Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Voltak szép védései, de tegnap annyira nem volt magabiztos, egyszer elpattant tőle egy gyenge hazaadás, amiből nem lett baj, meg a meccs vége felé is volt egy hülyesége, azt pedig megúszta. Szóval jól védett, de azért látni, hogy ő is képes a hibákra.csababarca írta:Fogott sok nagyot, gólokról nem tehetett, korrekt teljesítmény.
A védelem meg kapus személyétől függetlenül nem állt össze, és hibázik rengeteget, mint a másik topicban is leírtam, szóval ilyen szempontból lényegtelen ki véd.
De köszönhetjük neki,hogy nem vízilabdameccs eredmény lett a vége.
Hát ez jó, de tényleg....hank1ee írta:Valaki szerint meg még Nolito góljában sem volt benne, kerek perec le is írta, úgyhogy ennyit erről, nem hiszem, hogy ez még komoly vitatéma lehetne. Az viszont vitán felül áll szerintem, hogy Bravo eddig több játékperc alatt kevesebbet hibázott a Barcában, és most csakis a száraz tényre gondolok, nincs szükség BL-bajnokság összehasonlításra, magas szint mindkettő.
Én azért emlékszem olyanra, hogy pont hogy mentek dolgok hogy ez akkor védhető nem védhető. De ez nem általánosságban volt igaz, az áll inkább közelebb az igazsághoz, amit veb írt, hogy olyan gólokért volt itt harakiri, amik egyértelműnek tűntek. Az hogy elő lett véve egy-két dolog én általános megfogalmazást szűrünk le belőle ugyanannyira nem fedi a valóságot mint ha pl azt mondom mikor előjött, hogy mennyire hibás pl 1-1 gólban és jött a védelem.TripleH írta:Az összesért elő volt véve. Így konkrétan, és volt 100 bezzeg ha bravo véd érv legalább.Bob_Marley írta:Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
Ott a lényeg. Részemről lezártam. Csak kicsit idegesítő, azt olvasni, hogy megy a kárörvendés. Ez nem kárörvendés volt, csak figyelemfelhívás, hogy a kettős mércét néhányan ipari mennyiségben adagolták.Bob_Marley írta:Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
Az összesért elő volt véve. Így konkrétan, és volt 100 bezzeg ha bravo véd érv legalább.Bob_Marley írta:Szélsőséges álláspontok voltak ellene is és a védelmében is. Olyanokért volt főleg "elővéve" a német, amikben oroszlánrészt vállalt.
igen,így van.visca el barca írta:
ilyen gólokért stegen sem volt rommá alázva, csak az olyanokért ami azóta is röhög a fél világ
ilyen gólokért stegen sem volt rommá alázva, csak az olyanokért ami azóta is röhög a fél világTripleH írta:Így van, senki nem örül neki (mert tulajdon képpen az nem barca drukker). Itt arról van szó, hogy Stegen az ilyenekért rommá volt savazva.palesz77 írta: Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..
Így van, senki nem örül neki (mert tulajdon képpen az nem barca drukker). Itt arról van szó, hogy Stegen az ilyenekért rommá volt savazva.palesz77 írta: Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..
Mutass egy hsz-t, amiben valaki ennek örült..Nero. írta:Közé nem volt a két bekapott gólhoz, úgyhogy kár pörögni a témán. Komolytalan, hogy valaki tud ennek örülni, mert benyalt kettőt.
Köszönöm a kifejezést ismerem és a németre igaz is szerintem, de így rövidítve sose láttam, jó hülyeség ezt rövidíteni.TripleH írta:fejben gyengeBob_Marley írta: Mi az a FGY?![]()
fejben gyengeBob_Marley írta: Mi az a FGY?![]()
Mert ő bezzeg nem kapott annyi és olyan gólokat, szerintem ez is benne volt az előző megfogalmazásban.TripleH írta:
Konkrétan arról szól a fáma minden egyes gólnál, hogy mikor kerül már vissza Bravo mert ő bezzeg...
Ezt nem kell túlmisztifikálni, kettős mérce ment alaposan.
Nagyon minimális ilyet én is érzek, mert talán valaki a mai napig nem tudja elfogadni, hogy Bravo a jobb kapus és ő véd, de ez azért túlzó kijelentés. Én nem gondolom, hogy valaki a csapatnak akarna rosszat és örvend azon, hogy kaptunk kettő gólt.visca el barca írta:a világ vicce, hogy akik a német védték a 4-5 potyája után most itt örömködnek
Konkrétan arról szól a fáma minden egyes gólnál, hogy mikor kerül már vissza Bravo mert ő bezzeg...Bob_Marley írta:Ezért írtam, hogy voltak szélsőséges vélemények, de én pl a saját dolgaimat veszem és ugyanúgy meglett dicsérve Stegen ha arról volt szó. A hasonló gólokban sem hibáztattam, de nála voltak nem "hasonló" gólok is és azok lettek kitárgyalva, ahogy Bravo lepkéje a Sevilla ellen is. A német egész egyszerűen szolgáltatta az utóbbi időben, hogy beszéljenek róla, s cáfolta meg azokat, akik szerint megérett egy folyamat sorozat terhelésre.
Ha meg mindegy lenne, hogy kivéd akkor nem került volna elő minden héten, hogy miért nem a német kapja a bajnokságot. Azért nem, mert Bravo kiegyensúlyozottabb és jobb kapus ez lett többször már kitárgyalva.