Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az egyik legjobb Barátom Real-drukker.asdfélkj írta:nem tudjátok elfogadni hogy mas szemléletu ember vagyok
mindenkittől szeretnék bocsánatot kérni
kivétel aki anyázot
Egyrészt nagy MU-s...Másrészt szerintem közelében sincs a felsorolt 5 támadónak. Jó helyen van ő ott, onnan fog visszavonulni.Talán még Rooneyt ide lehet venni...Ezért találom érdekesnek hogy soha nem tesz senki érte ajánlatot a mu-nak...
Talán még Rooneyt ide lehet venni...Ezért találom érdekesnek hogy soha nem tesz senki érte ajánlatot a mu-nak...gekkodan írta:MyStiq,
Hát a top 5 jelenleg szerintem Eto'o, Ibra, Villa, Torres és Drogba.
Befejező csatárok esetében nálam Ők a legjobb 5. És nem a támadókról beszélek, mert akkor ide vehetnénk még Messit és CéRonit is, stb.
igen ez nálam is ígyvan...Etoo sosem volt szimpatikus, de bármikor szívesen látnám (újra) Madrid mezben, iszonyat nagy játékos, hihetetlen gólerős! és igen Raúl sajnos nagyon gyenge már, abszolút veszélytelen, sajnos már kiöregedett, ettől függetlenül respect neki azt hiszem!Xavi pedig nálam olyan semleges volt, de az EB óta nagyot nőtt a szemembe.MyStiQ írta:Ki lenne a másik 4 emberke?Villa pedig más kategória, a világ top5 támadójának egyike.Eto`o és Ibra gondolom ott lenne. Habár én RM-szurkoló létemre Eto`o-val szemben elfogult vagyok. Bármikor elnézegetném a Madridban, hiába volt az az ominózus eset néhány évvel ezelőtt. Szerintem a világ legjobb támadója
(Rajta kívül még Xavi az, akinek a játékával nem bírok betelni. Hatalmas játékos.)
Angol csapatok:Egyetértek, Benzema szerintem nagy tehetség, de eddig még nem mutatott annyit, ami miatt megért volna ekkora lóvét. Szerintem nem a Milanba fog menni, spanyol vagy angol csapat lesz.
Ki lenne a másik 4 emberke?Villa pedig más kategória, a világ top5 támadójának egyike.
okés Dani!gekkodan írta:Egyetértek, Benzema szerintem nagy tehetség, de eddig még nem mutatott annyit, ami miatt megért volna ekkora lóvét. Szerintem nem a Milanba fog menni, spanyol vagy angol csapat lesz.
Villa pedig más kategória, a világ top5 támadójának egyike.
fir3bird! nyugodtan hívj Daninak, rövidebb
De hiszen, ha az a valaki aki megmondta a véleményét tényleg nem ért a focihoz és tényleg hülyeségeket mond, akkor hagy nézzük már kiasdfélkj írta:nem irtam semmi rosszat csak nektek egy bandátok és ha valaki megmondja nektek a véleményét akkor azt kinézitek,az csak rosszat mond,nem is ért a focihoz,hagyjuk majd megunja.