Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.: Minden szó, kifejezés értelmezése a szövegkörnyezetben érvényesül. A "majom" például sokfélét jelenthet. Ez esetben valszeg egy gyenge megjegyzés a tippmix elvesztése miatt érzett bánatbanFernando írta:1. Az a MU nem volt szedett-vetett. Nem álltak ki ZS csapattal. Értelmezd a szedett-vetett fogalmát, ha nem megy segítek.
2. A hónap vicce? Az elmúlt 6 évből kiindulva annyira már nem vicces szerintem ágyús szempontból. Talán a BL döntő ami a nevük mellett kiemelkedő.
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
3. Az pedig, hogy te minek örülsz és minek nem, az már nem rám tartozik és nem is kommentálnám. Fölösleges.
1. Az a MU nem volt szedett-vetett. Nem álltak ki ZS csapattal. Értelmezd a szedett-vetett fogalmát, ha nem megy segítek.Mikaos írta:A múltkori "szedett-vedett majom" MU-ra is fogadtál, amelyik kikapott? LOL.Fernando írta:Összekaphatná magát ez a szedet-vetett majom Arsenal. Raktam rájuk, szerintem hiba volt. Csak az FA kupában van esélyük, azt meg leadják? Van enne értelme?
Amit meg kijelöltem a szövegedből, az meg a hónap vicceEnnyi erővel a MU-nak csak a Ligakupában van esélye
Bár szerintem tuti fel fogják adni: már a ManCity elleni első meccsen is örültek volna, hogyha nem lenne visszavágó.
Nagyon rég volt ilyen szoros a bajnokság, minden pont számítani fog, nincs idő Liga meg FA-kupákra.
A múltkori "szedett-vedett majom" MU-ra is fogadtál, amelyik kikapott? LOL.Fernando írta:Összekaphatná magát ez a szedet-vetett majom Arsenal. Raktam rájuk, szerintem hiba volt. Csak az FA kupában van esélyük, azt meg leadják? Van enne értelme?
Tavaly pl. féltávnál nagyon rosszul álltak, és akkor épp a tavasz sikeredett jobbra. Lehet idén ez a tendencia fog folytatódniFernando írta:Ettől még nem kéne szenvedni egy ígyis gyengébb Stoke ellen szerintem. Amugy meg azért írom, hogy csak ott van esélyük mert így gondolom. MIndig ól állnak kb féltávnál, de utána kipukkadnak mint egy lufi.levproff írta:Nem is értem, hogy mindek raksz rájuk ilyenkor, pedig midneki tudja, hogy a fiatalok fognak játszani.Meg mi az, hogy csak az FA kupában eséyük?Tegnap még vezették a bajnokságot.![]()
Amúgy meg szerintem behúzzák.
Ettől még nem kéne szenvedni egy ígyis gyengébb Stoke ellen szerintem. Amugy meg azért írom, hogy csak ott van esélyük mert így gondolom. MIndig ól állnak kb féltávnál, de utána kipukkadnak mint egy lufi.levproff írta:Nem is értem, hogy mindek raksz rájuk ilyenkor, pedig midneki tudja, hogy a fiatalok fognak játszani.Meg mi az, hogy csak az FA kupában eséyük?Tegnap még vezették a bajnokságot.![]()
Amúgy meg szerintem behúzzák.
Én nem is merek rakni az Arsenalra a kupameccseken. Megszoktam, hogy Wenger a kissoportosokat játszatja, akiknél azért nem lehet tutira menni.Fernando írta:Összekaphatná magát ez a szedet-vetett majom Arsenal. Raktam rájuk, szerintem hiba volt. Csak az FA kupában van esélyük, azt meg leadják? Van enne értelme?
Liga nem F.A. mert a Leeds ejtette ki onnan őketlevproff írta:levproff írta:Rooney játszhat az Arsenal ellen?
Áhh, sajnos játszhat, mert az FA kupán is letöltheti az eltiltását a City ellen..
Szerk.:El vagy tévedve.Fabregas majd válaszol.
![]()
![]()
Vermaelen meg megfogja Rooneyt!
És ha játszik játszani is fog! Vége az Arsenalnaklevproff írta:levproff írta:Rooney játszhat az Arsenal ellen?
Áhh, sajnos játszhat, mert az FA kupán is letöltheti az eltiltását a City ellen..
levproff írta:Rooney játszhat az Arsenal ellen?
És mégegyszer Rooneymiihii írta:Rooney,Rooney, és megint csak Rooney...
[/size]
Így már szebb a kép,a meccs alapján reálisabb az eredmény.
GO MU!!!