Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, ő az. A jutalma:TripleH írta:Akkor a Kubalás avatár is helytálló, mégiscsak játszott a Fradiban és a Vasasban.
Preisinger Sándor, várom a kekszet.Bob_Marley írta: Én rögtön nem aprózom el és magyar gólkirállyal indítok!!!! Aki felismeri képről, jár a keksz.
Preisinger Sándor, várom a kekszet.Bob_Marley írta: Én rögtön nem aprózom el és magyar gólkirállyal indítok!!!! Aki felismeri képről, jár a keksz.
Nagyon helyes!!!!!visca el barca írta:nem baj, kitartok
hajjajMessias2 írta:Nem "régi" játékos, de számomra LIPCSEI PETI a legnagyobb!
Régi szép időkvisca el barca írta:inkább kellene csinálni megint egy frankó kis bosh vs. szétplasztikázott nők vs barátok közt avatár háborútvagy mondjuk kitehetne mindenki egy "régi idők nagy mb1-es spílerei cuccost"
inkább kellene csinálni megint egy frankó kis bosh vs. szétplasztikázott nők vs barátok közt avatár háborútPCsabi írta:Amúgy azon csodálkozok, hogy még nem lett mindenkinek Verratti-s avatarja
kanty írta:De igazán akkor lettem volna boldog, ha az egyik moderátoruk szerzeményével ünnepelt volna a válogatott:
https://www.youtube.com/watch?v=XGLutFAh1bg" target="_blank
Nem érted, hogy azt csak pusztán szakmai okokból linkeltem?visca el barca írta:kanty mindenkit hazavág a kis grofos linkjeivelcsababarca írta:Tim helyett? Még egy régi motoros távozik?
Tim írta:Valóban..Pedig nyugdíjas vagyok. Ha már így alakult,van nekem egy marha hosszú listám,ha jól emlékszem valami S.Agüero nevű illetővel kezdődik. Szépen véglegesen kirakok mindenkit aki szerepel rajta,természetesen jelszóval levédem,és miután elvesztem újra a jogosultságom ezek szépen kint rekednek.messideco írta: Ha jól látom Tim is visszazöldült![]()
Palesznek meg kitartást!
Valóban..Pedig nyugdíjas vagyok. Ha már így alakult,van nekem egy marha hosszú listám,ha jól emlékszem valami S.Agüero nevű illetővel kezdődik. Szépen véglegesen kirakok mindenkit aki szerepel rajta,természetesen jelszóval levédem,és miután elvesztem újra a jogosultságom ezek szépen kint rekednek.messideco írta: Ha jól látom Tim is visszazöldült
Nyugi, csak velem fog kivételezni ingyen!Bob_Marley írta:Nono, kivételezés ne legyen.![]()
Nono, kivételezés ne legyen.palesz77 írta:Nem is rossz ötlet, úgyis kéne egy kis plusz bevétel, számlaszámért PÜ-ben kereshet mindenki..csababarca írta:Palesz full korrupt, Matyika lepénzeli,aztán kiskirálykodhat ő is itt...![]()
ZBarca, neked egy törlést elnézek majd, csak hogy lásd milyen nagylelkű vagyok..
Nem is rossz ötlet, úgyis kéne egy kis plusz bevétel, számlaszámért PÜ-ben kereshet mindenki..csababarca írta:Palesz full korrupt, Matyika lepénzeli,aztán kiskirálykodhat ő is itt...![]()
visca el barca írta:kanty mindenkit hazavág a kis grofos linkjeivel