Claudio Bravo

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
0
0 szavazat
2
0
0 szavazat
3
0
0 szavazat
4
0
0 szavazat
5
1
2%
6
0
0 szavazat
7
6
14%
8
12
29%
9
15
36%
10
8
19%

Szavazatok száma: 42
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.10.18. 10:23:05

csababarca írta:Fogott sok nagyot, gólokról nem tehetett, korrekt teljesítmény.

A védelem meg kapus személyétől függetlenül nem állt össze, és hibázik rengeteget, mint a másik topicban is leírtam, szóval ilyen szempontból lényegtelen ki véd.

De köszönhetjük neki,hogy nem vízilabdameccs eredmény lett a vége.
Voltak szép védései, de tegnap annyira nem volt magabiztos, egyszer elpattant tőle egy gyenge hazaadás, amiből nem lett baj, meg a meccs vége felé is volt egy hülyesége, azt pedig megúszta. Szóval jól védett, de azért látni, hogy ő is képes a hibákra.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.17. 22:56:00

Fogott sok nagyot, gólokról nem tehetett, korrekt teljesítmény.

A védelem meg kapus személyétől függetlenül nem állt össze, és hibázik rengeteget, mint a másik topicban is leírtam, szóval ilyen szempontból lényegtelen ki véd.

De köszönhetjük neki,hogy nem vízilabdameccs eredmény lett a vége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.17. 22:50:08

Nálam ma SR-el és Neymarral egyetemben ő a meccs embere. Az a dupla védése egészen pazar volt, előtte is hatalmas ziccert fogott. Ráadásul Suárez gólja is tőle indult, 3 passz volt az összesen, abból az egyik az ő 40m-es labdája volt. Tetszett ma nagyon, MAtS-tól ezek a védések hiányoztak sajna - mondom ezt úgy, hogy őt még mindig jobban kedvelem.
Lionel85
Llegenda del Barça

2015.10.04. 11:04:34

Jól védett, remélem látta a német gyerek is, hogy nem kell feleslegesen kijönni állandóan a kapuból. Jó lenne ha egészséges maradna és akkor többet védhetne. A gólokról nem tehetett.
Kép
Kép
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.10.03. 23:40:05

Hagyjuk már ezt, szerintem jelenleg a kapuskérdés a legkisebb gond a Barcánál...
Kép

Titi - The Legend!
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.03. 23:02:26

hank1ee írta:Valaki szerint meg még Nolito góljában sem volt benne, kerek perec le is írta, úgyhogy ennyit erről, nem hiszem, hogy ez még komoly vitatéma lehetne. Az viszont vitán felül áll szerintem, hogy Bravo eddig több játékperc alatt kevesebbet hibázott a Barcában, és most csakis a száraz tényre gondolok, nincs szükség BL-bajnokság összehasonlításra, magas szint mindkettő.
Hát ez jó, de tényleg....
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.03. 21:40:50

Valaki szerint meg még Nolito góljában sem volt benne, kerek perec le is írta, úgyhogy ennyit erről, nem hiszem, hogy ez még komoly vitatéma lehetne. Az viszont vitán felül áll szerintem, hogy Bravo eddig több játékperc alatt kevesebbet hibázott a Barcában, és most csakis a száraz tényre gondolok, nincs szükség BL-bajnokság összehasonlításra, magas szint mindkettő.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 21:25:15

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
Az összesért elő volt véve. Így konkrétan, és volt 100 bezzeg ha bravo véd érv legalább.
Én azért emlékszem olyanra, hogy pont hogy mentek dolgok hogy ez akkor védhető nem védhető. De ez nem általánosságban volt igaz, az áll inkább közelebb az igazsághoz, amit veb írt, hogy olyan gólokért volt itt harakiri, amik egyértelműnek tűntek. Az hogy elő lett véve egy-két dolog én általános megfogalmazást szűrünk le belőle ugyanannyira nem fedi a valóságot mint ha pl azt mondom mikor előjött, hogy mennyire hibás pl 1-1 gólban és jött a védelem.
Alapból nincs is mihez viszonyítani, mert Bravo nem nyelt be nálunk olyan gólokat mint a német.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.03. 21:18:26

Bob_Marley írta:Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
Ott a lényeg. Részemről lezártam. Csak kicsit idegesítő, azt olvasni, hogy megy a kárörvendés. Ez nem kárörvendés volt, csak figyelemfelhívás, hogy a kettős mércét néhányan ipari mennyiségben adagolták.
De mondom részemről túl van tárgyalva.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 21:13:45

Az összesért elő volt véve. Így konkrétan, és volt 100 bezzeg ha bravo véd érv legalább.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 21:11:52

Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.03. 21:00:39

Stegen simán elő volt véve olyan gólért, amikor egy az egyben rávezette a csatár. (Pl. Torres gólja)
Csak azért, hogy maradjunk a tényszerűségnél.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.03. 21:00:15

visca el barca írta:
ilyen gólokért stegen sem volt rommá alázva, csak az olyanokért ami azóta is röhög a fél világ
igen,így van.
Plusz a sima gólokba is bele lett magyarázva,hogy ha Bravo véd nem inog meg a védelem,stb...
Ne kelljen feltúrnom a topicot és beidézgetni ide ezeket a hozzászólásokat, ezek tények.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.03. 20:54:06

TripleH írta:
palesz77 írta: Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..
Így van, senki nem örül neki (mert tulajdon képpen az nem barca drukker). Itt arról van szó, hogy Stegen az ilyenekért rommá volt savazva.
ilyen gólokért stegen sem volt rommá alázva, csak az olyanokért ami azóta is röhög a fél világ
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 20:48:18

palesz77 írta: Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..
Így van, senki nem örül neki (mert tulajdon képpen az nem barca drukker). Itt arról van szó, hogy Stegen az ilyenekért rommá volt savazva.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.03. 20:40:24

Nero. írta:Közé nem volt a két bekapott gólhoz, úgyhogy kár pörögni a témán. Komolytalan, hogy valaki tud ennek örülni, mert benyalt kettőt.
Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.03. 20:28:21

Közé nem volt a két bekapott gólhoz, úgyhogy kár pörögni a témán. Komolytalan, hogy valaki tud ennek örülni, mert benyalt kettőt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 20:26:20

Ezt az erő sugárzást én írtam, de kicsit szerintem félreértik páran. Kívülről magabiztosabbnak tűnik a chilei és kevesebbet is hibázik. Az olyan bekapott gólok, amik a németnél voltak azok pedig kihathatnak negatívan egy csapatra. Ugyanilyen sorozatban lenne Bravo hasonló lenne a szitu. A németnél az utóbbi meccseken szinte, ami kapura ment gól lett és rossz kimozdulások, s bizonytalanságok tarkították a játékát. Arra akarok kilyukadni, hogy attól még hogy Bravo-val is kaptunk kettő gólt attól még az nem befolyásolja azt a tényt, hogy Stegen hibái negatívan hatnak egy csapatra, vagy hathatnak. Szóval az sose hátrány ha hátul tudod, hogy van egy biztos pont, de attól még ugyanúgy lehet gólt kapni. Nyilván nem fogja Bravo az elméjével megváltoztatni a labda röppályáját. :D
A magabiztosság az valamilyen szinten szubjektív lehet, kívülállóként nekem egyértelműen Bravo tűnik higgadtabbnak és nyugodtabbnak és egyben magabiztosabbnak, ami biztos, hogy pozitívan vagy negatívan hat egy csapatra.
TripleH írta:
Bob_Marley írta: Mi az a FGY? :twisted:
fejben gyenge
Köszönöm a kifejezést ismerem és a németre igaz is szerintem, de így rövidítve sose láttam, jó hülyeség ezt rövidíteni. :D
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 20:23:15

Bob_Marley írta: Mi az a FGY? :twisted:
fejben gyenge
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.03. 20:14:48

Én nem örömködök, mert nem Stegen vagy Bravo fan vagyok, hanem Barca-drukker. Engem csak a kettős mérce zavart, és a dolgok túlmisztifikálása.
Egyértelmű, hogy Bravo a készebb kapus, és az is, hogy ő véd. Emellett az is nyilvánvaló, hogy a mai gólokról abszolút nem tehet. Csak mondom még egyszer, az a kettős mérce.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.03. 20:11:59

Mondjuk sikerült már odáig eljutni,hogy örömködünk,mert gólokat kapott Bravo is.
Szépen el lehet beszélni egymás mellett, tipikus példa ez az eszmecsere is.

Nem erről volt szó, senki nem írt olyat,hogy húú de jó,hogy Bravo is kap gólokat...
Hanem arról amit lentebb is írtak, hogy amikor Stegen kapott egy gólt, a minőségétől függetlenül jöttek a hangok,hogy Bravoval magabiztosabb a védelem, mert sugározza rájuk az erőt,stb...
Most meg láthattuk,hogy hiába Bravo, gyenge védelemmel ő sem tud mit kezdeni.

Engem csak ez zavar, ami potya volt a némettől azt én is elismertem,és sose magyaráztam ki őt, vagy mosdattam miatta. Nekem akkor is a túlzott Bravo imák voltak visszatetszőek, mert ez mind feltételezésen alapult, semmi máson. Lásd a mai meccs is bebizonyította ezt, sajnos.

De szerintem túlbeszéltük, bár tudom kié lesz úgyis az utolsó szó. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 19:54:27

TripleH írta:
Konkrétan arról szól a fáma minden egyes gólnál, hogy mikor kerül már vissza Bravo mert ő bezzeg...
Ezt nem kell túlmisztifikálni, kettős mérce ment alaposan.
Mert ő bezzeg nem kapott annyi és olyan gólokat, szerintem ez is benne volt az előző megfogalmazásban. :D És azt is próbáltam beleszőni, hogy pont a bizonytalanságával és hibáival mutatta meg, hogy miért nem a német az első számú kapus. Lehet Bravo nem fog soha akkorát védeni mint Stegen adott esetben a Bayern ellen, de vica versa meg Bravo nem fog annyi gólt kapni kétes szituban. Vagy legalábbis eddig nem kapott.
Azt nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy Bravo az első számú kapus, mert ő a jobb kapus JELENLEG. És ezt mutatják a számok, az edző se hiába mellette teszi le a voksát. Most nem is erről van szó teljesen, de a német pont azért lett elővéve, mert sokáig ment, hogy neki kéne védenie. Hozott kétes szitukat, ami rávilágított, hogy nincs erre készen. És pl ezért is várták sokan vissza Bravo-t. Szerencsétlen volt a német a védelem nem olyan stb, ezeket belelehetne szőni, de na.

Mi az a FGY? :twisted:
visca el barca írta:a világ vicce, hogy akik a német védték a 4-5 potyája után most itt örömködnek :lol:
Nagyon minimális ilyet én is érzek, mert talán valaki a mai napig nem tudja elfogadni, hogy Bravo a jobb kapus és ő véd, de ez azért túlzó kijelentés. Én nem gondolom, hogy valaki a csapatnak akarna rosszat és örvend azon, hogy kaptunk kettő gólt.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.03. 19:47:30

a világ vicce, hogy akik a német védték a 4-5 potyája után most itt örömködnek :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 19:36:38

Bob_Marley írta:Ezért írtam, hogy voltak szélsőséges vélemények, de én pl a saját dolgaimat veszem és ugyanúgy meglett dicsérve Stegen ha arról volt szó. A hasonló gólokban sem hibáztattam, de nála voltak nem "hasonló" gólok is és azok lettek kitárgyalva, ahogy Bravo lepkéje a Sevilla ellen is. A német egész egyszerűen szolgáltatta az utóbbi időben, hogy beszéljenek róla, s cáfolta meg azokat, akik szerint megérett egy folyamat sorozat terhelésre.

Ha meg mindegy lenne, hogy kivéd akkor nem került volna elő minden héten, hogy miért nem a német kapja a bajnokságot. Azért nem, mert Bravo kiegyensúlyozottabb és jobb kapus ez lett többször már kitárgyalva.
Konkrétan arról szól a fáma minden egyes gólnál, hogy mikor kerül már vissza Bravo mert ő bezzeg...
Ezt nem kell túlmisztifikálni, kettős mérce ment alaposan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 19:06:12

Ezért írtam, hogy voltak szélsőséges vélemények, de én pl a saját dolgaimat veszem és ugyanúgy meglett dicsérve Stegen ha arról volt szó. A hasonló gólokban sem hibáztattam, de nála voltak nem "hasonló" gólok is és azok lettek kitárgyalva, ahogy Bravo lepkéje a Sevilla ellen is. A német egész egyszerűen szolgáltatta az utóbbi időben, hogy beszéljenek róla, s cáfolta meg azokat, akik szerint megérett egy folyamat sorozat terhelésre.

Ha meg mindegy lenne, hogy kivéd akkor nem került volna elő minden héten, hogy miért nem a német kapja a bajnokságot. Azért nem, mert Bravo kiegyensúlyozottabb és jobb kapus ez lett többször már kitárgyalva.
Kép
Kép
Kép
Lezárt