2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Noh... :d kezdek félni magamtól, nemhogy valamilyen ufó képességeim vannakIlúvatar írta:megtörtént >)matyi25 írta:Huhuu.. Ibra önzetlen volt.. ez igen.. a végén még lesz belőle valami... :d
...te valami jós lehetsz!matyi25 írta:Huhuu.. Ibra önzetlen volt.. ez igen.. a végén még lesz belőle valami... :d
Hát nem tudom pontosan mennyivel,de kb 10 évvel fiatalabb,így rá lehet építeni,míg Grossoval azért már nem lehet nagyon a jövőre építeni.És lehet,hogy nem 10x jobb,de szerintem nem is rosszabb játékos..legalábbis amennyi meccset láttam tőle,eddig elég megbízhatónak tünik.danikaa10 írta:Azért abba volt valami, Csigro tényleg nem 10x jobb játékos mint Grosso, de ez nem a mi dolgunk.zsoltfree írta:Miért nincs olyan technikai hiba hogy a kommentárt ne lehessen hallani, csak a közönséget? És nem hallgatnék olyan összehasonlítást hogy miért ér húszszor annyi az ukrán mint Grosso.....Pfff
Azért abba volt valami, Csigro tényleg nem 10x jobb játékos mint Grosso, de ez nem a mi dolgunk.zsoltfree írta:Miért nincs olyan technikai hiba hogy a kommentárt ne lehessen hallani, csak a közönséget? És nem hallgatnék olyan összehasonlítást hogy miért ér húszszor annyi az ukrán mint Grosso.....Pfff
nálam a tévé elvan némítva, s blink 182 zene megy hangosanzsoltfree írta:Miért nincs olyan technikai hiba hogy a kommentárt ne lehessen hallani, csak a közönséget? És nem hallgatnék olyan összehasonlítást hogy miért ér húszszor annyi az ukrán mint Grosso.....Pfff