Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök, hogy más is így látja. Előre megvolt beszélve, hogy ki hány %on pörög a Real ellen, ezen semmit nem változtatott Cruyff halála.visca el barca írta:a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Te vagy az oka.recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.
Cseppet se lennék elégedett egy 1:1-es döntetlennel. Egy gólos győzelemmel is csak akkor, ha mi nem kapunk gólt. Ha most nem támad fel a csapat, akkor később se.Kovbal88 írta: Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Nagyon meg kéne úszni gól nélkül, mert egy gólos előny kevés leszS.Agüero írta:Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.![]()
Csakhogy kis barátainkat idézzem.
2-0-ra behúzzuk szerintem.
Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.
Nero. írta: Az komoly, utoljára ilyen asszem a Wisla ellen volt 2008ban, akkor sárgába küldtük hazain, jó hülyén is nézett ki. Akkor már miért nem a harmadik számú mezében játszik az Atletico? Az úgyis fehér.
Palesz jó ötlet hogy mindig van szavazás de ez a mostani nagyon buta.
Az teljesen más tészta volt, akkor az egy hatalmas bajnoki döntő volt ahol mindvégig egymás nyakán volt a 3 nagy. Nekünk még 5 bajnokit kell megnyerni idén és akkor tuti a bajnokság, de azt is csak akkor ha a két Madrid már nem hibázik, de fognak.bottlikakos írta:Kisiklás volt ez a classico, de szerencsére nem volt komoly tétje. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor mi 14-ben nyertünk 4-3-ra a bernabeuban... Bajnokok lettünk akkor? Nem.![]()
Ha kedden kapott gól nélkül nyerünk, már tuti lesz a továbbjutás. valószínűleg nem fogunk jobban játszani...de több gólt fogunk szerezni. A kérdés a védekezés szerintem. Ha az jól teljesít, megyünk az elődöntőbe.
Az komoly, utoljára ilyen asszem a Wisla ellen volt 2008ban, akkor sárgába küldtük hazain, jó hülyén is nézett ki. Akkor már miért nem a harmadik számú mezében játszik az Atletico? Az úgyis fehér.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
A Barcelona és az Atletico mindketten az idegenbeli mezükben fogják játszani a BL negyeddöntőket (sárga-piros, és kék), hogy jobban láthatóak legyenek.
Végre egy jó döntés az UEFA-tol, valami katasztrófa volt sokszor a 2 bajnoki meccsen a mezválasztás.
csababarca: Mázlista![]()
Hivatalos úton szerezted, vagy jegyirodáknál?: )
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Ez igaz, mondjuk például az Arsenal elleni meccsre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, kb 1 óra alatt, utána a VIP helyenen kívül 5-6 jegy volt elvétve, utána nem tudom hogy mi volt a helyzet, de sokan az idő miatt nem mentek végül ki, de szerintem egy Bayern ellen telt ház lenne.csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Jegyirodán keresztül vettem a jegyet. 19én nyílt a hivatalos oldalon a jegyvásárlás,de akkor 10 perc után csutkára elfogyottnak jelezte, 20 perc múlva már zárva is volt.
Most már bánom,mert jobb helyre olcsóbban tudtam volna jegyet venni, de első alkalommal paráztam, nehogy ne legyen jegy...illetve hugom is jön, így szülők is ráhatottak,hogy úgy menjünk ki hogy már van jegyünk.
Legközelebb okosabb leszek, tapasztalatnak jó volt,hogy nem kell elkapkodni a jegyvásárlást.
visca el barca írta:remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...
remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...
MessiNeymarSuarez írta: