Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mondatalkotással még problémái vannak, de már szépen halad. Év végén átengedhetjük egy 2-selLos Banditos írta:Így van! Miki Isten mindenféle nyelvtanos dologban segít nekünk, hiszen neki jóval nagyobb a szókincse, mint nekünk egyszerű embereknek.ozsimiki írta:namármost ha kérdésetek van forduljatok hozzám,mint a JúróBarca Nyelvújjítójához![]()
![]()
![]()
Igaz Game? & Los
![]()
![]()
![]()
![]()
Így van! Miki Isten mindenféle nyelvtanos dologban segít nekünk, hiszen neki jóval nagyobb a szókincse, mint nekünk egyszerű embereknek.ozsimiki írta:namármost ha kérdésetek van forduljatok hozzám,mint a JúróBarca Nyelvújjítójához![]()
![]()
![]()
Igaz Game? & Los
![]()
![]()
![]()
Akkor mit keresel itt, tessék tanulni!!Enrique írta:Én Csokonai vs Ady szerelmi költészetének összehasonlításából írtam...Zozzy 5 írta:Van vmi hír az érettségizőkkel kapcsoltban? Kinek hogy sikerült?
Asszem ma a magyart írták
Nem érzem olyan rossznak, bár ki tudja...
Holnap matek remélem nem lesz gáz, nem úgy a töri emelt szerdán, amin múlik az életem.![]()
Szurkoljatok továbbra is.
Én Csokonai vs Ady szerelmi költészetének összehasonlításából írtam...Zozzy 5 írta:Van vmi hír az érettségizőkkel kapcsoltban? Kinek hogy sikerült?
Asszem ma a magyart írták
Mindegybarca99 írta:A témát nem én választottam, hanem robertfcb ajánlotta.
Grat neked és VV19-nek isbarca99 írta:Más: én azt figyeltem meg, hogy a pestiek előszeretettel raknak 'a' betűt a keresztnevek elé. pl. a Béla...
Ez hülyeség, a pestiek találták ki, nem tudom miért, de ilyen Debrecenben nincs. Én már Debrecenben élek, osztom is őket rendesen a jellegzetes kifejezéseik miatt, de ilyen "á-zás" itt nincs.Az "í-zés" megy, pl.: "Eriggy innen, kís van nálam"el fuero írta:Nem bántásként mondom, de persze ott van a "hajrá dábrácán"
Én ezt nem ismertemel fuero írta:Nem bántásként mondom, de persze ott van a "hajrá dábrácán"Zozzy 5 írta:Nálunk "í"-zés van"Elmegyek a pízért", "Szít megy a fejem"
![]()
BizonyVito írta:nameg persze az ízes "ö"-zés.
néha figyelem magam és öléggé "ö"-vel beszélek.