Nem semmi hír:
Giorgio Armani akarja megvenni az Inter együttesét.
Lehet, h akkor ezentúl nm lesz az internek szüksége sportszergyártóra. És akkor egyedüli csapat laesz a világon, ami Armani-mezben nyomja. Onnantól tuti új kedvenceim lennének
vagyis nem annyira tuti, mert hülyén írták, mert ez " venerdì 15 aprile alle ore 18." azt jelenti, hogy pénteken, április 15én, 18 órakor van a meccs, de péntek az 14.e. egyébként minden oké.
barcafan, írtam én már ide hülyeséget? igen
viszont most a frankót nyomtam be. a derbi este hatkor lesz, a mi meccsünk meg fél 9kor. élőben adja mindkettőt a sp2.
egyébként a port.hu már többször pontosabb volt, mint a sptv saját cuccai.
A S2 oldalán 20:30-as időpontot ír a Milan-Interre.De ez az időpont a mai nap folyamán megváltozott,18:00-ra módosult.Ezért fogja majd a mi meccsünket is élőben közvetíteni.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
mancio le akar lépni a szezon végén az intertől
le akar lépni... mintha nem zavarnák el egyébként is. és mit nem ért a szurkolók zúgolódásán? persze, h tele van a tökük, amikor már csak cavintonnal emlékeznek az emberek a legutolsó bajnoki címükre. ráadásul minden évben egy valag pénzt ölnek a csapatukba, igaz, jönnek is a berlusconi kupák rendesen, de azon kívűl semmi...
ja, a végén nagyon megverték a Chievót. ez van.
viszont a nesta mekkora gólt bökött már! meg hát a kaka hármasa sem volt semmi.
a Roma pedig helyet cserélt a fioval remélem, meg is marad ez a felállás. zebina milyen gyökér módon játszott, ha rajta múlik, behúzzák a lilák a meccset.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025