Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A legkevésbé sem változott a véleményem.
A sok negatívum mellett ezt még hozzátenném.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.05. 23:43:34Tavaly azért amikor begyújtottuk a rakétákat és keményen letámadtunk, labdavesztéskor azonnal visszatámadtunk akkor a legtöbb ellenfél köpni-nyelni sem tudott, olykor egy Bayern-RM szintű sem.
Nem tudom hogy fejben vannak-e gondok igazán vagy fizikálisan, de a fizikális része az tényleg érthetetlen hogy mit csináltak az alapozás alatt miközben a lehető legjobb helyzetben voltunk miután kimaradtunk a KlubVB-féle buliból.
Kicsit számomra olyannak tűnik a csapat, mint akik tényleg elhitték már magukról hogy az egyik ha nem a legjobb csapat a BL-ben, Yamal pedig instant aranylabdás és "világlegjobbja", aztán tipikus 2 pad közé esete mikor szembejön a valóság hogy tavaly mindenki magán felül teljesített, és Yamal is még mindig egy 18 éves ígéretes tehetség, nem pedig egy teljesen kész 25-28 év körüli játékos rengeteg rutinnal és folyamatos konstanst teljesítménnyel.
Tavaly pont azért mentünk akkorát mert volt egy alapvetően hiányosságokkal teli, de nagyon tehetséges csapat, egy top edzővel és megfelelő taktikával + fizikai felkészítéssel, és elhitték hogy ha elég melót tesznek bele akkor lehetnek eredmények, és pont ez adta a sikert és azt hogy mindenki hajtott, az olyanok mint Raphinha meg csak feltették az i-re a pontot.
Tavaly azért amikor begyújtottuk a rakétákat és keményen letámadtunk, labdavesztéskor azonnal visszatámadtunk akkor a legtöbb ellenfél köpni-nyelni sem tudott, olykor egy Bayern-RM szintű sem.FCBsteve írta: ↑2025.11.05. 23:24:55
Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre...![]()
Ami nincs, az a jó helyzetkihasználás, ami ellensúlyozni tudná a bekapott gólokat...
Nálam a Flick taktika kipukkadt, innentől próbálom nem felizgatni magam a meccseken, az elvárásokat pedig lényegesen lejjebb vettem...
Kíváncsi vagyok, ha idén nem lesz trófea, kitart-e a vezetőség Flick mellett, vagy Xavi sorsára jut???
A keret jó, jó képességű játékosaink vannak...
Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.05. 23:17:39Áthozom az élőből:
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.
Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Nem az a baj hogy feltoljuk egy Brügge ellen, hanem hogy olyan állapotban van a csapat hogy minden egyes ellenfél labdaszerzés egyenlő egy agygörccsel ha nézi az ember mit művelnek.
Egészen pontosan. Jelzem, idény elején a gálával sem ment.Zozzy 5 írta: ↑2025.11.05. 22:57:14Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill showezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.

Akkor elnézést kérek, én voltam a figyelmetlen!FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.25. 17:50:09A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.Zoldbela írta: ↑2025.10.25. 16:58:34Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
Nehogy már "rám fogd" ezt a "szakértést"![]()
Idézőjelbe tettem az idézést.
A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.Zoldbela írta: ↑2025.10.25. 16:58:34Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
Egyedül Casado esetében van igazad!FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.22. 18:43:44Tegnapi kommentemre ráfűzve, gondoltam, hogy ezt a kiállítást még felemlegetik majd, de hogy ezt a "a legnagyobb magyar sportoldal" "pártatlan""szakírói"tegyék
"García kezét érintette a labda, de a támadást góllal fejezte be az Olympiakosz, ám a VAR kiszúrta a kezezést, és tizenegyest ítélt a játékvezető. Ajub el-Kabi berúgta a büntetőt, de mi van, ha kihagyja? Egy tiszta, jogos gólt elloptak volna a vendégektől.
A játékvezetői butaság sajnos nem ért itt véget: Santiago Hezze karja súrolta Marc Casadót, aki úgy esett össze, mintha agyrázkódást kapott volna, a klub történetében nem először borzalmasan túljátszotta az esetet. De neki lett igaza, mert a svájci Urs Schnyder második sárga lappal kiállította az Olympiakosz argentin légiósát, így a VAR nem segíthetett, pedig szükség lett volna rá, mert nem volt szabálytalanság, hatalmasat hibázott a bíró. És jött a következő hiba: Marcus Rashford esett át a kapuson, aki maga alá húzta a karját, nem volt szabálytalan, hiszen a csatár próbálta eltalálni a kivetődő kapust a lábával, de a VAR rábeszélte a játékvezetőt, mégiscsak adja meg a tizenegyest"
![]()