Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen ez már több mint furcsa az idényben már legalább a 20-25 ilyen eset vagyis hát húzódásos ezt nem értem itt vmi nincs rendjénrecrea írta:Ezt nem hiszem el, h megint egy combizom-húzódás/szakadás. Itt valaki valamit kumma rosszul csinál. Ez már nem véletlen, h öt játékosunk is tavasszal megsérül ugyanabban. Ráadásul semmi szabálytalanság, csak futás közben. Ez senkinek sem gyanús?! Örülnék, ha össze szedné már magát az az ember, aki ezért a felelős!
Enrique írta: Labdabirtoklás 63-27% ide, a sárgáknak eddig egy nagy helyzete volt, mi játszunk fölényben.![]()
Labdabirtoklás 63-27% ide, a sárgáknak eddig egy nagy helyzete volt, mi játszunk fölényben.Drigo írta:akkor fölényben játszhatunk nem? mert a visszaolvasásokban csak azt láttam h csomó sérülés de h milyen a meccs képe az nem jött le nekem szal vki ha leírná megköszönném
csak nyugodtan!Enrique írta:Drigo, ezt akkor bóknak veszem..![]()
Maxi meg lőtt egy szemfüles gólt, de a hüle bíró elvette tőle....![]()
állat szép kis stílus kezdem azt hinni h be vagy rugva(nem sértegetlek) m amit a Barca vs. Real topicba is írtál hát az nagyon tuti volt egy csomót röhögtem rajta meg ezen is csak így továbbEnrique írta:Károly és Gyula összefutottak a jobb oldalon, Puyol eltanyált, de kutya baja.
Ennyit.
Te nézed a meccset, vagy csak vaktában írod?Barcafan92 írta:Ha jól értem akkor Puyol meg Giuly megsérült de Puyi tud tovább játszani!!4giuly-t nem tom