Xanthor írta:NFL-ben próbáljunk már meg kicsit jobban figyelni a csapatok beállítására, CartmanBarca-nak 2 sérült játékosa volt a kezdőben, varnagykrisztian-nak pedig 2 bye week-en lévő játékos...
PPR-ban is voltak nem játszó játékosok a kezdőkben...
Varnagykrisztian draft óta nem nyúlt a csapatához, pedig nem egyszer szóltam. Gyakorlatilag mock draftolásra használta a ligáinkat, szóval neki nem nagyon kell jövőre NFL-ben gondolkodnia. Aki ennyire nem tiszteli a többi 10-12 embert, hogy csinálja, ha már bevállalta, azzal nem tudok mit kezdeni. Ha bárkit érdekli a csapata, az gond nélkül átveheti, ha nem találunk tulajt, akkor marad így, az az 1-2 ember szív majd, aki ellen ihletet hetet kapnak a bent lévőjátékosok, a többieknek meg easy win.
Amúgy tőle eltekintve is nagyon nyögve nyelős a liga, asszem jövőre máshol is kell keresnem magamnak valamit, mert az NBA-vel ellentétben ez itt valahogy nem működik. Rengetegen kihagynak 1-1 hetet csapatállítás szempontjából. Trade ajánlatokat kiküldtem egy jó párat, 1-2-re jött csak counter offerbe válasz, az összes többi ott állt egy darabig aztán egyszer csak kinyomták, pedig a tárgyalás módjáról is írtam év elején.
Összességében csalódott vagyok, egyrészt PPR-ben érdemtelenül gyenge vagyok,

de jobban zavar, hogy ennyire diszfunkcionálisan működik az egész.