Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.26. 13:48:12

Eto IBra csere nem hangzik rosszúl!!! mit művelne együtt Ibra meg Henry?:D egyik tank a másik meg ésszel játszik. nem lenne semmi.meg kicsit magasodna a csapatunk is:P régen kedveltem ETO-t de a sok hiszti meg duzzogás miatt mehet nyugodtan!! nagy veszteség lesz de Ibra tudná pótolni.

De egy ETO ADrina+Chivu cserének mégjobban örülnék:D Adrianp főleg h magára talált:D
socio66

2008.05.26. 13:46:07

Az NSO-n azt irják hogy ma Mourinho aláir az Interhez..vagyis Drogba akkor gyakorlatilag már az Inter játékosa szerintem..tehát akkor Ibra akár fölöslegessé is válhat a csapatban,viszont nem hiszem hogy igazolnák Eto'o-t, mert akkor ugyanugy maradna a sok csatár....
Ibra egyébként nagyszerű csatár,góljainak száma ugyan kevesebb mint mint Samuéi de a svéd kombinatívabb játékos és sokkalta kreatívabb...
viszont nem tudom hogy illeszkedne be ebbe a közegbe...
összességében szerintem nagyon melléfoghatunk ezzel a cserével,és nem hiszem hogy ez megfelelő intézkedés lenne...
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.26. 13:42:21

De ne olyan játékost hozzunk már aki nem játszott több éve irányítót! lehet h befürödnénk vele!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.26. 13:36:28

xbalix írta:Hleb nem irányító!!! Soha nem is volt... Az Arsenalban szélső középpályást és visszavont éket játszott/játszik.
Ha jól emlékszem régen még a német bajnokságba irányítót játszott....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.26. 13:35:24

xbalix írta:
barca0417 írta:Ibra jó játékos, de én nem adnám érte Eto'o-t. viszont akit még mindig szeretnék az Mancini, valószínű hogy távozik a Romából, most épp a Milan hajt rá, de én szeretném itt látni. olcsóbb mint Silva, és én még mindig tartom hogy van olyan jó. ráadásul mindkét szélen bevethető, meg ballábas szélsőnk már van Messi személyében. És szerintem Mancini elviselné néha a padot.
Silvának is tudnék örülni, de Mancininek jobban.
Jó játékos Mancini az biztos. Viszont Silva mellett szól h ő fiatalabb, játszott a spanyol ligában. Igaz h bal lábas szélsőnk van, de Messi igazán a jobb oldalon érzi jól magát. Ja am abban igazad lehet h Mancini jobban viselné a padot, de ő se padozni szeretne ha már idejön. Ja és még vmi: elvileg R10 helyére szeretnénk igazolni, Mancini már nem közelítheti meg azt a szintet (ő sztem most van a csúcson), Silva talán még igen (bár közel se biztos ez sem). Sztem megközelíteni meg lehet, elérni vagy túlszárnyalni nem hinném. Véleményem szerint Messi és C. Ronaldo sincs azon a szinten amin a mi Ronaldinhónk volt egykor.
jók az érveid, amit hozzátennék: olyan játékos jelenleg nincs mint a 2 évvel ezelőtti Ronaldinho. az ő szerepét veszi át jövőre Messi. ő lesz az aki mindig képes lesz egy váratlan megoldásra, és bízhatnak benne a társak. ezért a szélre nem Ronnie kaliberű, hanem "csak" egy hasznos játékosra van szükség. Ennek megfele Mancini és Sylva is, de én inkább a brazilt szeretném. viszont ezért van szügségünk egy jó irányítóra, mert Messi azért nem egy tipikus olyan játékos aki mélységből jó passzokkal tud helyzetet teremteni. Ezért lenne a legjobb Diego..... :( ..kár hogy esélytelen.
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.26. 13:32:36

Irányítónak egyáltalán fognak-e igazolni? Nem tartom 100%-nak. Hleb neve forog eléggé a sajtó száján, de az Internél legalább ennyire. Jó vételnek tartanám.[/quote]

Hleb nem irányító!!! Soha nem is volt... Az Arsenalban szélső középpályást és visszavont éket játszott/játszik.
bogen
Jugador del Barça

2008.05.26. 13:31:42

Én zlatant még mindig nem szívesen látnám a Barcaban...az, hogy az Interhez nem lenne hű az tök alap, mert inkább a pénzhez az...és ezért nem illene ide..klubbért a pályán meghalni kész csapattagok?

Mancini korához meg annyit, hogy az alatt a pár év alatt, amennyi még benne van Santos szerintem simán beleérne azon a poszton a csapatba

de szóljatok, ha hülyeség
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.26. 13:23:34

barca0417 írta:Ibra jó játékos, de én nem adnám érte Eto'o-t. viszont akit még mindig szeretnék az Mancini, valószínű hogy távozik a Romából, most épp a Milan hajt rá, de én szeretném itt látni. olcsóbb mint Silva, és én még mindig tartom hogy van olyan jó. ráadásul mindkét szélen bevethető, meg ballábas szélsőnk már van Messi személyében. És szerintem Mancini elviselné néha a padot.
Jó játékos Mancini az biztos. Viszont Silva mellett szól h ő fiatalabb, játszott a spanyol ligában. Igaz h bal lábas szélsőnk van, de Messi igazán a jobb oldalon érzi jól magát. Ja am abban igazad lehet h Mancini jobban viselné a padot, de ő se padozni szeretne ha már idejön. Ja és még vmi: elvileg R10 helyére szeretnénk igazolni, Mancini már nem közelítheti meg azt a szintet (ő sztem most van a csúcson), Silva talán még igen (bár közel se biztos ez sem). Sztem megközelíteni meg lehet, elérni vagy túlszárnyalni nem hinném. Véleményem szerint Messi és C. Ronaldo sincs azon a szinten amin a mi Ronaldinhónk volt egykor.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.26. 13:16:46

Szerintem a Bojan Henry páros, nem nagyon fog létre jönni, mivel Bojan túl fiatal, és mire beérik, és kezdő csapat tag lehetne, addig lehet hogy HEnry lessz túl idős. Szóval én Eto'o távozása esetén mindenképpen hoznék egy kiváló csatárt. De ki lenne az.

Két nekem szimpi emberke csatár posztra Zlatan és Villa lenne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
albicelesteX
A Vadász

2008.05.26. 13:16:38

Nekem is elég homály a jövő!De bízok egyenlőre a nagy szavakban a nagy takarításokban és abban hogy mindenhova megfelelő ember fog kerülni!Egyenlőre csendben csordogálnak a dolgok,de szerintem mire beindul a szezon júli elején addigra mi már vágjuk ki merre hány kiló!Legalábbis bízok benne!Mondjuk én tartok attól is hogy nehogy azért túlzott legyen a nagytakarítás a távozók között emlegetett nevek közül én a Marquez-Eto'o kettős maradásában bízok!!!
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.26. 13:11:52

Eléggé vívódok a jövő évi csapat miatt.
Amit tisztán érzek, és úgy gondolom ez is lesz a realitás: Messi lesz az alappillére a csapatunknak, ő lesz az agy. Tudom, hogy kicsit merész rábízni a dolgot, de ő erre termett, és szerintem képes lesz rá. Innentől esik ki Kaká és a többiek.

Csatár és irányító kérdés a legnehezebb. Csatárnak kell-e egyáltalán vki ha elmegy Eto'o, vagy megoldja az Henry Bojan kettős? Ha kell, akkor ki?
Egyébként ez az Ibra téma nem elvetendő ötlet, és nem is a hihetetlen(pl. Kakás) hírekhez tartozik. Én látok benne realitást, még ha nem is a jövő héten. Ibra nem feltétlen fog ragaszkodni az Interhez, és egy esetleges Eto'o vagy Drogba igazolással igencsak kényelmetlenül érezhetné magát, hiszen megkérdőjeleződne a biztos kezdő pozíciója. Ne felejtsük el, hogy ott van az Interben is Balotelli, aki folyamatosan helyet fog törni a csapatba, mellette Cruz mint tökéletes csere, de kezdőként is emberes. Ez kiegészítve Ibrával már nagyon soknak tűnhet, úgyhogy én nem tartom elképzelhetetlennek. Mint játékos nagyszerű, mint ember kevésbé. Egyértelműen jobb jelenleg mint bármilyen más jelölt(Benzema is gyengébb, csak ő még szimpatikus is és nagyon nagy jövő előtt áll, de valszeg megszerezhetetlen).

Irányítónak egyáltalán fognak-e igazolni? Nem tartom 100%-nak. Hleb neve forog eléggé a sajtó száján, de az Internél legalább ennyire. Jó vételnek tartanám.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.26. 13:11:17

Lehet hogy most Manchini és Silva ugyan azonon a szinten, vannak de Silva még érhet, és jobb lehet, Manchini viszont, nem mai gyerek. Szóval én nem tudnék választani de talán a kor, Silva mellet szól.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.26. 13:06:32

Ibra jó játékos, de én nem adnám érte Eto'o-t. viszont akit még mindig szeretnék az Mancini, valószínű hogy távozik a Romából, most épp a Milan hajt rá, de én szeretném itt látni. olcsóbb mint Silva, és én még mindig tartom hogy van olyan jó. ráadásul mindkét szélen bevethető, meg ballábas szélsőnk már van Messi személyében. És szerintem Mancini elviselné néha a padot.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2008.05.26. 13:04:46

Eto'o Vs. Ibrahimovic ez olyan dolog ami ilyen kettős érzéseket vált ki belőlem!
1.Kedvelem Eto'o-t bármilyen a természete a mentalitása és nekem nagyon hiányozna ha elmenne!
2.Ugyanígy vagyok Zlatannal is bírom akármekorra féreg is és szívesen látnám barca mezbe de nem Eto'o árán!
Összeségében ha Eto'o-nak mennie kell vagy menni akar Én ennek a transfernek örülnék a legjobban meg talán ez az aminek lenne értelme is és valahol az értékek is egyeznek!
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.26. 13:04:38

Ibrahimhovic nem Eto'o szintű játékos. A góljai alapján biztos nem, mert a Serie A-ban eltöltött 4 éve alatt még 20 gólig se jutott. Idén volt neki a csúcs (17 gól) ami azért elnézve h az Interben játszik elég kevés... :arrow: maradjon csak a jó kis bunkerfocis Interben, biztos Mourinho kedvence lesz. :twisted:
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.26. 13:04:28

André T. írta:Én őszintén lehet hogy ezért megkövezttek most de én
Xavitt és Iniestátt cserének raknám és a kezdőbe pedig olyan kp-kett
hoznék mint J.Moutinhó,C.Fabrégas.....Akiktől az ember bármikor számit
hat gólokra mert hogy őszinték legyünk Xavi és Iniesta jók de nem elégjók
az észt te is osztod de szét nem néznél... saját magadat kevered ellentmondásba a tájékozatlanságoddal :D

moutinho, megfabregas gólerősebb mint xavi, meg iniesta?

nézd már meg csak a klubokban elért goljaikat

fabregas 138/14

moutinho 107/13

xavi 280/27

iniesta 152/12

tényleg sokkal gólerősebbek... az egyik 68 a másik 79 meccsenként lő gólt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 13:00:16

gekkodan írta:Na megírta az egyik újság amit már itt valaki feldobott: Eto'o - Ibra csere???

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=711081

A sport.es is hozza.

Szerintem az Inter nem megy bele ebbe ha igaz ha nem :!:
Nem hiszem hogy az elsőszámú gólvágójukat csak úgy elcserélnék nem mintha Eto'o nem lenne olyan szintű, de aki nézte az urolsó fordulót a SerieA-ban akkor egyértelmű volt Ibra döntött a bajnoki címről :!: :!: :!:
Nem minha nekünk nem lenne jó Ibra csak azért az mégis csak Eto'o az Eto'o és kell nekünk inkább cseréljük el valki másra mondjuk Oleguer-re :lol:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.26. 12:53:36

Na megírta az egyik újság amit már itt valaki feldobott: Eto'o - Ibra csere???

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=711081

A sport.es is hozza.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 11:40:31

Barcaforever írta:Mikor azt mondom, h 5-6 játékost kell igazolni, én azért a földön maradok és nem Drogbát,Kakát meg Diegot hoznám ide.Írja mindenki, h őket el kéne hozni.Egy kis kérdés: miből? :wink:

Összesen kell 5-6 játékos, akik kupákat akarnak nyerni, tenni akarnak vmit a pénzükért.Nem igazolási rekordos sztárokat.Majd itt kinőnek, ha érnek vmit.
Az szerintem tiszta sor, hogy ha Eto'o megy, akkor minőségi játékost kell a helyére igazolni, aki akár lehet éppen Drogba is. Ebben egyetértünk ugye? Nem hiszem, hogy mondjuk Güiza méltó utódja lehet.

A másik dolog, hogy az irányítóposztra meg is mondták, hogy olyan játékost akarnak igazolni, aki már letett valamit az asztalra, tehát könnyen elképzelhető pl Diego.

A miből kérdésre meg szerintem te is tudod a választ. Egyrészt a játékoseladásokból másrészt az eleve az igazolásokra szánt pénzből. Azért 2 komolyabb játékos leigazolása nem verné a földhöz anyagilag a csapatot.

Ezekre a posztokra nem az említett nevek a favoritjaim, velük csak arra akartam rávilágítani, hogy pl ők is sztárok és benne lehet az érkezésük a pakliban, vagy valami hasonló kaliberű játékosé. Amúgy Eto'ot nem szabadna elengedni (bár ezt 100milliószor leírta már mindenki).

Mondjuk szerintem bárhogy is igazolunk, jövőre, az első évben nem hiszem, hogy túl nagy sikereket kéne várnunk a csapattól (pl Bl győzelem). Azért egy év legalább kell, míg rendesen összeszokik a csapat egymással, az edzővel és megszokják a környezetet, meg megtanulják a taktikát. Nyilván hosszútávon kell gondolkodni, de elvileg ez is a cél.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 11:28:36

Capon írta:Honnan veszitek, hogy távozni fog?
Nagy dolog lenne öt visszahozni, de szerintem biztos nem fog másodedzői álást elválalni. Pedig jó lenne valahogy ismét a Barcában tudni. Régi szép idők :D
Mondjuk elég jó esély van rá, hogyha nem Frank lesz az edző, akkor mennie kell, mert az új edző nyilván mással képzeli el a jövőt.
De itt egy link, erről.
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.26. 11:27:35

Titinhot Txiki helyére!!!
Vagy csak konzultálj igazolás ügyben Beguiristan úrral!!!
:D
Azt akartam ezzel mondani hogy szívemből szóltál! :wink:

Áldásom rá!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.05.26. 11:26:31

Replay írta:
Titinho írta: Én személyszerint nem értek egyet azzokkal, akik sztárokat hoznának ide tömegestől, sőt kifejezetten ellenezném ha most 2-3 világsztárt hoznánk. (Alvés elég nekünk) Nekünk most nem sztárokra van szükségünk, hanem ahogy Txiki is mondta, olyan játékosokra akik akarnak itt játszani és készek "meghalni" a pályán a Barca mezért és mindazért amit képvisel ez a mez, a klub. Piquének is csak ezért örülök "egyelőre". Mondjuk én mindig is a fiatalítás híve voltam, de ez már mellékes.
PONTOSAN erről van szó.
MOST nekünk nem kész szupersztárok kellenek, hanem olyan játékosok, akik éhesek a sikerre, épp (pl nálunk) válhatnak topjátékossá, az ilyen játékosokra lehet épiteni, csapatot alakitani. Mert CSAPAT az itt nem volt, legalább 2éve.
Hiába hozunk ide szupersztárokat elképesztő összegekért, mert a referenciákkal nem megyünk semmire.
Hála égnek úgy tünik, ezzel Txiki-ék is tisztában vannak.

Mikor azt mondom, h 5-6 játékost kell igazolni, én azért a földön maradok és nem Drogbát,Kakát meg Diegot hoznám ide.Írja mindenki, h őket el kéne hozni.Egy kis kérdés: miből? :wink:

Összesen kell 5-6 játékos, akik kupákat akarnak nyerni, tenni akarnak vmit a pénzükért.Nem igazolási rekordos sztárokat.Majd itt kinőnek, ha érnek vmit.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.26. 11:08:15

Honnan veszitek, hogy távozni fog?
Nagy dolog lenne öt visszahozni, de szerintem biztos nem fog másodedzői álást elválalni. Pedig jó lenne valahogy ismét a Barcában tudni. Régi szép idők :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.05.26. 10:52:51

merx írta:
xbalix írta:Henk Ten Cateúgy néz ki h megy a Cselzitől... Hmmm hát sztem nem lenne rossz őt visszacsábítani!
nem lenne rossz? :shock: a lehető legjobb dolog lenne ami a nyáron a barcaval történne 8)
Egyet értek!!!!!!Nagyon nagy segítség lenne Pep-nek, azt hiszem ezzel mindenki egyet ért!!! :) Jó lenne ha visszacsábítanánk...
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:52:40

Titinho írta: Én személyszerint nem értek egyet azzokkal, akik sztárokat hoznának ide tömegestől, sőt kifejezetten ellenezném ha most 2-3 világsztárt hoznánk. (Alvés elég nekünk) Nekünk most nem sztárokra van szükségünk, hanem ahogy Txiki is mondta, olyan játékosokra akik akarnak itt játszani és készek "meghalni" a pályán a Barca mezért és mindazért amit képvisel ez a mez, a klub. Piquének is csak ezért örülök "egyelőre". Mondjuk én mindig is a fiatalítás híve voltam, de ez már mellékes.
PONTOSAN erről van szó.
MOST nekünk nem kész szupersztárok kellenek, hanem olyan játékosok, akik éhesek a sikerre, épp (pl nálunk) válhatnak topjátékossá, az ilyen játékosokra lehet épiteni, csapatot alakitani. Mert CSAPAT az itt nem volt, legalább 2éve.
Hiába hozunk ide szupersztárokat elképesztő összegekért, mert a referenciákkal nem megyünk semmire.
Hála égnek úgy tünik, ezzel Txiki-ék is tisztában vannak.
Lezárt