Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már próbáltam.Maga a hardver felsimerése nem sikerül de ha kitelepítem a drivert akkor is minden jó kivéve mikor a Bluetooth Port-ot telepítené.Aprieto írta:Szedd le a bluetooth driverét és tedd fel újra.
próbáld meg Mplayer Frontend-del!grecki írta:Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. Leszedtem egy mpg kiterjesztésű videót, amit csak és kizárólag vlc media playerrel tudok lejátszani, ott viszont durván akadozik, teljesen élvezhetetlen. WMP és Bsplayer le sem játsza. Megpróbáltam volna leszedni vmi konverter software-t de mindkettő azt mondja, h vagy ismeretlen kódolású vagy sérült a file. Tud nekem vki ajánlani vmi gyógyírt, ugyanis baromira meg akarnám már nézni a meccset (PHI vs. DAL NFL összecsapásról van szó).
Előre is köfike
Total Size : 1.86GB
Length :2:05:21
Video Codec : H.264
Video Bitrate: 2000
FPS: 29.97
Resolution: 768x432
Audio Codec : AAC; 48.0 Hz; stereo; 1128 kbps
Amikor áthelyezünk egy-egy topicot pl az archiváltba, akkor ajánl fel egy lehetőséget az árnyék topic létrehozására. Ennek sok jelentősége nincs. Nyilván amikor valaki áthelyezte őket, elfelejtette kiszedni a pipát az árnyék létrehozása elől.McLovin írta:Mi ez a "Árnyék: Bojan Krkic"??? Meg találtam még ilyen "Árnyékot" Ronaldinhoról meg Eto'oról is! Ez mit jelent???
Ment egy PÜ!!Lampiao írta:Sziasztok! Tudna valaki nekem egy jó zene-letöltő programot ajánlani? Eddig Limwire Pro-val nyomtam, de magyar számokat nem találok... Se Kowalsky se Fanka, de még Ákost sem tudtam sokat leszedni....
Azt a progit azonnal töröld le a gépedről, máskülönben pár napod van hátra és telepítheted újra az egész windózt. Egy vírusbánya.Lampiao írta:Sziasztok! Tudna valaki nekem egy jó zene-letöltő programot ajánlani? Eddig Limwire Pro-val nyomtam, de magyar számokat nem találok... Se Kowalsky se Fanka, de még Ákost sem tudtam sokat leszedni....
Szerintem ez már kumma nagy OFF. De ott van elírva, vannak olyan oldalak aminél 1 nappal előre halad a dátum, vagy késik 1 napot.Danka00792 írta:
Tényleg. Vagy itt elörehozva. (?)
Tényleg. Vagy itt elörehozva. (?)szajko írta:1 nappal csúsztatva van minden mecs ott.Danka00792 írta:
Szerk.: Ha oldalt nézzük a Menetrend-et, és nem a teljes listát akkor ki van irva az Atlécito meccs, viszont 7.ére. Valami igy sem klappol.
1 nappal csúsztatva van minden mecs ott.Danka00792 írta:
Szerk.: Ha oldalt nézzük a Menetrend-et, és nem a teljes listát akkor ki van irva az Atlécito meccs, viszont 7.ére. Valami igy sem klappol.
Tényleg nagyon jól halad! Nekem is nagyon tetszik.gekkodan írta:Ki csinálta ezt az oldalt? Nagyon durván jól néz ki és jól is halad. Grat hozzá.Lionel Messi Fan írta:http://fcb-hungary.hu aki regisztrált erre a Barca oldalra és tudna a regisztrációban segíteni az írjon
gekkodan írta:Ki csinálta ezt az oldalt? Nagyon durván jól néz ki és jól is halad. Grat hozzá.Lionel Messi Fan írta:http://fcb-hungary.hu aki regisztrált erre a Barca oldalra és tudna a regisztrációban segíteni az írjon
Ki csinálta ezt az oldalt? Nagyon durván jól néz ki és jól is halad. Grat hozzá.Lionel Messi Fan írta:http://fcb-hungary.hu aki regisztrált erre a Barca oldalra és tudna a regisztrációban segíteni az írjon
Tudtommal ez nem lehetséges. Én ilyenről még nem hallottam, sztem ilyen nincs. Valszeg széthúzná az msn-t, vagy bomlasztaná a rendjét, gondolom ezért nincs (szerintem) ilyen funkció.takivini írta:Nemtudja valaki, hogy hogyan lehet MSN-ben az egyéni hangulatjelből menün rögzített hangulatjelet csinálni? Egyátalán lehet?