Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megérdemli!szélhámos!Pedig még délelött kedveltem.Charlie írta:Nehezen elkerülte a börtönt,de 1évig vagy félévig nem játszott semmit,eltiltották.Kitfisto írta:Akkor mi lesz?Charlie írta:Na b*sszátok meg ha ez igaz
Talán ő az új Eriberto?78as születésű,nem is 84es,ha ez igaz,akkor csúnyán fog járni.
C.
C.
Nehezen elkerülte a börtönt,de 1évig vagy félévig nem játszott semmit,eltiltották.Kitfisto írta:Akkor mi lesz?Charlie írta:Na b*sszátok meg ha ez igaz
Talán ő az új Eriberto?78as születésű,nem is 84es,ha ez igaz,akkor csúnyán fog járni.
C.
Akkor mi lesz?Charlie írta:Na b*sszátok meg ha ez igaz
C.
Nem csak te vagy így... én meg most megyek edzésre, és 36 fok vann kinnVito írta:OFF: agyamra ment a meleg...Maxi írta:Hát te jó ki vagy ma Vito!![]()
![]()
![]()
Jó ő azért,de Recoba télleg nagyon nagy ász,olyan lába van ami nem sok embernek.Zsolti írta:Manchini úgy hülye,ahogy van olan csapattal én tavaj mindent nyertem volna!!!!meg Recobát hoghy lehet egyáltalán kihagyni akármelyik csapatból is???manchini egy nagy0.
Szerintem nem... őmost a Newcastle féltve őrzött kincseBalinho írta:Ez melyik Boumsong??? Amelyik a Rangersbe tolta? Egyébként az Inter meg minden évben megveszi a nagynevű, nagyképű, magas fizetésű játékosokat, hogy aztán ne érjen el semmi komoly eredményt, amúgy szvsz Recoba nem fog semmit játszani MancininélMorminho írta:Inter: Julio Cesar - Wome (Semenzato, 83.), Mihajlovics (Giani, 83.), Materazzi (Bonucci, 86.), Zé Maria - Karagunisz, Pizarro (Belaid, 83.), Sztankovics (Boumsong, 72.), Solari (Arrieta, 77.) - Choutos (Fautario, 91.), Momente (Favalli, 59.)
A Leicester City ellen így állt fel az Inter...
Ez melyik Boumsong??? Amelyik a Rangersbe tolta? Egyébként az Inter meg minden évben megveszi a nagynevű, nagyképű, magas fizetésű játékosokat, hogy aztán ne érjen el semmi komoly eredményt, amúgy szvsz Recoba nem fog semmit játszani MancininélMorminho írta:Inter: Julio Cesar - Wome (Semenzato, 83.), Mihajlovics (Giani, 83.), Materazzi (Bonucci, 86.), Zé Maria - Karagunisz, Pizarro (Belaid, 83.), Sztankovics (Boumsong, 72.), Solari (Arrieta, 77.) - Choutos (Fautario, 91.), Momente (Favalli, 59.)
A Leicester City ellen így állt fel az Inter...
Semmi se biztos...de ez valószínűKitfisto írta:Ez biztos?Nem kis meglepetés.Morminho írta:SahaAS Monaco
ZalayetaSevilla
Ez biztos?Nem kis meglepetés.Morminho írta:SahaAS Monaco
ZalayetaSevilla
Pont ezt akartam írniMaxi írta:Azért Recoba sem mai gyerek már...