Nero. írta:Ha manapság egy Bodnár megtud úszni egy emberölést, akkor még szép hogy egy Messi se kap semmit adócsalás miatt. Talán kap a bátyja egy fél évet, de nem marad kárpótlás nélkül.
Bodnárt minden épkézlább bíróság felmentette volna! Vezettél már arra? Mert én nem egyszer. Hát mit ne mondjak... Okkal hívták halálutnak évekig. Amúgy meg igaz, gyorsan ment de egy kivilágítatlan kerékpárost vert telibe az út közepén aki satu részeg volt. Azért mentették fel mert ha betartja a sebességhatárt se tudja elkerülni. A jogsija repült évekre és most már az ő lelkiismeretére van bízva a dolog.
És hogy ne legyek off, pont azért Messit kezdik ki mert ő Messi. Gyanítom ha megkaparnák bárki más bevallását akkor találnának benne sáros dolgokat nem egyet. De Nem mindegy, hogy Laci vagyok a mucsaröcsögei 3. osztályban van a 4x aranylabdás sztár aki eurómilliókat kap csak a fizujából. Az hogy őt kezdték ki az nekünk szerencsétlen de ha belegondoltok logikus. Főleg most az elszakadás, és többi hercehurca miatt. CR is kiezdehtő lenne nyílván, de most Messi van a terítéken. Azért tudni kell, hopgy az igazságszolgáltatás csak papíron független a politikától, vagy esetleg mögötte álló gazdasági érdekektől. Csak napjaink egy hülye példája. Lajcsit szerintetek nem tduták évekig, hogy lopja az áramot?

Nem a fenét nem. De a jó ég tudja az üzleti életbe kinek az érdekeit kezdte sérteni, vagy esetleg nem oda nyalt ahova kellene egyből borult a bili. Gyanítom tudja ő is, hogy miért pontosan őt vették elő, ahogy Messi is szerintem pontosan tudja miért őt vizsgálták. Hatalmas számunkra felfoghatatlan pénzek reklámszerződések, válalkozások stb. mozog ott a háttérben. Ez egy vizsgálatot épp megér. És abban is biztos vagyok tudták pontosan mit keresnek, mert ilyen pénzeknél mint lentebb is irtam nem sufnikönyvelők vannak megbízva tehát tuti el volt ott simitva papíron minden.
csababarca írta:Mondjuk én adócsalással úgy vagyok, hogy börtönt nem adnék érte, fizesse vissza amit elsikkasztott aztán jónapot.
Ezt teljesen megértem csak azért nem járható út mert csak kis hazánkban is rengeteg ember van aki papíron totál csődbe ment nincs semmilyen végrehajtahtó vagyontárgya de van felhalmozva egy 3-400 milliós tartozás a NAV felé és marha sokan vannak akik 50 millós kocsikkal járnak ennek ellenére. Na ha a jelenlgi szabályozásnál állambácsi ezt lenyeli az oké, de az a pénz nem kerül vissza. Valahogy szankcionálni kell, azért mert ennyi erővel az összes adócsaló kifizeti röhögve és megcsinálja újra ha akarja. (Hozzá kell tenni, hogy a börtön szankció se sokat változtat ezen. Aki ilyen pénzekkel játszik az csak úgy nem retten el.)