Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg nagyon jó volt! Szép és megható.
viszont ha az ő utánpótlásuk egyik, ha nem a legnagyobb tehetségét hájpolnám, nem hiszem, hogy nagy zűrök lennének belőle.Sanama írta:Shutter, miihii szerintem arra gondolt, hogy copy-pastelnéd a hsz-eidet Deuról, akkor ott is mindjárt kötözködnének az emberek
Na erről beszélek.sjd írta:* kötözködőekshutterisland írta: mindegy, az egészet megfogalmazom úgy, hogy SZERINTEM ott arányosan nézve barátságosabbak, kevésbé kötöszködőek, szőrszálhasogatóak az emberek.![]()
(egyszerűen kihagyhatatlan volt)
* kötözködőekshutterisland írta: mindegy, az egészet megfogalmazom úgy, hogy SZERINTEM ott arányosan nézve barátságosabbak, kevésbé kötöszködőek, szőrszálhasogatóak az emberek.
Ezt segíts megértenem, kérlek.gergo9 írta:A maga nemében ez is pont olyan szórakoztató és nevetséges tud lenni. Szóval hajrá.recrea írta:Szerintem nagyon jó, őszinte, idősebb és aktívabb társaság van ott, mint itt, és nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
nekem az, hogy iniesta egy full átlagos játékos némi futsalos alappal.StickyFingaz írta:Nekem az ottani kedvencem az volt,amikor azt írták,hogy Messi azért nem tud lehajolni mert tele van nyomva "gumibogyószörppel".
megvan ez pepitában, remy elég sokat ír jeséről, és sokszor követelte már a nagyokhoz, mégse voltak vitái emiatt.Deu ügyhöz meg annyit, h add elő ott annak a felét, amit a kisgyerek kapcsán csinálsz itt vagy a csopiban és utána kíváncsian várom mennyit változna a vitaindexed
A maga nemében ez is pont olyan szórakoztató és nevetséges tud lenni. Szóval hajrá.recrea írta:Szerintem nagyon jó, őszinte, idősebb és aktívabb társaság van ott, mint itt, és nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
Ahogy ismerem magam, nem vagyok az a típus, aki azonnal ugrik mindenre, szóval ebből nem hiszem, hogy lesznek problémáim.ozsimiki írta:Szóval aki nem az a típus,h ha vmi baromi nagy igazságtalanságot lát, arra reagál,az menjen nyugodtan. Aki viszont olyan típus,csak feleslegesen fogja felszabdni magát, értelme van? Nem sok.
Még talán 2005-ben vagy 2006-ban regiztem oda recrea néven, aztán évekig nem fórumoztam, elfelejtettem a jelszavam, plusz nem létezik már az akkori email címem. Akkoriban még nem volt ekkora átjárás a két oldal között, most már sumákban mindenki olvassa a másik oldalt, ebben biztos vagyok.shutterisland írta:meg mertem volna esküdni, hogy ott is van egy recrea, vagy volt korábban.Én is regizve vagyok, szigorúan más néven,
ez a titka az egész tuloldali forumozásnak. el kell kerülni és kész. ha nem tudod elfogadni h iniesta meg sem köthetné guti cipőjét felesleges átmenned....shutteren kivul kb két ember van (sztem ők itt nincsenek regelve), akik állandóan próbálják győzködni őket h márpedig jobbak vagyunk nálukozsimiki írta:monitor elől úgyse fogjátok IDEGENBEN (:D) felnyitni a szemüket olyanoknak,akik hszein ki vagytok bukva,mert annyira oltári nagy butaságokat írnak...
Hát nyilván az a fórum melegágyaStalkyard írta: Amiben viszont nagyon gusztustalanok, az a Barca vs. Real téma szvsz. Abban ott nem érdemes részt venni. Más szemmel nézve biztos itt sem olyan rózsás a helyzet, de ami ott folyik sokszor, az szerintem undorító. Meg úgy a többi külföldi csapat elleni témákban is elég lenéző ott a közhangulat.
Mondjuk ebben gondolom alaposan benne van az is, h mivel finoman szólva sem szimpatizáltál korábban az első kettővel, nyilván elég sokan egyetértettek veled, mivel gondolom ott sem szívügyük a BARCÁsok a srácoknak, így könnyebben találtál partnertshutterisland írta:
ezzel szemben viszont itt annak ellenére, hogy egy közös célért szurkolunk, többek között valdes, tello és deu miatt már nagyon sok vitám volt.
szerintem ez így konkrétan nem igaz, a pl, serie a , dél-amerikai foci, stb. topicok használatával semmi baj nincs, sőt, a bl és a liga bbva topic is használható, csak a barcával kapcsolatban kell vigyázni, az a fő konfliktusforrás.mondjuk ha kerülitek a focis topicocat,akkor egész jól ki lehet jönni ott,de a focis témákba ne szóljatok bele inkább,
meg mertem volna esküdni, hogy ott is van egy recrea, vagy volt korábban.Én is regizve vagyok, szigorúan más néven,
annyira nem tudom ezt megindokolni, talán azért érzem így, mert teljesen másmilyen érzettel fórumozik itt és ott az ember.Shutter, szerinted miért tudtál oda jobban beilleszkedni?!
ezt nyomokban én is észrevettem, és még egyébként ha valaki(k) folyamatosan ellentmondanak, ellen mennek az én gondolatmeneteimmel, mindig az ellenkezőjét akarják megmagyarázni annak, ahogy én gondolom, az sem a kenyerem.nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
Gyere, gyerebence-barca írta:Ha te is regelsz, akkor én is