Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most tipikusan a "jofej vagyok mert utalom a Realt es csak ocsmarolni tudom minden jatekost es hudenagy kiraly vagyok" hozzaallas,de ertsd meg,hogy attol,hogy valaki az ellenfel csapataban jatszik nem biztos h utalni kell?Gondolj csak pld a spanyol valogatottra,ha igy gondolkodnanak a jatekosok(Barca-Real ellentet) is mint te akkor a csoportbol se jutottak volna tovabb.Vagy pld. a legjobb baratod az ellenfelnel jatszik es mondjuk nagyon fontos merkozest kell megvivjal ellenuk,akkor o is "mocskos" XY lenne?forcabarca10 írta:Jó én is tisztelek pár játékost(fabregas) meg kedvelem pl a milant mivel ott van ronaldinho .De nem egy real játékost és főleg nem rúlt.
Nálam kevesebb ember utálhatja jobban a Real-t meg úgy az egész játékoskeretét ezen a fórumon. Nem kell szeretni Raúl-t én nem szeretem, de nem elismerni őt szerintem nagyon nagy butaságra vall. Tiszteletre méltó ellenfél volt mindig.forcabarca10 írta:Jó én is tisztelek pár játékost(fabregas) meg kedvelem pl a milant mivel ott van ronaldinho .De nem egy real játékost és főleg nem rúlt.
Nem értem a kettő miért zárja ki egymást?forcabarca10 írta:Inkább tiszteljétek messit,villát,iniestát ,xavit és az egész barcát,raul meg maradjon a madridistáknalk.
Attól hogy elismerünk 1 Real játékost az a klubszeretetünkből nem von le semmit. És a mi játékosainkat egytől-egyig tiszteljük.forcabarca10 írta:Inkább tiszteljétek messit,villát,iniestát ,xavit és az egész barcát,raul meg maradjon a madridistáknalk.
Igen tiszteletre méltó karriert futoott az tény és én is beismerem,de nem mi tiszteljük,tiszteljék madridba.gygerike írta:forcabarca10 írta:Nem utálni de nem kell tisztelni.Victor_Valdes írta: És? Egy nagy hibája mindenkinek lehet, neki az volt , hogy madridos.![]()
Viccet félretéve, a játéktudását el kell ismerni, emberileg szintúgy. A futball, és a Real történelmének kiemelkedő alakja volt. Egy kiváló focista. Minden játékost utálnunk kéne, akik gólt lőnek nekünk?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem vagy semmi. Minden embert aki akárcsak fele ekkora sportember tisztelni KELL. Az hogy Raul a Real-ban játszik , nem von le az érdemeiből. Ugyan akkora sportember marad 1 nagyon szép TISZTELETRE méltó karierrert futott. Szomorú hogy ezt neked nem sikerült felfognod
Az már elég rég a békahátsója alatt jár.looka írta: (az a gond, h mostanában egyre több az ilyen "furcsa" megnyilvánulás, esik a színvonal?)
Ma elég sok az ilyen "vicces" előadásVictor_Valdes írta:Jó, ez az amire nekem nem sikerülhet érdemben válaszolnom. Remélem másnak sikerül azért.
forcabarca10 írta:Nem utálni de nem kell tisztelni.Victor_Valdes írta:És? Egy nagy hibája mindenkinek lehet, neki az volt , hogy madridos.forcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.![]()
Viccet félretéve, a játéktudását el kell ismerni, emberileg szintúgy. A futball, és a Real történelmének kiemelkedő alakja volt. Egy kiváló focista. Minden játékost utálnunk kéne, akik gólt lőnek nekünk?![]()
Jó, ez az amire nekem nem sikerülhet érdemben válaszolnom. Remélem másnak sikerül azért.forcabarca10 írta:Jó megesik hogy valaki öngólt rúg de hát istenem mindenki hibázhat.Ők is eberek.
forcabarca10 írta:Nem utálni de nem kell tisztelni.Victor_Valdes írta:És? Egy nagy hibája mindenkinek lehet, neki az volt , hogy madridos.forcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.![]()
Nem utálni de nem kell tisztelni.Victor_Valdes írta:És? Egy nagy hibája mindenkinek lehet, neki az volt , hogy madridos.forcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.![]()
Modikforcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.
És? Egy nagy hibája mindenkinek lehet, neki az volt , hogy madridos.forcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.
inkább feküdj le... vhogy nem vágyom rá, h égesd a fórumot...forcabarca10 írta:...
Attól még istenkirály volt, több tiszteletet érdemel mint amit te mutatsz.forcabarca10 írta:És most jönnne az a kérdés hogy valójában ti barcások vagytok vagy mocskos madridisták és divatdrukkerek.egy real jatékost soha nem szabad isteníteni meg dicsérni(főleg nem egy barcelona oldalon).Gondoljatok bele hogy mennyi szomorú pillanatot okozott raúl nekünk,főleg amikor el clasicón gólt rúg.Ezek után istenitsétek.