Volt szó az alul értékelt játékosokról, meg hogy milyen vkp illene ide. Közbe jutott eszembe Motta.. Tudom, hogy Barca nevelés, csak nem jött be neki a Barcás kaland - sérülések miatt ugye? - viszont mára az egyik legjobb szerintem a posztján. Vagyis inkább azt mondom, hogy európa egyik legjobb középpályájának meghatározó játékosa. Verrattit nyilván jobban kedvelem, mint őt, de Matuidihez hasonlóan ő sincs eléggé elismerve szerintem, pedig komoly kis játékossá nőtte ki magát az évek alatt.
Chino írta:Coutinhoval kapcsolatban nem tudok igazán nyilatkozni, nem látok sok Pool meccset, de valaki írhatna valamit. Milyen a stílusa, visszább tudhatna-e érni egy támadás után?
Nagyon támadó szellemű, régi Inihez hasonlítanám talán, picit még lehet támadóbb is - kb mint Isco a Málagában. Védekeznie nem kell sokat a Poolban, ezért nem is szokott, de amikor kell se tud annyira jól egyelőre sajnos. Kiforratlan is még, sokszor rossz döntéseket hoz, és önzőnek is tűnhet, de ez javarészt azért van szerintem, mert nincs társa jelenleg a Poolban, és tőle várta Rodgers a megváltást. A lövőkéje páratlan, nagyon nagy löketeket tud távolról megereszteni, és ami engem meglepett benne, hogy nagyon jó szeme van a játékhoz, hatalmas kiugratásokra képes. Cselezni nem tud olyna jól, mint Andrés anno - de hát ez nem csoda ugye -, de ebben is elég jó, nagy megindulásokra képes, és 1v1-ben bárkit megverhet, ezzel előnyt teremtve. A tehetsége vitathatatlan, de benne is benne van a rizikó, hogy akar-e áldozatokat hozni azért, hogy egy gigaklubban játsszon, avagy sem. Ha igen, akkor olyan szinten kell alakulnia, mint Isconak, de szerintem menne neki. Akkor pedig nagy igazolás lehet annak, aki megveszi - hozzánk jelenleg nem passzolna a középpályára, csak kisebb-nagyobb átalakításokkal.
De ahogy írtad, itt van Haliovic is és Denis, akiről el is feledkeztem már. Sok logikát most nem látnék benne, még érnie kéne 1-2 évet szerintem. De elméletileg Barcelonában is így gondolkoznak:
Barcelona sources say Liverpool player Coutinho (23) is not a short-term option and certainly not for January window. Fee is too high. [md]