kristop írta:én ahogy látom az a gond, hogy valaki szerint suarez ennyit tud, amit eddig láttunk tőle az új idényben és mindig is ennyi volt, már a liverpoolban is, és tavaly is. valaki szerint meg igenis tud ennél jobban játszani, amit az előző idény második felében meg is mutatott.
nem atomfizika ez, csak nem értjük meg egymást.
Ennyi lenne igen. Recrea a hsz-edre meg emlékszem, ezért nem értettem a pálfordulást, mert ott még - szerintem jogosan - kritizáltad, itt meg már nekem úgy tűnt, mintha az lenne a hsz-ed lényege, hogy igazából ez természetes, hogy ő így játszik, ennél jobb nem is lesz már. Ha nem ez volt a lényege sorry, félálomban nekem ez jött le.
De a teljes tisztázás végett, megmutatom én mit hiányolok idén eddig tőle.
Innentől kb 10:00-áig, elég sok van, és rengeteg hasonló ki is maradt, nem egy olyan szitura emlékszem ezeken kívül, amikor fellőtték rá a labdát, és gyönyörűen visszatette az érkező Messinek, Neymarnak, akárkinek. Úgyhogy az sem jó érv, hogy youtubeon könnyű összevágni, és ez egész éves mutatvány, mert nem így van.. Ehhez képest idén a legtöbb rá fellőtt labdát rossz helyre teszi, nem a csatártársnak. Ennyi a gondolom vele, de ettől még elismerem a szerepét a csapaton belül, Rakiticet sem azért kritizálom pl, mert nem tudom milyen fontos, hanem mert tudna jobban is játszani annál, mint ahogy most teszi, és örülnék, ha a maxot nyújtaná magából, nem csak egy "gyengített" verziót. Suáreznél ugyanez a helyzet.
Normandia írta:Az viszont állìtható, hogy soha sem lesz labdazsonglőr, nem is ezért szerződtették.
...
Tehát nem dicsérve van, csak el van ismerve az amit tud és amit ad a csapatnak. És igen tud ettől jobban játszani, persze a tudásához mérten,
Szerintem Mahitoo és én sem azt várjuk, hogy mostantól cselkirály legyen, vagy sorra verje meg az embereit. Ez tőle soha nem volt elvárható itt, nem is ezt hiányolom.
Mi is elismerjük amit tud adni, csak tőle nekem ennyi nem elég. Én várom azokat is, amiket fentebb linkeltem már.. De mondom, ez olyan, mint amikor Rakiticet kritizáltam nem is olyan rég, akkor is hasonló körök lettek lefutva. Hasznos így is, tud nyerőember lenni így is, de ettől még számomra ez a szint nem elég tőle, maximalista lévén a legjobb Suárezt szeretném látni a pályákon.