Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Elképzelhető, sőt hihető, hogy ez volt a probléma mivel sokat ad a játékosnak meccs közben az erőnléte és a formája (néha még annál is többet, mint amennyire mi gondolunk).Diego10 írta: Nos most a formákat edzem és aztán pedig a szélsőjátékot edzem.![]()
Akit írtam középpályást h gyengébb a teljesítménye mint előző klubjában arra úgy tűnik megvan a megoldás.![]()
Középszerű volt az erőnléte és mivel az erőnléttől is függ a teljesítmény(visszaesik a teljesítménye)gondolom most jobb lesz mert már megfelelő az erőnléte.Legalábbis remélem h jobb lesz mert fejlődik egyelőre nálam.
Pl.8000eftért vettem most az értéke 30 000eft.Szépen meghízott.
Szépen megedzetted most már szép summáért adhatnád el, ha akarnád.
Csak így tovább és nem csak egy v két játékosnál tapasztalsz majd javulást (és nem is annyira hülyeség a formaedzés mint aminek mondták ezekszerint).
Elképzelhető, sőt hihető, hogy ez volt a probléma mivel sokat ad a játékosnak meccs közben az erőnléte és a formája (néha még annál is többet, mint amennyire mi gondolunk).Diego10 írta: Nos most a formákat edzem és aztán pedig a szélsőjátékot edzem.![]()
Akit írtam középpályást h gyengébb a teljesítménye mint előző klubjában arra úgy tűnik megvan a megoldás.![]()
Középszerű volt az erőnléte és mivel az erőnléttől is függ a teljesítmény(visszaesik a teljesítménye)gondolom most jobb lesz mert már megfelelő az erőnléte.Legalábbis remélem h jobb lesz mert fejlődik egyelőre nálam.
Pl.8000eftért vettem most az értéke 30 000eft.Szépen meghízott.
kamaj írta:Nos nem rossz vétel még akkor se ha sérült, mert:Diego10 írta: Xacinto Carballeira (200833558)
18 éves és 6 napos, jó forma, sérült (2 hét)
TSI: 500
Erőnlét: remek
Játékszervezés: középszerű
Átadás: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő
1, most még jó formába van legrosszabb esetben is sztem középszerűre esik vissza
2. Remek az erőnléte. Ha visszaszerzi a formáját akkor ő max teljesítményt tud nyújtani neked ami sztem nem jön rosszul.
Am én ráedzenék egy kis átadást, hogy megfelelő legyen és máris egy jó kis szélsőd lesz (persze ha a szélsőmet akarom fejleszteni és nem a kapusaimat).
Gratula tényleg jó vétel volt!
Nos nem rossz vétel még akkor se ha sérült, mert:Diego10 írta: Xacinto Carballeira (200833558)
18 éves és 6 napos, jó forma, sérült (2 hét)
TSI: 500
Erőnlét: remek
Játékszervezés: középszerű
Átadás: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő
kamaj írta:Sztem jelentkezzen minél előbb mivel Torrestoni 16 csapatos bajnokságot szeretne a legszívesebben. Annyian meg még nem vagyunk szvszDiego10 írta: Egyébként a kupára meddig lehet még jelentkezni mert egyik haveromat érdekli.És ha még lehet akkor szólok neki h jöhet..
Sztem jelentkezzen minél előbb mivel Torrestoni 16 csapatos bajnokságot szeretne a legszívesebben. Annyian meg még nem vagyunk szvszDiego10 írta: Egyébként a kupára meddig lehet még jelentkezni mert egyik haveromat érdekli.És ha még lehet akkor szólok neki h jöhet.
Persze, rögtön küldöm neked a megfigyelői jelentést. Heti edzését meg gondolom akkor amikor említik őtbaguvixXx írta: Felírhatom a honlapunkra az ifidet? A barátommal egy közösséget alapítottunk. A tehetséges ifiket gyűjtjük "csokorba". Segítünk az edzésükben próbálunk szerezni nekik remek edzőt. Egyenlőre egy U21 és egy nagyválogatott esélyes fiatal került ki a kezeink alól. De a többi fiatal sem semmi.
Ha benne vagy akkor pls hattrickben küldd el nekem ( Nick: baguvixXx Csapatnév: Révfalu SE) a figyelő jelenését meg a heti edzői jelentéseket.
Ha akarsz jelentkezz az ifibajnokságba is.
www.htifik.gportal.hu (tudom hogy gportal de egyenlőre az is marad)
Ha nem vagy meggyőzve akkor nézd meg őket különös figyelemmel Márton Vitray-ra:
http://www.htifik.gportal.hu/gindex.php?pg=28132310
Ha még lehet akkor jelentkeznék a Gamper kupára mert hétfőtől már otthon leszek a nyár "maradékára".
Felírhatom a honlapunkra az ifidet? A barátommal egy közösséget alapítottunk. A tehetséges ifiket gyűjtjük "csokorba". Segítünk az edzésükben próbálunk szerezni nekik remek edzőt. Egyenlőre egy U21 és egy nagyválogatott esélyes fiatal került ki a kezeink alól. De a többi fiatal sem semmi.kamaj írta:Am az ifimbe tudod az a szélső akit belinkeltem pár napja (15 éves Elek Dalnoki) őt is most hoztam fel és 6 és fél csillagot kapott. Nem rossz és még fog fejlődni sztem (remélem).
kamaj írta:Nem kaptam emailt tőle. Valszeg mostanság nagyon elfoglalt azért nem ír ide se meg nekünk se. Valszeg
A vicc az, hogy ez a "szélső" am középpályás. Ezt írta róla a megfigyelő: további edzés nélkül Átadás képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Játékszervezés képességű játékosod.Diego10 írta: Az elég jó.Az én szélsőmre azt írták kapjon szélsőjáték edzést meg h nagy sztár lehet belőle most meg azt írták h ahhoz h fejlődjön nagyon sokat kell edzetni.6 csillagot kapott és ő a legjobb ifim jelenleg szal nem érdekel mit írtak edzetem tovább.16 éves megfelelő szélsőjáték.
Nem rossz szal fejlesztgetem.
A szélsődet milyen szélsőjátékkal kaptad??
A vicc az, hogy ez a "szélső" am középpályás. Ezt írta róla a megfigyelő: további edzés nélkül Átadás képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Játékszervezés képességű játékosod.Diego10 írta: Az elég jó.Az én szélsőmre azt írták kapjon szélsőjáték edzést meg h nagy sztár lehet belőle most meg azt írták h ahhoz h fejlődjön nagyon sokat kell edzetni.6 csillagot kapott és ő a legjobb ifim jelenleg szal nem érdekel mit írtak edzetem tovább.16 éves megfelelő szélsőjáték.
Nem rossz szal fejlesztgetem.
A szélsődet milyen szélsőjátékkal kaptad??
kamaj írta:Nekem 21 fős a keretem. Lényegében mindenkinek van cseréje, DE pl a középpályára csak 1 cserém van, de ketten nyomulnak ott a felállásom szerint. Am elvileg nálam is van minden posztra egy cserém, volt több is csak most leépítettem egy kicsit, mivel vásárolgattam mostanság és hát kellett a zseton rá.
Am az ifimbe tudod az a szélső akit belinkeltem pár napja (15 éves Elek Dalnoki) őt is most hoztam fel és 6 és fél csillagot kapott. Nem rossz és még fog fejlődni sztem (remélem).
kamaj írta:Köszi, hogy szóltál még meg se néztem őket eddig. Nem is volt nagy a különbség volt már ennél sokkal nagyobb is (pl uccsó két meccsem 5-0 7-0). Jó kis ifid van, de ahogy nálam is nálad is van még munka velük.
Én egy félig meddig vegyes csapattal állok ki lesznek olyanok akik még nem v keveset játszottak (pl a 2. kapusom akit most vettem meg még nem is játszott EDDIG), de lesznek emberek az alap kezdőcsapatomból is akik most is kezdők lesznek(max 4 lesz).