Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
háát,igazából nem alakult még ki bennem egyik csapat iránt sem elhivatottság.Game90 írta: Kinek szurkolsz?![]()
Kinek szurkolsz?socio66 írta:na ennek én is örülök.
tavaly kezdtem el követni az nba-t,az alapszakaszban heti egy-két meccset töltöttem le,de a playoff-ból az érdekesebb párharcokat szinte kivétel nélkül megnéztem. a nagydöntőben pedig még a hajnali kelést is bevállaltam.
örülök a hírnek!
PontosanMessiFan írta:Gondolom előre tudtad, hogy megegyeznek így még tegnap intézkedtél az ünneplésrőlGame90 írta: Jobb hírre nem is kelhettem volna másnaposan!
Elvileg igen!ozsimiki írta:Szóval akkor hogy van ez?
66mecces lesz az alapszakasz?
PO már akkor fog kezdődni így,amikor szokott?
Vagy most már egy Heat-sikerkanty írta:Végre, vége.![]()
Hiányoztak nagyon az NBA meccsek, de szerencsére sikerült megegyezni.
Jöhet egy újabb Lakers bajnoki cím.
Na hipp hipp hurrá!!! Már jó a hétvégém, ha csak este el nem cs...ük.Zolee23 írta:Vége a lockoutnak.
WojYahooNBA Adrian Wojnarowski
The NBA and players have reached an agreement on a deal, source says. The season will start on Dec. 25.
Ken Berger of CBSSports.com first reported deal done.
Gondolom előre tudtad, hogy megegyeznek így még tegnap intézkedtél az ünneplésrőlGame90 írta: Jobb hírre nem is kelhettem volna másnaposan!
Jobb hírre nem is kelhettem volna másnaposan!Zolee23 írta:Vége a lockoutnak.
The NBA and players have reached an agreement on a deal, source says. The season will start on Dec. 25.
Jézus Isten milyen jó hír!Zolee23 írta:Vége a lockoutnak.
MessiFan írta:http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 0_460s.jpg
remélhetőleg így nem ez a nem létező szezon lesz számukra az utolsó.MessiFan írta: Nehéz elhinni, hogy ennyire aljas népség a játékosügynökség, de még nehezebb elhinni, hogy nem láthatom Garnett és Allen utolsó szezonját
Nem tudom elhinni, hogy ez megtörténhet!Azért még van némi idő, s amekkora kár éri a ligát ha elmarad a teljes szezon fel e tudjuk mérni!Tudom messze az álláspontok, de én még bizakodok, hogy ha nem is idén, de jövő januárban láthatom megint a Celticset!L.Messi 10 írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ot-2103781