Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem óvatoskodtak.Aztán ráfáztunk, mert első kapuramenésükből gólt lőttek, ez így szokott menni, szóval vigyázni kell.Cseri írta:Azt mondjuk nem értem,hogy,ha a csapat úgy tud játszani,mint tette azt a másodikban,akkor ahhoz előtte miért kell gólt kapni? Nagyon kemény visszavágó lesz,mindenképpen gólt/gólokat kell szerezni.
Vegyük ketté, mert az elsőben olyan magas szintet toltak, amire kevés csapat képes. És mindig kell ellenfél is, mi is más intenzitást diktáltunk, de minden labdát kihoztak, szokásos három emberes területszűkítést parádésan megoldották, ezek mind olyan dolgok hogy láthatóan begyakorolt, tudatos elemek. Erről szól a foci, ezt mindig élvezet nézni, nekem legalábbis mindig. Mi is pont ebbe vagyunk jók, csapatként működik a dolog, mozgások. Nyilván hogy nálunk azért van egy-két látványosabb ember is, de egy Ticoban is ott egy Griezmann, aki képes akár nagy szólóra. Vagy pl most Carrasco csinált egyéni megmozdulásokat is. Szóval, amit írsz hogy tördelik a játékot az is benne van, de a focinak ez a része.Balinho írta:
Feldobom újra, hogy túl azon, hogy elfogadom, hogy az Atleti helyében ezt kellett tenni, tördelni a játékot, időt húzni, folyamatos szabálytalanságokkal elfojtani a másik játékát, túl azon, hogy nyilván a kiállítás miatt fokozottabban kellett ezekhez az eszközökhöz nyúlnia a Ticonak, de kérdem, tényleg élvezet nézni az ATM játékát?
Nyilván izgultam ugyan, de az ilyen meccsek, sablonosak, ötlettelenek, legkevésbé sem inspiráltak, és legvégül végtelenül repetitívek. Még egyszer legvégsőkig elismerem a hatékonyságukat, de élvezni nem tudom, amit művelnek...
Te akartál elküldeni.Barcelona UnityIsStrenght »
Tudom, hogy divat Simeonet taktikai félistennek ábrázolni, de minden komolyabb meccsére úgy küldi fel az övéit, hogy bennük van a piros. A fizikai dominanciából eredő mentális hadviselés rengeteg előnnyel jár, párharc-párharc hátán, keménység és alattomosság határmezsgyéjén lavírozva sok ellenfélen sikerül felülkerekedni, de a taktika része a potenciális piros lap vállalt rizikója.Stalkyard írta:A csapat fizikálisan és mentálisan is ki van fáradva. Illetve taktikailag Simeone az első félidőben csúnyán megverte Enriquét, a piros most jól jött, anélkül nem tudom hogy alakult volna tovább... .
Egyet ők is lőhetnek bár mikor, szóval nincs ez lefutva, bár hétvégén tovább lehetne javulni, mert azért ma többek voltunk, mint hétvégén. De kemény az biztos.Pavel írta:Azzal, hogy Torres nem lesz jövőhéten, sokkal több esélyt látok a továbbjutásra. Csak tőle tartok az Atleticoban.
Egyet biztos, hogy lövünk. És bizom benne, hogy nem lesznek tizenegyesek.
Jobb, mint a 0-0, ami miatt nem bosszankodtál volna.Bob_Marley írta:2-1 mindig talán a legveszélyesebb eredmény, ennyit számít az a hátrány hogy otthon kezdesz. De összességében csak kihoztuk a mai estéből, amit lehetett és van előny. Sporival nem foglalkoznék, mert lehetetlen most is, fújt amerre állt.![]()
Örülök a győzelemnek, ez jó kiindulás lehet, csak a fránya bekapott gól...
Ráadásul twitteren terjed egy elég érdekes Suarez után rúgós videó, szóval ma tényleg vakon volt a spori, mert Torres kiállítása is érdekes volt, több szabálytalanság is érdekes volt, tizi eset stb.
+1roby122 írta:Időben jött az a bekapott gól, ezért volt nekünk ilyen 2. Félidőnk.
Fáradtak és tompak a srácok, Messi főleg.
Szerencsénkre pontrúgások nagyon nem voltak.
Gratula a srácoknak, 2. Felidoben mindent beleadtak, viszont a továbbjutás az nyitott még.
Feldobom újra, hogy túl azon, hogy elfogadom, hogy az Atleti helyében ezt kellett tenni, tördelni a játékot, időt húzni, folyamatos szabálytalanságokkal elfojtani a másik játékát, túl azon, hogy nyilván a kiállítás miatt fokozottabban kellett ezekhez az eszközökhöz nyúlnia a Ticonak, de kérdem, tényleg élvezet nézni az ATM játékát?Bob_Marley írta:Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ez pont az, amiről beszéltetek (lehet nem te konkrétan) a hétvégi meccs kapcsán. A futball egy észjáték, az hogy esetleg van benne látvány is az nem egy elvárás és ebből a szempontból torz lehet 1-1 csapat megítélése, mert abból indulunk ki hogy 5-6 gólt a Barca rúg valakinek. És észjátékban, szervezettségben az Atletico olyan szintet képvisel, hogy élvezet nézni a játékukat. .Balinho írta:Utálom az olyan meccseket, amiben semmi szórakoztató nincs, egyedül az eredményért lehet/kell szorítani, túl azon, hogy nagyra tartom, amit az Atleti elért, ahonnan ahova eljutott, de valahol sajnálom is a szurkolóikat, bajban lennék, ha egy átdolgozott nap/hét után az ő meccseiken kellene kikapcsolódnom.
Közben az MSN lassan másfél félidőt lehoz értékelhető megoldás nélkül.
Én csak a divatszurkolókat küldöm el és azt bármikor. Unom már azt, hogy egyszer a Suarez vagy a Messi nem rúg gólt, vagy nincs élete formájában, hangsúlyozom 1, max 2 meccsen és egyből mindenki olyanokat írt (láttam), hogy adjuk el, szarok, kula Barca... stb... Ha Te nem tartozol ebbe a táborba akkor meg ne vedd magadra, de az ilyenekből már elegem van! Guardiolára is mondtak itt mindenfélét az okosok, aztán meglehet nézni, hogy Guardiola meg Tito nélkül mire mentünk Martinoval... Sorolhatnám még!Bob_Marley írta:Én tudom mit jelent és amúgy helyesen le is tudom írni, de ez más tészta. Nem hiszem hogy az egységben az erő kifejezésbe az tartozik, hogy te elküldöd innen az embereket. Kicsit magas lónak érzem ezt. Pont hogy az egységhez mindenki beletartozik.Barcelona Unity is Strenght!
Egy a lényeg hogy nyertünk,d e ezektől a kis kedvenceket nem lehet kritizálni dolgokat soha nem rétem. Suarez az egyik legjobb befejező mindenki tudja, de ha gyenge volt hétvégén akkor gyenge volt, nem én vagy más tehet erről hogy leírja hanem ő hogy gyenge volt.
Ezzel egyet kell hogy értsek. Olyan hülyeségeket fújt be mind a két oldalon a bíró. Bár igaz, hogy távolról ezek másként hatnak mint közelről.Kash írta:A második félidei Barcelona volt az igazi, akik a Real ellen mentek szombaton, meg ma az első félidőban akik pályán voltak, csak dublőrök voltak.![]()
Az elején nem volt gondom a bíráskodással, de ez a bíró olyan szinten tördelte a játékot, hogy az már hihetetlen volt...Mi az, hogy "rossz bedobás"? Basszus ilyen évente 1-2x történik a futballvilágban, ma meg 2x is megtörténik...De akkor legalább isméltetesse meg, mint a szabadokat, ne adja már oda az ellenfélnek...Legközelebb ha egy tizit rosszul rúg az egyik csapat rúgassa meg a másikkal, tiszta szégyen az egész.
Én tudom mit jelent és amúgy helyesen le is tudom írni, de ez más tészta. Nem hiszem hogy az egységben az erő kifejezésbe az tartozik, hogy te elküldöd innen az embereket. Kicsit magas lónak érzem ezt. Pont hogy az egységhez mindenki beletartozik.Barcelona Unity is Strenght!
Szerintem is jogos volt a kiállítás, nemzetközi meccsen nem fogják engedi azt amit a Real + Ramos csinált! A támadó focit védeni kell. Ramost kb. a 3. állította ki csak a játékvezető, már kettővel előtte ki kellett volna állítani. Arról nem beszélve, hogy ennek az Athleticonak nem sokan rúgtak volna gólt, mondjuk a Bayernen kívül senki.herlius írta:A logikádat továbbgondolva az Atleti meg annak köszönheti a továbbjutási esélyeit, hogy egy vak bíró segítette ki őket a teljes második félidőben. A kiállítás teljesen jogos volt, kár vitatkozni rajta. A második félidő rengeteg minket súlytó ítélete viszont életben tartotta őket.Tobias88 írta:Maradt hiányérzet, nem kevés. Kizárólag a kiállításnak köszönhetjük hogy van esélyünk továbbjutni. A 2. félidőben nagyon nyomtunk, de ilyen helyzetkihasználással a BL-ben nagyon nehéz lesz, főleg a visszavágón.
+1Stalkyard írta:A csapat fizikálisan és mentálisan is ki van fáradva. Illetve taktikailag Simeone az első félidőben csúnyán megverte Enriquét, a piros most jól jött, anélkül nem tudom hogy alakult volna tovább...
Ha ezt a fásultságot nem sikerül levetkőzni minél előbb, nem is álmodhatunk a címvédésről.
Messi és Neymar bűngyenge, különösen az előbbi. Ezért is imádom, hogy a szezon legfontosabb szakaszában mindkettőnek az adócsalás miatt kell f.sni.
Idegenben nem szabad kikapni, és akkor továbbjutunk. Viszont ha ez meg is történik, a továbbiakban ez kevés lesz.
A logikádat továbbgondolva az Atleti meg annak köszönheti a továbbjutási esélyeit, hogy egy vak bíró segítette ki őket a teljes második félidőben. A kiállítás teljesen jogos volt, kár vitatkozni rajta. A második félidő rengeteg minket súlytó ítélete viszont életben tartotta őket.Tobias88 írta:Maradt hiányérzet, nem kevés. Kizárólag a kiállításnak köszönhetjük hogy van esélyünk továbbjutni. A 2. félidőben nagyon nyomtunk, de ilyen helyzetkihasználással a BL-ben nagyon nehéz lesz, főleg a visszavágón.
Lehet, hogy kellene egy kicsit pihentetni megint.Stalkyard írta:Messi kulcsszituációkban ahelyett hogy gólpasszt adna, elcselezi és oda a helyzet. Rendszeresen hétvégén, meg most is. Csak engem idegesít?