Nem sok hsz-em van ebben a topicban, de úgy érzem, hogy most eljött az idő, hogy pötyögjek ide néhány szubjektív véleményt.
Először is : sok ember abba a hibába esik, amibe sokszor esem én is, mégpedig az a tény, hogy mindenkit gólokkal döngölünk a földbe. 3-4 gólokkal verjük az ellent, és gólt/gólokat sem kapunk. Magyarán elkényesztetett 'nép' a gránátvörös-kék szurker. Nagyon magas a mérce a csapatnál, és ezt nem mindíg sikerül elérniük.
Tegnapi meccshez annyit, hogy bár a Sevilla fölé nőttünk játékban, azért olykor megakadtak a fogaskerekek a csapatban. Dühös voltam egész meccs alatt, amiért rendre rossz megoldásokat választunk, vagy nem lőjjük el a zsugát 10 méterről. Viszont az is tény, hogy egy csapat se fog 38 meccset a legjobb szinten teljesíteni, és űgy gondolom, hogy törvényszerűek az ilyesfajta pontvesztések.
Akkor lennék nagyon dühös, ha a legjobb tudásunkkal focizva nem nyertünk volna. Viszont szerintem tegnap a csapat nagyon alá dobott, és ettől 5x jobb teljesítményre is képesek vagyunk. Addig nincs gond, amíg akadva is nyerjük a meccseket, mert jobb szrul játszva nyerni, mint a legjobb teljesítménnyel hozni 1 pontot, vagy esetleg kikapni.
Egy szó mint száz, teljesen nyugodt vagyok a csapattal kapcsolatban. 5 pont előny, BL továbbjutás megvan, döntőzünk a Kupában... Nem hiszem, hogy aggodalmaskodni kéne, és verni eszeveszettül a vészharangokat.
Maximálisan bízom a csapatban, rászolgáltak, és nem hiszem, hogy csalódást okoznának!