Üzenetek mindenkinek - archív
BÚÉK! Remélem ez az esztendő is legalább olyan sikeres lesz, mint az előző!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- levproff
- Director del Fútbol
Boldog Új Évet mindekinek!
(de furcsa látni a hsz időpontja felett, hogy 2010..meg kell szokni..
)

(de furcsa látni a hsz időpontja felett, hogy 2010..meg kell szokni..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Boldog Új ÉVet mindenkinek ,bár itt Hajdúböszörményben nem lesz az. Még csüt. este halálos karambol. Két fiatal lány akiket szinte egész város ismert..
Mindenkinek sikerekben gazdag boldog, új évet kívánok, és a Barca is legalább egy ilyen évet produkáljon!!!(persze ennél jobbat nem is nagyon lehetne)
FORCA BARCA!!!

FORCA BARCA!!!

2009:Spanyol bajnokság, Spanyol(Király)-Kupa,Bajnokok Ligája,Spanyol Szuperkupa,Európai Szuperkupa,Klubvilágbajnokság
Na ez a szilveszter is megvolt. Kinek h sikerült? Haljuk már a részleteket, de elég lesz holnap is, mert tom sokan még azt se tudják hol vannak.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek; hasonlóan jó évet, mint amilyen az enyém volt a 2009-s!
Hej, de jó kis Szilveszter volt! 

3féle Whisky, kétféle pálinka és 3féle sör után kijózanodva BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
(vki teleportált esetleg?
{én nem} )
(mondjuk lehet, h hülyeséget kérdezek, mert a teleporterek még tuti nincsenek olyan állapotban, h írni tudjanak
)
(vki teleportált esetleg?

(mondjuk lehet, h hülyeséget kérdezek, mert a teleporterek még tuti nincsenek olyan állapotban, h írni tudjanak

Boldog Új Évet Kívánok srácok! 

Na felkeltem én is...
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

- albicelesteX
- A Vadász
Boldog Új Évet Kívánok Minden fórumozónak és Családjának!Jobbat mint a tavalyi volt!Minden szempontból!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mindenkinek boldog új évet,mind az életben,mind Barcelona szempontból sikeres új esztendőt kívánok 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!! 

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
Remélem mindenki jót bulizott,itt Egerben nagyon jó hangulat volt az utcákon is,két házibuli közt megérte járkálni is egy kicsit.
Én személy szerint egy elég durva ötlet miatt-ami az én fejemből pattant ki..-majdnem odavesztem este,nem volt semmi,de hát a szilveszter az extremitások ideje,szóval utólag belefért.
A petárdázást,annak ellenére,hogy tilos volt,nem nagyon sikerült visszaszorítani,de szerintem nem is kell,az is hozzájárul a hangulathoz, ami ugye egyedivé teszi ezt az ünnepet.
Még egyszer mindenkinek boldog,sikerekben gazdag 2010-es évet kívánok
Én személy szerint egy elég durva ötlet miatt-ami az én fejemből pattant ki..-majdnem odavesztem este,nem volt semmi,de hát a szilveszter az extremitások ideje,szóval utólag belefért.
A petárdázást,annak ellenére,hogy tilos volt,nem nagyon sikerült visszaszorítani,de szerintem nem is kell,az is hozzájárul a hangulathoz, ami ugye egyedivé teszi ezt az ünnepet.
Még egyszer mindenkinek boldog,sikerekben gazdag 2010-es évet kívánok
Ahogy visszaolvastam, sokan panaszkodtak a 2009-s évre. Számomra válság ide v. oda(amiből én mondjuk nem éreztem) életem talán eddigi legjobb éve volt, bár a 2008-s is igen jó volt. Ráadásul még a Barca is megkoronázta számomra az elmúlt évet. Nagyon sajnálom, h véget ért, és a 2010-s évtől félek egy kicsit. De ha fele annyira lesz jó csak mint a tavalyik, akkor az mondom ok.
- lui1698
- Llegenda del Barça
"That party last night was awfully crazy..."
Fúú nagyon kész. Ilyen szilvesztert. BUÉK!
Bővebben estére.
Fúú nagyon kész. Ilyen szilvesztert. BUÉK!
Bővebben estére.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
B.Ú.É.K Minfenkinek
Ez az első oldal, amit megnéztem 2010-be
Amúgy az mi, h a kölyökpezsgő gyerekzáras, és akkorát durran mint a rendes
Bátyám nem szereti a rendes pezsgőt, ezért ő kölyökpezsgőt ivott, azt ezen aszaltunk, h ez milyen már. Egy kiskölök lehet hamarabb kibontja a rendes pezsgőt, mint a kölyökpezsit.
Na még1x: Happy new year

Ez az első oldal, amit megnéztem 2010-be

Amúgy az mi, h a kölyökpezsgő gyerekzáras, és akkorát durran mint a rendes

Bátyám nem szereti a rendes pezsgőt, ezért ő kölyökpezsgőt ivott, azt ezen aszaltunk, h ez milyen már. Egy kiskölök lehet hamarabb kibontja a rendes pezsgőt, mint a kölyökpezsit.
Na még1x: Happy new year

B.U.É.K. mindenkinek!!!! 

Boldog Új Évet Kívánok én is Mindenkinek

BÚÉK mindenkinek

Messi a király!!!:)
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN BARCELONA DRUKKERNEK!!
HAJRÁ BARCA!!!!
HAJRÁ BARCA!!!!
-
- Jugador del Barça
B.U.E.K Minden Barcelona drukkernek es egy hasonlo sikerekben gazdag esztendot,mint az idei:)