Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugye ezt nem gondoljátok komolyan??? Esetleg Messi, vagy Neymar esetében lehet olyan külső nyomás, hogy elvárják, hogy játszaniuk kell. Ugyebár szponzorok, nézők stb. miatt. Mindenki más esetében már a gondolat is vicces. Azért ez nem Mucsajröcsöge SE, hogy egy edző az alapján döntsön a kezdőről, hogy ki kapja a több fizetést a csapatban.Pampalini írta:én is ettől tartok! a keménykezű edző, akinél mindenki egyenlő esélyekkel indul... ehhez képest Alves betonbiztos kezdő, és a pályán lehetnek olyan labdarúgók, akiknek időszakosan van kedvük futballozni (eszünk ágában sincs lecserélni)palesz77 írta:Nálam most dől el, hogy Lucho mennyire lehet jó edző nálunk a jövőben - oké, nem teljesen emiatt fog eldőlni, de ez komoly mérföldkő lesz szerintem -, ha nem meri meghúzni, hogy Danit kidobja a francba, az nem sok jót vetít előre..danianevem írta:Nem vagyok Montoya-párti, de a jelenlegi 3 opcióból messze benne van a legtöbb potenciál. Viszont a nevek már csak nevek...
Ugye ezt nem gondoljátok komolyan??? Esetleg Messi, vagy Neymar esetében lehet olyan külső nyomás, hogy elvárják, hogy játszaniuk kell. Ugyebár szponzorok, nézők stb. miatt. Mindenki más esetében már a gondolat is vicces. Azért ez nem Mucsajröcsöge SE, hogy egy edző az alapján döntsön a kezdőről, hogy ki kapja a több fizetést a csapatban.Pampalini írta:én is ettől tartok! a keménykezű edző, akinél mindenki egyenlő esélyekkel indul... ehhez képest Alves betonbiztos kezdő, és a pályán lehetnek olyan labdarúgók, akiknek időszakosan van kedvük futballozni (eszünk ágában sincs lecserélni)palesz77 írta:Nálam most dől el, hogy Lucho mennyire lehet jó edző nálunk a jövőben - oké, nem teljesen emiatt fog eldőlni, de ez komoly mérföldkő lesz szerintem -, ha nem meri meghúzni, hogy Danit kidobja a francba, az nem sok jót vetít előre..danianevem írta:Nem vagyok Montoya-párti, de a jelenlegi 3 opcióból messze benne van a legtöbb potenciál. Viszont a nevek már csak nevek...
mondjuk Zubizarreta védelmében: szerinted kellene bárkinek?Lionel85 írta:Köszönjük Alvés, köszönjük Zubizarreta! Alvésnek azért, mert nekiállt cselezni a saját 16-osánál, és több labdát adott el, mint a magyar válogatott. Zubinak azért, mert nem adta el a nyáron és jövőre ingyen megy el.
Azt ne mondjátok már nekem, hogy Dani jobb védekezésben Montoyanál. Amikor egy Granada ellen nem képes visszazárni a felfutó támadóval, ott már komoly gondok vannak szerintem. Martin legalább védekezésben kicsit stabilabb, így meg Rakiticből nem préselnénk ki minden energiát már az első 10 forduló után azzal, hogy 3 ember helyett futkározik mint egy őrült.. Ha másért nem is, már ezért komolyan mondom megérné lecserélni Danit.Rivaldo11 írta:Miért? Mert még így is jobb mint Montoya, meg Douglas. Ezért. De majd kiderül ez, ha esetleg kiesik pár meccsre.
HUH ez meredek volt.Rivaldo11 írta:Miért? Mert még így is jobb mint Montoya, meg Douglas. Ezért. De majd kiderül ez, ha esetleg kiesik pár meccsre.
ezt adom.Rivaldo11 írta:Miért? Mert még így is jobb mint Montoya, meg Douglas. Ezért. De majd kiderül ez, ha esetleg kiesik pár meccsre.
Miért is? Azért mert Montoya már vagy 3 éve alig játszik meccset mégis jobb teljesítményt nyújt?Rivaldo11 írta: Még szánalmasabb a helyzet ha azt nézzük, kik az alternatívák.
Nálam most dől el, hogy Lucho mennyire lehet jó edző nálunk a jövőben - oké, nem teljesen emiatt fog eldőlni, de ez komoly mérföldkő lesz szerintem -, ha nem meri meghúzni, hogy Danit kidobja a francba, az nem sok jót vetít előre..danianevem írta:Nem vagyok Montoya-párti, de a jelenlegi 3 opcióból messze benne van a legtöbb potenciál. Viszont a nevek már csak nevek...
Mégjobb,hogy azalatt mialatt felnéz,a védője kikér egy presszókávét két cukorral,habbal, visszajön, odaáll elé, emberünk meg belerúgja a kávézó védőbe.Sanama írta:Legjobb amikor van 2 masodperce megnezni, hogy kinek kene tenni, meg is nezni, majd 5-10 meterre tovabb lovi![]()
![]()
Sajnos nem hinném. Túl nagy a fizuja ahhoz, h csak úgy a padon üljön. De ha tényleg a teljesítmény a fontos akkor LE egy jódarabig még a keretbe se teszi be.palesz77 írta:Hát a mai produkciója után csak kikerül végre a csapatból..Sanama írta: Montoya nem hiszem hogy azert kerult ki meg a keretbol is ma, mert annyira kifele all Alves szenaja , sajnos...