Bob_Marley írta:@palesz77
Én meg úgy gondolom, hogy egy okosan lehozott 1:0 ugyanúgy lehet egy nagyon jó és taktikus meccs. Plusz ha nem számítana az eredmény, akkor pont nem égne állandóan a topik egy-egy gyengébb eredmény után. Ezt most nem konkrétan neked szól, hanem volt már rá példa.
Azt tudom, volt már erről szó régebben is emlékeim szerint. Számomra egy "lepörgetős" 1-0 nem olyan izgalmas, mert nem látom annyira, vagy nem értékelem annyira komolyan a taktikai részt, mint te. Ettől is szép a foci, mindenki mást imád..
De pl a tavalyi Celta elleni 1-0-ás vereség nekem emlékeim szerint akkor sem volt akkora tragédia, még sokszor írtam is, hogy ha úgy játszana a támadósor, mint azon a meccsen, akkor meg lennék elégedve, mert ott igen pörgött az MSN, csak nem ment be semmi. De pl az idei Celta elleni vereségnél, és az olyan meccseken, ahol lefociznak minket, ott nyilván jönnek a negatív hangok, de ez nem feltétlenül csak az eredmény miatt van, hanem a mutatott játék képe miatt is.
Engem például az sem különösebben érdekel, hogy a Real nyert 10 Bl-t, és ők vezetik a Spanyol Bajnokság örök ranglistáját is, mert ez alatt a 10 év alatt én szerintem sokkal jobban szórakoztam, mint a Real drukkerek - még ha 11/12-ben pl nem is nyertünk, de onnan is sok szép emlékem van. Persze örülök, hogy sok kupa is lehullt a szép játék mellé, de ha a Real a 08/09-es szezonban rajtunk kívül mindenkit megvert volna 1-0-ákra, és így nem leszünk bajnokok, nekem akkor is az a csapat maradt volna az eddigi legnagyobb kedvencem, mert gyönyörű játékot játszottunk - javarészt -, és bezsongva ültem le minden meccs elé, mert tudtam, hogy igazi showt fogok kapni. Míg Tito csapatánál a szezon végére már ez nem volt meg, pedig ott valami rekord ponttal nyertünk bajnokságot talán. De még egyszer mondom, ettől szép a foci, neked lehet az a csapat pl jobban tetszett, mint a 08/09-es..