Na erre térjünk majd vissza, első leszek aki fog írni ha nincs PO megígérem.

Okaforral egyetértek, de létezik csere és tele vannak pickkel, óriási lehetőségeik vannak. Most meg még 1/1. Ish+Covington pedig padra több mint jó. Rohadt nagy luk a kezdő PG és a kettes is, plusz valóban nem fogja se Ingram se Simmons megváltani egyből a világot, de én meg elképzelhetetlennek tartom, hogy gyakorlatilag 4 lottery pick játékossal +pickkekel ne legyen két év múlva PO. Okafor+Embiid kérdéses ezt megértem, de az egyik esetében bőven jó cserealap. Ha egy Indiana eljutott egy szem PG13-mal a PO-ba akkor a Philly is elfog, mert a mag alakul. Saric meg állítom jobb játékos mint pl Gallinari (hasonlóak azért hoztam fel őt). Most mikor több csapat is rebuild felé hajlik még akár lehet tudnak is evickélni. Olvastam olyat pl, hogy Lakersnek adják Okafort az 1/2-ért.....És PG rohadt jó játékos, de olyan csomagot összetudnak rakni, hogy akár Butlerért akár másért cserélhetnek. És Noelt is bedobhatják, mert akkor marad még más. És egyébként lejjebb is cserélhetnek még pluszban és Dunn vagy Hield pl erősítés lehetne.
Én is szkeptikus voltam velük, de ez az 1/1 sokat jelent, s alapból öt évet jósoltam régen, még vitáztunk is erről sokat a Sixers szurkolókkal, most lesz negyedik év, szerintem reális. Plusz az lényegtelen most kikkel van feltöltve a keret, azok szépen elfognak tűnni ahogy beindul a gép. És magunkat tudom felhozni példának, szereztünk egy borderline AS játékost PO van. Az edzőjük ugyanolyan jó mint Stevens, világtalanokból hozza ki a maxot. És van lehetőségük szerezni nagyon jó játékost, helyük van, asset van, s Embiid meg ha tényleg felépül akkor meg tálcán megkapják. Ha és ha, de lehetőségek tárháza van a Sixersnél.