barca írta:amugy az félidőben (egy már lefújt támadás után) volt egy eszméletlen nagy, repülős védése. majd palesz keres hozzá vmi gifet
Valószínűleg neki is elege van abból, hogy a sajtó folyamatosan őt veszi elő és talán most kitört belőle a feszültség ami jó. Rakja csak helyre a hátvédsort ha képtelenek koncentrálni. Egyébként jó volt látni azt ahogyan védett, nem az ő hibája volt az a gól ebben szerintem mindenki egyetért.Chino írta:Szerencsétlen, már kezdem sajnálni. Most is megkapta a gólját, amiről aztán tényleg nem tehetett. Állhatott volna ott bárki ugyanaz a vége, pedig simán a kezébe ment volna. Amellett abszolút nem volt gond vele, amikor kellett a helyén volt, a hiányolt bravúr is megvolt, az meg külön tetszett amikor leordította Mascheranoék fejét egy helyzetnél.