ferninho írta:ne idegesítsetek már fel bakker... elmegyek másfél napra és ez fogad...
értem, hogy nagy poén, hogy így árnyaltan leb.zizzátok az összes Madridistát, de ezt a rózsaszínt remélem nem gondoltátok komolyan...
meg értem, hogy próbálgatjátok így az új dolgokat, de itt pöppet túlzásba estetek sztem....
sztem semmi értelme külön kiemelni más színnel, sőt... én itt teljesen otthonosan érzem magam és kicsit rosszul is esett ez, hogy engem így el kell különíteni...

bőven elég, ha a név alá oda van írva, hogy Madridista.
szóval kérlek vegyetek ki ebből a kategóriából, engem ez személy szerint zavar és főleg nem akarok rózsaszínben pompázó díszbu.i lenni...
amúgy teljesen korrekt ez a fórum, a madridistán és a madridomon is ez van, teljesen hibátlan.
végre az általam korábban itt felemlített rikító piros szín is eltűnt és már nem erőszakolja meg a szememet
még egy észrevétel, hogy a böngészőben a fülnél nagybetűkkel van kiírva, hogy EUROBARCA.HU és sztem nem néz ki túl jól, sokkal kulturáltabb lenne simán Eurobarca, elég ha az első nagybetű és a .hu se létszükséglet sztem, de az még odaférhet.
itt van miről beszélek, a jobb oldali sztem sokkal jobban mutat.
illetve tényleg nagyon lelassítja a Zene topikot ezek a video tag-ek, pedig csak még pár darab van bent, illetve sokkal nehezebb átugrálni így Matyi meg Kash kommentjeit...
most tényleg ne az jöjjön le, hogy itt okoskodok, csak már régóta használom ezt a féle fórumot, látom, hogy még próbálgatjátok becsülettel, ami jó is, de ezek a dolgok így elsőre nagyon szemet szúrtak, de összességében tényleg nagyon szép munka.
szerk:
illetve most utólag feltűnt, hogy az Online felirat be van csúszva az Idézet gomb alá, tényleg nem azt akarom, hogy itt is egy Madridom legyen, de ott így van megoldva: