Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyenkor szokott a nagy bizonyítási vágy átcsapni pocsék játékbanzxtpo írta:Remélem mindketten a kezdőben nyomják majd azon a poszton, ahol Lucho legjobban számol velük. Többiek legalább pihenhetnek, ők meg ki vannak éhezve, az fix.
kiegészítenélek egy lényegtelen infóval ha megengededChino írta:Attól függ melyik meccsre gondolsz. Ha a január 2.-ira akkor elvileg nem, mert egyelőre 4.-éig vannak eltiltva ha jól tudom.BarcaPamp írta:Jól tudom, az Espanyol ellen már játszhat Arda Turan és Aleix Vidal is, ugye?
Attól függ melyik meccsre gondolsz. Ha a január 2.-ira akkor elvileg nem, mert egyelőre 4.-éig vannak eltiltva ha jól tudom.BarcaPamp írta:Jól tudom, az Espanyol ellen már játszhat Arda Turan és Aleix Vidal is, ugye?
Miatta milyen formavaltas kene?messideco írta:Drasztikusabb esetben akár formációváltozás is bekövetkezhet véleményem szerint
Csak nekem nem jatssza le?Messias2 írta:Arda gólpassz a mai Qatar-Törökország barátságos meccsen:
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 57888?s=09
Egy állat! Szerintem kicsit látszik a kihagyás, de amikor hozzájutott akkor a csávó egy állat volt.palesz77 írta: Az előtte levő 80 percben hogy tolta?
Így van.ezért el is fogják tiltani, nem baj majd jövő ősszel csatlakozik a kerethez!kanty írta:Megalázta a védőket, nem volt szép.
És a legdurvább az egészben, hogy azon kívül a néhány válogatott meccsen kívül nagyon nem is játszott az ideigazolása óta.palesz77 írta:Újabb gólpassz, nem is akármilyen..Remélem nálunk is fog hasonlókat csinálni, ez a gólpassz nagyon tetszik..
FIFA meg remélem hamarosan nyilatkozik már, az eddigi nagy rádiócsend arra enged következtetni, hogy nem tudnak mit felhozni a játszatása ellen - bár lehet csak belelátom, és Blatter miatt nem is érdekli most őket Arda.
Ráadás. Csak úgy tapad a lábához a laszti..
Lesz ki varázsoljon legkésőbb januárban!palesz77 írta:Újabb gólpassz, nem is akármilyen..Remélem nálunk is fog hasonlókat csinálni, ez a gólpassz nagyon tetszik..
FIFA meg remélem hamarosan nyilatkozik már, az eddigi nagy rádiócsend arra enged következtetni, hogy nem tudnak mit felhozni a játszatása ellen - bár lehet csak belelátom, és Blatter miatt nem is érdekli most őket Arda.
Ráadás. Csak úgy tapad a lábához a laszti..
én kinézem Bartotol hogy nem fognak menni a CAS-hoz.palesz77 írta:Elvileg ma hoz hivatalos döntést a FIFA - gondolom ez a 10. nap, nem emlékszem pontosan -, sanszos, hogy megtagadják a kérésünk, utána meg megyünk a CAS-hoz.