Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.14. 16:48:01

S.Agüero írta::shock: Elképesztő, nagyon megható.
http://youtu.be/phGyJyp3MBg
Tényleg nagyon jó volt! Szép és megható.
(Halkan megjegyezném, hogy végre nem kornyikálni akartak. Ma Magyarországon indítanék egy tehénpásztor tehetségkutatót oda is csak kornyikálni akaró emberek jelentkeznének. Ebben az országban mindenki azt hiszi hogy énekesnek született.)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.14. 15:41:19

:shock: Elképesztő, nagyon megható.
http://youtu.be/phGyJyp3MBg
messideco
Presidente del Barça

2013.04.14. 15:35:58

Ha nem lenne ennyire ellentmondásos figura, akkor még talán... de ez szerintem off kissé...

Pont annak a karakternek a megtestesítője, akit annyira utálunk a másik csapatból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2013.04.14. 15:47:08-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.14. 15:09:28

Sanama írta:Shutter, miihii szerintem arra gondolt, hogy copy-pastelnéd a hsz-eidet Deuról, akkor ott is mindjárt kötözködnének az emberek :-P
viszont ha az ő utánpótlásuk egyik, ha nem a legnagyobb tehetségét hájpolnám, nem hiszem, hogy nagy zűrök lennének belőle.
és itt pont azt teszem, tehát a saját kölykünket istenítem.
és ezt így kell nézni.
(egyébként ha a 2400 valamennyi hsz-emből találtok összvissz 50-et, ami deulofeus, már jók vagytok.)
mindegy.
a lényegen nem változtat egyébként. :)

amúgy itt is lehet tiltólistára tenni embereket ?
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.14. 14:56:24

Shutter, miihii szerintem arra gondolt, hogy copy-pastelnéd a hsz-eidet Deuról, akkor ott is mindjárt kötözködnének az emberek :-P
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.14. 14:04:15

sjd írta:
shutterisland írta: mindegy, az egészet megfogalmazom úgy, hogy SZERINTEM ott arányosan nézve barátságosabbak, kevésbé kötöszködőek, szőrszálhasogatóak az emberek.
* kötözködőek :mrgreen:
(egyszerűen kihagyhatatlan volt :D )
Na erről beszélek. :twisted:
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:57:49

shutterisland írta: mindegy, az egészet megfogalmazom úgy, hogy SZERINTEM ott arányosan nézve barátságosabbak, kevésbé kötöszködőek, szőrszálhasogatóak az emberek.
* kötözködőek :mrgreen:
(egyszerűen kihagyhatatlan volt :D )
gergo9
Director del Fútbol

2013.04.14. 13:51:28

recrea írta:
Ezt segíts megértenem, kérlek.
A biztatás nyilván nem neked szólt. :wink:
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:47:27

gergo9 írta:
recrea írta:Szerintem nagyon jó, őszinte, idősebb és aktívabb társaság van ott, mint itt, és nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
A maga nemében ez is pont olyan szórakoztató és nevetséges tud lenni. Szóval hajrá.
Ezt segíts megértenem, kérlek.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.14. 13:46:59

StickyFingaz írta:Nekem az ottani kedvencem az volt,amikor azt írták,hogy Messi azért nem tud lehajolni mert tele van nyomva "gumibogyószörppel". :mrgreen:
nekem az, hogy iniesta egy full átlagos játékos némi futsalos alappal. :D
Deu ügyhöz meg annyit, h add elő ott annak a felét, amit a kisgyerek kapcsán csinálsz itt vagy a csopiban és utána kíváncsian várom mennyit változna a vitaindexed
megvan ez pepitában, remy elég sokat ír jeséről, és sokszor követelte már a nagyokhoz, mégse voltak vitái emiatt. :D

mindegy, az egészet megfogalmazom úgy, hogy SZERINTEM ott arányosan nézve barátságosabbak, kevésbé kötöszködőek, szőrszálhasogatóak az emberek.
gergo9
Director del Fútbol

2013.04.14. 13:38:24

recrea írta:Szerintem nagyon jó, őszinte, idősebb és aktívabb társaság van ott, mint itt, és nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
A maga nemében ez is pont olyan szórakoztató és nevetséges tud lenni. Szóval hajrá.

A fórum szvsz 08-10 körül volt a legjobb bár abból a magból 10% ha aktív most.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.14. 13:34:17

Nekem az ottani kedvencem az volt,amikor azt írták,hogy Messi azért nem tud lehajolni mert tele van nyomva "gumibogyószörppel". :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.14. 13:24:00

Én kb. csak HaxBall miatt szoktam néha átnézni, az a társaság egész normális, mondjuk van 1-2 nagyképűbb gyerek, de nagyrészt jó fejek.
BarcavsReal-ba néha benézek, ha valamelyik oldalon vmi érdekesebb meccs volt, hát... Ami ott megy az elég vicces. Néha írok csak, ha már tényleg vmi hülyeséget irkálnak... Messi szapulása a legviccesebb, hogy nem bírják elviselni, hogy jobb, mint Ronaldo. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:06:45

Én filmklub miatt vagyok fent, és kizárólag csak azt a topicot figyelem. Ennyi elég is nekem. Máshova értelmetlennek tartom, hogy írjak. Mert egyszerűen nem érzem szükségesnek, hogy megpróbáljak embereket a saját igazamról meggyőzni, mert ez úgysem fog sikerülni. És, ha sikerülne sem lenne semmi, nem érezném többnek magamat stb. Filmklub alapján van néhány jó arc természetesen, akikkel biztos a semleges témákban is el lehet csevegni. De az ilyen témákban itt is lehet eszmecserélt folytatni. Hogy két helyen műveljem ezt, arra pedig nincs szükségem.

Ja és aki reggel oda és utána sír és kiröhögi őket, hogy miket írnak az az én szememben több, mint komolytalan. Ha felvállalja, hogy odamegy, akkor azt is tűrje, hogy ott is vannak elfogult, buta stb. emberek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 13:02:58

ozsimiki írta:Szóval aki nem az a típus,h ha vmi baromi nagy igazságtalanságot lát, arra reagál,az menjen nyugodtan. Aki viszont olyan típus,csak feleslegesen fogja felszabdni magát, értelme van? Nem sok.
Ahogy ismerem magam, nem vagyok az a típus, aki azonnal ugrik mindenre, szóval ebből nem hiszem, hogy lesznek problémáim.
A Barça-Real témákat nyilván igyekszem majd elkerülni.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.14. 13:00:26

shutterisland írta:
Én is regizve vagyok, szigorúan más néven,
meg mertem volna esküdni, hogy ott is van egy recrea, vagy volt korábban. :D
Még talán 2005-ben vagy 2006-ban regiztem oda recrea néven, aztán évekig nem fórumoztam, elfelejtettem a jelszavam, plusz nem létezik már az akkori email címem. Akkoriban még nem volt ekkora átjárás a két oldal között, most már sumákban mindenki olvassa a másik oldalt, ebben biztos vagyok.

Aztán írtam az ottani adminak, talán tavaly, aztán úgy döntöttem, h az említett dolog miatt inkább új néven reggelek, bár nem szidom a saját oldalunkon sem a Realt, pedig utálom az egész bandát.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.14. 12:58:43

ozsimiki írta:monitor elől úgyse fogjátok IDEGENBEN (:D) felnyitni a szemüket olyanoknak,akik hszein ki vagytok bukva,mert annyira oltári nagy butaságokat írnak...
ez a titka az egész tuloldali forumozásnak. el kell kerülni és kész. ha nem tudod elfogadni h iniesta meg sem köthetné guti cipőjét felesleges átmenned....shutteren kivul kb két ember van (sztem ők itt nincsenek regelve), akik állandóan próbálják győzködni őket h márpedig jobbak vagyunk náluk :D

tegnap bencével egy kicsit privátoltam az odáát lévő forumrol és arra jutottunk, hogy egy-két embert leszámítva a nagy többség igen korrekt. annak viszont örülök h itt nincsenek olyanok, mint odáát egy páran, akik habzó szájjal, iszonyatosan magas lóról állandóan osztják az észt. és nem csak velünk, hanem saját szurkolótársaival is iszonyatosan lekezelők (aki aktiv odáát tudja jol h ki az az egy-két ember...). és egyszerűen minden szavukat isszák, mintha vmi szektavezérek lennének... nah ők aztán tudnák fröcsögni messiről, meg ugy mindenről. és ezek pont azok a forumozok, akiknek példát kellene mutatni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.14. 12:30:25

Stalkyard írta: Amiben viszont nagyon gusztustalanok, az a Barca vs. Real téma szvsz. Abban ott nem érdemes részt venni. Más szemmel nézve biztos itt sem olyan rózsás a helyzet, de ami ott folyik sokszor, az szerintem undorító. Meg úgy a többi külföldi csapat elleni témákban is elég lenéző ott a közhangulat.
Hát nyilván az a fórum melegágya :lol:
Talán itt vmivel enyhébb a helyzet ebben a tekintetben, bár az is igaz én inkább nem veszek részt ezekben a topikokban ill. nem ezekben a témákban, h éppen ki okosabb és miért okosabb a másik utálatánál.
Mondjuk ami nekem szemet szúrt ott különösen, h múlt héten , mikor Abidal visszatért (ami hadd ne mondjam mekkora teljesítmény) egy valaki megjegyezte, aki kb épp, h regisztrált a fórumra, legalábbis alig van hsze, de amúgy mindenki csak nyomatta a szokásosat...

ozsi: az igaz, h ott Barca 'szurkoló' = divatszurkoló, aki 10 éves és 60 az IQja... :lol:
Mellékelve jegyezném meg itt, h évekkel ezelőtt, a mi sikerkorszakunk előtt a Real vt ebben a helyzetben, egyszerűen az vt a leghíresebb klub. Akkor nem Xavi-Ini-Messi vt, hanem Figo-Beckham-Ronaldo. Megkérdeztél egy kis srácot kinek szurkol, ha nem is ismerte a focit Realt mondott. Ugye annak a korosztálnak benőtt a feje lágya (no nem mindenkinek) és akkor még nem volt módi ez a fórumozgatás. Akkor fordított vt a helyzet :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.14. 12:24:00

Mindenki úgy generál magának felesleges stresszt ahogy csak akar,szóval nem beszéllek le Gareth...

ismerve a saját értékrendem,és stílusom,semmi értelmét nem látom,h ott írogassak, hiszen 80%ban olyan hsz-ekbe ütköznék,amelyek a gyűlölet/unszimpátia/vagymertcsakdivat miatt teljesen valótlan "vádak" a Barcával kapcsolatban, a Földtől teljesen elrugaszkodva. Na mármost ha ilyeneket látok, akkor reagálok, idegen terepen meg több ilyet látnék,mint sem. Megkímélem magam :)

elég nekem az is,h itt is akad olyan topik,ahol a fentebb említett szempontok /gyűlölet,stb/ miatt Barcásokkal is "megütközöm" pár véleményen.

Szóval aki nem az a típus,h ha vmi baromi nagy igazságtalanságot lát, arra reagál,az menjen nyugodtan. Aki viszont olyan típus,csak feleslegesen fogja felszabdni magát, értelme van? Nem sok.

Személy szerint sosem értem meg azokat,akik oda járnak ÉS elkezdenek kiakadni,meg idézgetni,h odaát milyen elfogult vélemények vannak,meg,h képzelik ezt...Mire számítottak? (ezzel nem azt mondom,h fordítva nincs meg ilyesmi,az idejáró madridistákat sem értem amikor kiakadnak pár dolgon) egyrészről: kit érdekel? másrészről: monitor elől úgyse fogjátok IDEGENBEN (:D) felnyitni a szemüket olyanoknak,akik hszein ki vagytok bukva,mert annyira oltári nagy butaságokat írnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2013.04.14. 15:21:36-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.14. 12:19:34

Tényleg nem rossz ránézésre a másik fórum, "családiasabb" a hangulat, jobban egyben vannak, mint itt. Amiben viszont nagyon gusztustalanok, az a Barca vs. Real téma szvsz. Abban ott nem érdemes részt venni. Más szemmel nézve biztos itt sem olyan rózsás a helyzet, de ami ott folyik sokszor, az szerintem undorító. Meg úgy a többi külföldi csapat elleni témákban is elég lenéző ott a közhangulat.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.04.14. 12:15:00

shutterisland írta:
ezzel szemben viszont itt annak ellenére, hogy egy közös célért szurkolunk, többek között valdes, tello és deu miatt már nagyon sok vitám volt.
Mondjuk ebben gondolom alaposan benne van az is, h mivel finoman szólva sem szimpatizáltál korábban az első kettővel, nyilván elég sokan egyetértettek veled, mivel gondolom ott sem szívügyük a BARCÁsok a srácoknak, így könnyebben találtál partnert :D Míg itt azért vannak, akik számára jobb a megítélésük, mint ahogy talán már neked is idő közben, láthatóan kevesebb is a konfliktus miattuk, nem?

Deu ügyhöz meg annyit, h add elő ott annak a felét, amit a kisgyerek kapcsán csinálsz itt vagy a csopiban és utána kíváncsian várom mennyit változna a vitaindexed ;)

Uh ez a rész egy kicsit sánta érv, h mennyivel jobb ott, mivel ha fogalmazzunk úgy, negatívabb véleménnyel vagy egy-egy srácunkról, ott tárt karokkal fognak várni, míg itt érthetően lesz, aki ellened megy a dologban, mint hazai szurkoló. Deu-ról meg kétlem, h ott is 4 postból 3-ban megemlíted és ott is ugyanez menne, mint utóbbi időben egyre inkább úm. hazai pályán. Mert ha ez menne, már nem menne :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.14. 11:54:46

mondjuk ha kerülitek a focis topicocat,akkor egész jól ki lehet jönni ott,de a focis témákba ne szóljatok bele inkább,
szerintem ez így konkrétan nem igaz, a pl, serie a , dél-amerikai foci, stb. topicok használatával semmi baj nincs, sőt, a bl és a liga bbva topic is használható, csak a barcával kapcsolatban kell vigyázni, az a fő konfliktusforrás.
nyilván nem ugranak neked egyébként mindenért. :D
Én is regizve vagyok, szigorúan más néven,
meg mertem volna esküdni, hogy ott is van egy recrea, vagy volt korábban. :D
Shutter, szerinted miért tudtál oda jobban beilleszkedni?!
annyira nem tudom ezt megindokolni, talán azért érzem így, mert teljesen másmilyen érzettel fórumozik itt és ott az ember.
ott ugye azt várnám, hogy kikezdenek, támadnak, provokálnak, flegmáznak, itt pedig azt, hogy nagyobb egyetértés, családiasabb, barátibb hangulat, hangnem, meg ilyenek.

ehhez képest ha ott nem mennék bele mindig a barca vs real vitákba, nem lenne szinte semmi konfliktusom, akár a realról, akár a barcáról is lehet érdemben beszélgetni, csak a kettőről együtt nehéz.
de volt már olyan, hogy oldalakig beszélgettünk arról, hogy ha 3 játékost választhatnánk a riválistól, kik lennének azok, és miért. :)
egyébként úgy érzem, a nagy többség (még azoknak a nagy része is, akik régebben taszítóan viselkedtek, mert aktív barcás vagyok) már megszokta, hogy ott vagyok, nem akadnak fenn apróságokon, mint régen, teljes értékű tagnak tekintenek a fórumon, mint roliékat.

ezzel szemben viszont itt annak ellenére, hogy egy közös célért szurkolunk, többek között valdes, tello és deu miatt már nagyon sok vitám volt.
illetve amit írtál, hogy :
nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
ezt nyomokban én is észrevettem, és még egyébként ha valaki(k) folyamatosan ellentmondanak, ellen mennek az én gondolatmeneteimmel, mindig az ellenkezőjét akarják megmagyarázni annak, ahogy én gondolom, az sem a kenyerem.
oké, nem gondolhatunk mindent úgy, de hogy egyes emberkék mindig kb az ellentétét magyarázzák meg, mint ahogy én látom, az idegesítő. :D
nagyjából ugyanezeket a köröket még a fb-s klubunkban is sokszor lefutjuk.
nyilván ha madridistán máshogy látják a dolgokat a real vs barca tekintetében, az valahol kötelező vitaalap, az nem lep meg, valahogy inkább itt érzem úgy, hogy mindenki jobban szeretne érteni a futballhoz, mint én, és mindent jobban látnak.

tehát lebutítva ott, ellenséges területen arányában kevesebb a konfliktusom és kevesebbszer idegesítem fel magam, mint itt, ami papíron a haza. :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.14. 11:35:29

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130412- ... elete.html

Durva, a mai világban sokan elképzelhetetlennek tartják az ilyet, aztán mégis :)
REMY
Madridista

2013.04.14. 10:50:06

GT már csak azért is gyere, mert ugye téma Bale Madridba szerződése, és te azért, mint Spurs drukker is, többet tudsz róla mint bárki más :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 10:33:27

Köszönöm a sok választ. :D
Persze én se arra gondoltam, hogy odamegyek, és a Barça vs Real témában osztom a népet, de a focit mint témakört azért nem szeretném teljesen figyelmen kívül hagyni, például arra kíváncsi vagyok, hogy a PL-topik mennyivel aktívabb, mint itt. :)
Szerintem végül elszánom majd magam.
bence-barca írta:Ha te is regelsz, akkor én is :mrgreen:
Gyere, gyere :mrgreen:

Shutter, te meg válaszolj szépen recrea kérdésére, engem is érdekelne a válasz. :)
Válasz küldése