Normandia írta:A kritikád jogos és meg is lehet fogalmazni, de ez a srác ilyen. Csetlik-botlik, olyan labdakezelési hibákat ejt, ami a serdülőben is kispadot jelentene, de egy valamit nagyon tud, hogy bármikor, bármilyen helyzetből gólt tud szerezni. Ez sem élete meccse volt, sőt kimondottan rosszul játszott, szinte jó megmozdulása sem volt, de vágott egy olyan dugót, hogy csak lestük, mert ez mindig benne van. Nyilván lesz ő még jobb is.
Szerintem Mahitoonak totál igaza van, 80 millióba került, és a Poolban olyanokat mutatott, hogy tisztán látszik, nem egy Inzaghi féle bekotrós befejezőcsatár. Már nálunk is megmutatta többször is, hogy mit is jelent az, amikor hasznos mezőnyben. Nem ez az elvárt szint tőle, amit most hoz, hogy labdatemető az akciók 90%-ában, de aztán meg bever egy-egy gólt.
Természetesen jó, és értékelendő, ha bevágja a helyzeteket, és ezzel meccseket nyer meg, de mondjuk ha a legtöbb labdát meg tudná játszani, akkor lehet lenne +3 gólunk meccsenként. Ez csak egy felvetés természetesen, de szerintem az, amit eddig a szezonban nyújt nem "elfogadható", legalábbis nem ennyit kéne csak tőle várni.
Marco írta:Jól látod. Sokkal többre képes ennél. Csak nem a Barcában és nem ebben a játékrendszerben. Ő itt valamilyen szinten Messi alá játszik és nem ő az elsődleges. A Liverpoolnál láthattuk mire képes, ha csak őt szolgálja mindenki.
A Barcában is képes lehet levenni egy labdát, és jó passzt adni a 16-os környékén.. Ez nem azért nem megy mostanában, mert Messi alá játszik, szimplán teljesen formán kívül van, vagy én nem is tudom mi az oka.. Arról meg már nem is beszélek, hogy milyen fetrengésekre képes.