Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég nehéz időszak jön a bajnokságban is, nagyon nem kéne pl egy Bayern stb csapattal játszani. Ide a Wolfsburgot, ráadásul egy némettel kevesebb lenne.recrea írta:......
Valóban amúgy, kirívó hülyeség volt pl az első gól...azért a Bayern védelem elég gyakran hoz össze hasonló gólokat, érdekes. Egyébként nem tudom hova tenni őket, egyszer semmi, egyszer parádé. Majd mi elkenjük a szájukat, most már úgy vagyok vele, h ide nekünk az oroszlánt, semmi PSV vagy WolfsburgBob_Marley írta:Hát oké, de azért olyat amit a Bayern összehozott kettőt olyat Szilveszterkor szoktak lejátszani. Alaba rárúgja a saját lábára.recrea írta:Jól van Bob, de a gólt mindig hiba előzi meg, szóval azt nem nehéz találni
Juve középpálya hol veszi a levegőt vajon?![]()
Thiago beáll és gólt lő.
Ha már eltékozolt emberekről volt szó, Coman beveri.
Hát oké, de azért olyat amit a Bayern összehozott kettőt olyat Szilveszterkor szoktak lejátszani. Alaba rárúgja a saját lábára.recrea írta:Jól van Bob, de a gólt mindig hiba előzi meg, szóval azt nem nehéz találni
Juve középpálya hol veszi a levegőt vajon?
defender3 írta:Mennyivel jobbak ezek a mai meccsek mint a tegnapiak voltak, sok gól helyzetek, ami a nézőnek kell.
Izgalmasnak izgalmas, de te is írod mennyi hiba volt. És nem csak a Bayern védelme részéről, Cuadrado már az elsőben eldönthette volna, végén Evra eladásáról nem is beszélve. Tehát a színvonal azért nem túl magas. Tegnap a Tico is hasonló meccset tolt, csak gól nélkül.defender3 írta: A Bayern meg megköszönheti a védelmének, hogy túlóráznia kell. Neuer az első gólnál nem tudom mit keresett ott Alaba meg szépen levette a támadónak. Másodiknál meg nevetséges, hogy vagy 80 m-en keresztül képtelenek voltak megállítani Moratat.
Nem tudom még ki, de Müller ezeket nagyon érzi.Te is telejós tanfolyamon voltál?
én is ebben bízokBarcaforever írta:Lehet tenni fogadásokat, mi lesz ennek az őrületnek a vége. Én remélem 11-esek és Juve.
Na akkor lehet keresgélni.recrea írta:Kizárt, h volt ilyen valaha isBob_Marley írta:Na 2:1, addig tologatták befelé még csak beakadt. Van még 20 percük. Ha esetleg bekövetkezik, akkor lehet dolguk statisztikusoknak, hogy hányszor fordult elő, hogy 0:2 után egyenlít egy csapat oda-visszavágós párharcban egymás ellen és végül OT.
Te is telejós tanfolyamon voltál?Bob_Marley írta: De Müller megfordítja.(másodszor is bejósolom)
Kizárt, h volt ilyen valaha isBob_Marley írta:Na 2:1, addig tologatták befelé még csak beakadt. Van még 20 percük. Ha esetleg bekövetkezik, akkor lehet dolguk statisztikusoknak, hogy hányszor fordult elő, hogy 0:2 után egyenlít egy csapat oda-visszavágós párharcban egymás ellen és végül OT.
Rohadt nagyot sprintelt, fel kellett volna felezőnél rúgni, de az egész abból indult, hogy Alaba a saját lábára rúgta rá....visca el barca írta:morata elég komolyan halálra alázta az müntyent a második gólnál...
Vissza is veszi nyáron a real egy 80 lepedőért,majd meglátodvisca el barca írta:morata elég komolyan halálra alázta az müntyent a második gólnál...