Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz, javítvaLM10 írta:Az Osasuna ellen január 4-én késő este játszik a csapat a Camp Nouban, majd december 8-án már az Espanyol otthonában kell városi rangadót játszani, ami kifejezetten kemény csatának ígérkezik, köszönhetően a kék-fehérek jó formájának.
Január 8 lesz az
Így van, pont ezért írtam.fcbarca0827 írta:Nem Döntőnek írták, hanem Helyosztónak, amit mindenképp játszunk...herlius írta:A "következő meccsek" mezőbe már előre beírtátok a csapat vasárnapi döntőjét is. Értem én, hogy "kötelező" feladat a katariak legyőzése, de azért nem kellene ennyire tutira menni. Ez az oldal mindig a visszafogottságáról volt híres, maradjunk már továbbra is ebben a mederben.
Bár a vasárnap 11:30 az gondolom a Döntő ideje.
Nem Döntőnek írták, hanem Helyosztónak, amit mindenképp játszunk...herlius írta:A "következő meccsek" mezőbe már előre beírtátok a csapat vasárnapi döntőjét is. Értem én, hogy "kötelező" feladat a katariak legyőzése, de azért nem kellene ennyire tutira menni. Ez az oldal mindig a visszafogottságáról volt híres, maradjunk már továbbra is ebben a mederben.
Nekem Chrome-mal, FF-szal, Operával és IE-vel is minden rendben.visca el barca írta:ha csak annyit ir be vki az url cimsorba h www.eurobarca.hu semmit nem tölt be az oldal. nálam már napok ota igy van... (/index.php-vel tudom csak behozni)
Nálam minden oké.LM10 írta:Csak nekem irtó lassú tegnap óta az oldal?