USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2016.04.11. 22:59:49

Én csak azt nem értem, hogy Duncan miért pont most pihent? (Nuggets ellen játszott.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2016.04.11. 10:42:35

Egyértelmű, hogy Kobe-t nézem, nem is kérdés. :D
Ez meg az elmúlt évek legjobb reklámja számomra: https://www.youtube.com/watch?v=GvgMtfvTgdI" target="_blank
Megnéztem az elmúlt napokban kb. ötvenszer, de most is kiráz a hideg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.11. 08:56:46

daffy írta: GSW-t. Kobe-t meg felvételről. Az egyik történelmet ír,a másik már megírta. Azt utólag is elég "elolvasni"
Hasonló.
Nem gondoltam volna,hogy marad esély, rám cáfoltak Curryék, piszkosabb meccsen is tudtak nyerni a SAS ellen!
Viszont otthon oda kell figyelni, macik azért képesek lehetne belepiszkítani a dolgokba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2016.04.11. 07:27:05

Bob_Marley írta:Na akkor tényleg esedékes, hogy melyiket fogják többen nézni Kobe utolsó meccsét vagy a GSW rekordmeccsét? :D
GSW-t. Kobe-t meg felvételről. Az egyik történelmet ír,a másik már megírta. Azt utólag is elég "elolvasni"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.11. 06:43:32

Na akkor tényleg esedékes, hogy melyiket fogják többen nézni Kobe utolsó meccsét vagy a GSW rekordmeccsét? :D
Kép
Kép
Kép
ktm
Capitá del Barça

2016.04.11. 03:24:58

Grat a GSW-nek a rekordbeallitashoz. Spurstol tobb kell majd ha dontot akarnak jatszani a vegen.
PCsabi
aka Game90

2016.04.11. 03:14:46

Grizzlies [-o<
ktm
Capitá del Barça

2016.04.11. 02:51:32

lol Curry megint milyen triplat szort a 3. negyed vegen, igaz idon tul
PCsabi
aka Game90

2016.04.10. 22:40:13

Kit érdekel a GSW? Kit érdekel Kobe? Ez sokkal fontosabb:
https://youtu.be/44xDUw40j3s" target="_blank
8)

LeBron James Is Blaze Pizza's Newest Team Member:
https://youtu.be/VF5jXrZfuCA" target="_blank
:mrgreen:

MVP: Curry.
DPOY: Draymond Green. Összességében jobb a SAS Defense, viszont a GSW védekezése Green-nel a pályán 97,4 kapott pont 100 támadásra vetítve, nélküle 110,0, ami 12,6-os különbség, ugyanez a szám Leonard-nál "csak" 5,1.
MIP: Most írjam azt, hogy Curry? :D Az ember 6 pontot javult tavalyhoz képest... De mivel az MVP mellé nem fogja megkapni, legyen McCollum.
ROY: Towns.
6th Man: Whiteside-ot lehet írni? Ha nem, akkor Evan Turner.
COY: Én Stotts-nak adnám, egy bottom5-be várt Blazers ott van a nyugati ötödik helyen, viszont nincs mit tenni, amit a GSW csinál, az brutális, szóval meg fogja kapni Kerr.
All-NBA First Team: Curry - Westbrook - Leonard - LBJ - Draymond Green.

Amúgy viszonylag emberi időpontban van a GSW - SAS, lehet, hogy belenézek majd.

Na, most olvasom, hogy Duncan pihen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.10. 10:45:31

Hát ez izzadós volt a GSW-nek rendesen.
2 meccs vissza, egyet nyerni kell a beállításhoz... 8)
simán benne van hogy ma nyernek a Spurs ellen, majd otthon a mindent eldöntőn bebetliznek az Oracle-ben, az milyen lenne már :mrgreen:

Boston sajna kikapott,így maradni fog a 4. hely, korrekt teljesítmény,várakozásomon felüli.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.10. 10:35:01

Hogy hazabeszéljek MIP kapcsán. :D
http://www.celticslife.com/2016/04/celt ... er-as.html
Lil Wayne barátom is megérdemelné.

Szaniszló. :lol:
https://twitter.com/szcsaba/status/719075773508947968

Ma Spurs-GSW. múltkor is teljes csapat fent volt és nyert a Warriors, most is benne van.

Na szerintetek melyiket fogják többen nézni?
Memphis @ Warriors
Jazz @ LAL (Kobe finale)

55-45 az állás Kobenak 4800 szavazat után
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.08. 18:19:19

70-9.
2-1 kell a rekordbeállításhoz,amire én régóta reálisabb esélyt látok,mint a rekorddöntésre.
Ez meglehet, Macik elleni kettő lesz a kulcs, a Spurs komolyan fogja venni a hazait, ahogy Bob is idézte a hírt, persze így is nyerhetnek ott Curryék.
Meglátjuk.

Én csak a legtöbbet fejlődött játékosnál jegyezném meg,hogy bár elég morbid, de Curry is simán lehetne, persze más lehet jobban megérdemli,stb...mindenben jelentőset javult,kivéve gólpasszok, de pl lepattanókban is, dobószázalékokban is...most csak azért jegyzem meg,mert tavaly is brutál szezont produkált,most meg még rátett vagy 3 lapáttal. Szerintem úgy illik,hogy meg kell ennél a kategóriánál is említeni.

Többit leírtátok, azokat adom is, "elhangzottak" azok a nevek,akiknek el kellett.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.08. 16:35:52

Akkor ez eldőlt (csababarca gondolta jól):
Ma hajnalban ugyan a Golden State Warriors legyőzte a majdnem teljes csapattal kiálló San Antonio Spurst, ám Gregg Popovich a találkozó előtt elmondta, hogy vasárnap este, a két csapat utolsó alapszakasz-találkozásakor sem pihentetnek senkit. A Spurs azért nem adta fel teljesen, hogy frissebbek legyenek a játékosai, így ma este, a Denver Nuggets ellen a hírek szerint többek hiányozni fognak, túlhajszolni nem akar senkit Popovich.

Pozitív:
Celtics, Jokic, Charlotte, Bryant azon kívül, amit írt Game
Negatív:
Ibaka teljes hanyagolása...., Davis, Philly (azért hogy már csak tíz w-re futja...), Harden

MVP: Curry
DPOY: Leonard
MIP: McCollum
ROY: Towns
6th Man: Barton
COY: Kerr
All-NBA First Team: Curry-Leonard-James-Gree-Cousins

Na nekem több gondom is van. :D Kezdve, hogy ha első ötöst kell mondani, akkor akármennyire small-ball de egy center kell és a legjobb idén talán Cousins (mert ő elgalább játszik ha éppen nem tiltja el a csapata. :D ) Leonard-Green alap, Jamest én nem tudom kihagyni és akkor biza Curry vagy Westbrook marad, amiből az egyik minden idők egyik legdurvább egyéni szezonját hozza még ha a másik se piskóta.
Év edzője díjnál meg megint nem tudok mit tenni ha Kerrék lenyomnak egy ilyen szezont. Még ha nem is lesz meg a rekord, de hát akkor is all tim top szezonok egyike. Hiába lehetne pl Stots vagy bárki más, ezzel nem lehet versenyezni. Ja és Kerr csak félidényt volt edző, szóval Walton+Kerr egybe. :D
Amivel még gondom van az a legtöbbet fejlődött cím. Ezt megkapja McCollum, de anno pont ezen vitáztunk mikor Harden elkerült a Rocketsba, hogy akkor ő most megérdemelne egy legtöbbet fejődött címet vagy sem, s végül nem is kapta meg. Mert ha fejlődést nézem, akkor McCollum advanced statjai nem mutatnak nagy ugrást, de a uasge meg a több perc maitt több pontot dob. De fejlődést tekintve pl egy Porter vagy Bazemore sokkal nagyobbat ugrott szerintem és a statok szerint is. De abszolőt megérdemelt McCollumé is, 20 pontos ember, de ezzel az erővel egyébként Ish Smith is kaphatná egyébként.

Másik gondom meg még a hatodik ember díj, mert Bartont mondtam volna egész évben,d e a végére eléggé visszaesett és speciel Turner meg feljavult (mondjuk ő sokszor volt kezdő is Crowder kiesése miatt). Oké, haza is beszélek, de én Turnert nem zárnám ki mint hatodik ember esélyes.

Egyébként meg legtöbbet fejlődöttben lehetne akár IT is, mert brutál módban feljavult még tavalyhoz képest is, de írhatnám Greent is vagy Leonardot is, de ők nyilván már így is vannak egy szinten, de erre még rátettek egy lapáttal. Leonard pl emelt öt pontot, majdnem 10!!!!!%-ot triplán és TS%-ban is 62,1 a tavalyi 56,7-hez képest. Úgyhogy ez a MIP díj ez kikészít, legszívesebben odaadnám 10 embernek is akár. :D

A többi díj nálam egyértelmű, még talán az év védője hogy Leonard vagy Green, de pl defensive win shares staban 5,3 kontra 4,9 és ez általában eléggé jó képet mutat a védekezésről. Egyébként Millsap ebben a legjobb 5,8 mutatóval. :D MVP-ROTY ( :D ) meg a legegyértelműbb idén.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.04.07. 15:17:19

Pozitív meglepetések: Porzingis,Portland,Boston
Negatív: Knicks és a triangle, Davis sérülései, Bulls,Wizards szereplése.

MVP: Curry
DPOY: Draymond Green
MIP: C.J. McCollum
ROY: Towns
6th Man: Will Barton
COY: Terry Stotts
All-NBA First Team: Curry-Westbrook-Leonard-James-DGreen
PCsabi
aka Game90

2016.04.06. 22:45:40

Szaniszló Csaba a GSW-ről:
KATT

Ebben a pillanatban a Golden State mindennél jobban akarja ezt a rekordot, mert ez minden idők legjobb csapatának mérlege, mely történetesen a valaha élt legjobb játékos nevéhez fűződik. Ahogy Kobe mondta: „Ez egy korszakos rekord. Ha én lennék ilyen helyzetben, meg akarnám dönteni, és egyáltalán nem érdekelne, mások mit gondolnak.”

Ne értsetek félre, nem azon fog múlni a bajnoki cím, hogy Curry 2600 vagy 2650 percet játszik az alapszakaszban, azon viszont igenis múlhat, hogy a Warriors eléri-e kitűzött célját az alapszakasz végén, és úgy megy-e neki a playoffnak, hogy övék minden idők legjobb csapata.

Bob_Marley írta:Az év pozitív és negatív meglepetései? (csapat, edző, játékos, bármi)
Pozitív: Porzingis, Dirk, Beasley, Blazers.
Negatív: Bulls, Wizards, Bucks, Rockets, Pelicans, Kings, Hoiberg.

Díjazottak?

MVP:
DPOY:
MIP:
ROY:
6th Man:
COY:
All-NBA First Team:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.06. 19:38:34

daffy írta:Nagyon fogós kérdés ez a rekord,mert szerintem fejben fáradtak el a hajhászásban. Így a rájátszásban a saját dolgukat nehezíthetik meg azzal,hogy plusz meccsekre kényszerülnek azért,mert szellemileg fáradtak. Remélem tévedek,de a Spurs nagyon összpontosít,összeszedett fejben és ez sokat számíthat.
Én is valami hasonlót próbáltam megfogalmazni hosszú sorokon keresztül, de elég lett volna kettő mondat. :D Belenéztem a Wolves meccsbe, borzasztóan szét van esve a GSW, természetesen magukhoz képest. Nagyon felelőtlen ez már.

@csababarca
Tényleg a hetedik vereség környékén már megjósoltad, Neked van alibid. :D

Egyébként valóban lehet inkább az ezer sebből vérző maci sereg fogja őket elkapni, most már tippelni is nehéz. És szerintem nekik is jót tenne ha el is menne a rekord, s a Spurs ellen B csapatot felküldhetnének. Az a meccs úgy érzem emiatt lehet érdekes, hogy az egyik csapat megmutassa a másiknak, hogy a padjuk milyen erős és ezzel is súlyt helyezni a másikra. Ez persze feltételezés, de Popból simán kinézem, hogy hazai ide vagy oda, ő trükközik egyet.

Összevissza dumálnak. :D
Egy hete volt arról szó, hogy Tony Parker szerint a San Antonio Spurs pihentetni fog mindenkit valószínűleg a Golden State ellen is, nem érdekli őket, hogy meglesz-e a bajnoknak a rekord vagy sem, ám ma hajnalban, a Utah Jazz otthonában is majdnem teljes kerettel állt ki a Spurs, így a francia játékmester véleménye is változott. Parker Michael C. Wrightnak (ESPN) elmondta, hogy ha a Utah ellen is játszott majdnem mindenki, akkor valószínűleg a Golden State ellen is így lesz - szerinte Gregg Popovich is meggondolta magát

Az év pozitív és negatív meglepetései? (csapat, edző, játékos, bármi)
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.04.06. 17:25:12

Nagyon fogós kérdés ez a rekord,mert szerintem fejben fáradtak el a hajhászásban. Így a rájátszásban a saját dolgukat nehezíthetik meg azzal,hogy plusz meccsekre kényszerülnek azért,mert szellemileg fáradtak. Remélem tévedek,de a Spurs nagyon összpontosít,összeszedett fejben és ez sokat számíthat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.06. 17:21:43

Én a 7. vereség után is írtam hogy nem lesz így meg, a Spurs nem fogja feladni a hazai pályás meccsét, etesse bármivel a népet.
Bár nem is biztos hogy a Spurs ellenik a nehezek, idén majdnem csak bohóccsapatok nyertek a a gsw ellen, kivéve spurs-celtics...szóval majd a Memphis fog kibabrálni velük:D
A 72-10re látok esélyt azért, de 4/4et nem fognak hozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.06. 17:12:23

Nem írt senki? :D Na most aztán tényleg elég egyszerű a sztori, lesz rekord vagy sem? Tudjuk, daffy 72-10re tette, én nem fogok változtatni ha már azt mondtam meglesz akkor meglesz (egyébként innen már nem hiszem. :D ). Többiek? Utolsó esély.

The @NBA big four (GSW, SA, OKC, CLE) this year at home vs...
Boston Celtics - 2-3 (.400)
Everyone else - 135-14 (.906)

#Celtics have now beaten five of the six 47-plus win teams in the #NBA once this season. Only #Spurs proved elusive.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.04. 21:08:32

Szépek ezek a számok, csak vegyük hozzá hogy most Curry pl múltkor néztem 2,5 perccel átlagol többet az elmúlt hetekben. Tehát en bloc ez lassan fog már csak felkúszni, meg szignifikánsan nem is fogja befolyásolni az idény átlagot, de mikor gyakorlatilag minden eldőlt és megy a pihentetés ők akkor "erőlködnek".

Abban nagyon igazad van, hogy most már "mindegy", én legkésőbb a Spurs elleni vereség után az összeset elküldtem volna pihenni. :D

kantyval is ezen "vitáztunk". Minden rekordot meglehet dönteni, nálam egy rekord sem ér annyit hogy kockáztassam a végső sikert, ami sokkal de sokkal fontosabb. És szerintem most ez van kockáztatva, nézd meg az utóbbi meccseiket, ez már régen nem az alapszakasz eleji óriási dominancia (amit persze hogy nem lehet bírni végig, s pont emiatt jön az képbe, hogy akkor tartalékolok és akkor próbálom ezt hozni mikor fontos nem akkor hogy most 72-10, 71-11 vagy 73-9 stb nagy szenvedéseik vannak már. Jazz ellen, vagy ellenünk is visszalehet nézni azt hiszem még rekordot is felállítottak eladott labdából, Minny, Washington, Dallas B is borzasztó izzadságszagú volt már). Máshogy látjuk, szerintem ezzel abszolút a többiek malmára hajtják a vizet. A Spurs egész évben szépen csendben mögöttük van és nem erőlteti.

De ha átlagok:
Spurs: Leonard 32,47
Duncan: 24,58
Parker: 27,20
LMA: 30,36

GSW
Thompson 33,10
Green: 35,31
Curry: 34,09
Barnes 30,5

Tudom, hogy ez így nem teljes kép, mert öregebb játékosok vannak a Spursben, de mégis érdekes.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.04.04. 20:45:10

daffy írta:Én továbbra is tartom,hogy csak rekord beállítás lesz
Wolves otthon, Spurs otthon, Grizzlies idegenben, Spurs idegenben (b2b), Grizzlies otthon.

Minny ellen sima lesz, Memphis-ben sem reménykedek, szóval marad a SAS, hogy nyernek kettőt Curry-ék ellen.
Bob_Marley írta:Tudom, hogy egyszer van ilyen blablablabla, de ennyit szerintem már rég nem ér.
69-8-nál miért ne érne ennyit? :D Nem abba a maradék 5*34 percbe fognak belerokkanni a játékosok. Játékperceket nézve meg Draymond Green 16., Curry 21., Thompson 25.

Meg képzeld már el azt a szituációt, amikor Kerr odamegy Green-hez vagy Curry-hez, hogy mostantól pihentetve vagytok, aztán "csak" 71-11 lesz a mérlegük az alapszakasz végén... :D Ők sportemberek és egy megdönthetetlennek hitt rekordot tudnának átadni a múltnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.04. 19:50:03

1; Nekem lényegtelen is hol végzünk csak a Hornetset kapjuk meg. :D Úgy érzem ellenük lenne a legtöbb esélyünk, habár pl a Miami ellen is már 2:0 az állás.
2;Bulls a Pistons elleni vereséggel szerintem is elszállt.
3; Azt nézem, hogy a Memphis sorsolása 2 GSW meccs, 1 LAC, s Bulls+Dallas. Ebből még az is lehet, hogy elbukják az összeset.....
Végén akkorát röhögnék ha tényleg összejönne hogy 5 csapat is 41-41 mérleggel zár. Portland még fog nyerni, de igazából simán van arra sansz, hogy négyen viszont így végeznek.
4; Gondolkozok is rajta, hogy felkelek, amúgy is szereti egymást a két csapat meg tavalyi PO volt, most kiejtheti a Dallas a Rocketset vagy legalábbis nagy előnyt szerezne hozzájuk képest. Nem tudom mi lesz az alja, mint fentebb írtam 41-41 és akkor lehet matekolni. :mrgreen:
5; Szerintem Pop úgy van vele, hogy röhög a markában hogy látszódik, hogy fárad a Warriors és ők meg vígan pihentetnek. Ráadásul ha belegondolunk, kiküldi a B csapatot és eltudnak érni egy jó eredményt még a pad önbizalmát is az egekbe tudja turbózni. Ezt írtam az egész rekord hajkurászás olyan, hogy ebből csak a GSW kerülhet ki vesztesen, hosszútávon. Ezért nem látom már értelmét, s attól függetlenül hogy mi pl atomban védekeztünk (legjobb az volt mikor Bradley összehozott Currynek egy backcourt violationt....addig tolta hátra míg rálépett a felezőre. :D ) volt stat is, hogy bőven esett a GSW pace mutatója, egyértelműen fáradnak és görcsölnek. Tudom, hogy egyszer van ilyen blablablabla, de ennyit szerintem már rég nem ér. Szóval Pop szerintem magasról tesz a GSW rekordjára, ő a kis pecsenyéjét süti, s bármi lesz a Spurs járhat jól. Kikapni nem lesz akkora meglepetés mint nyerni, mégiscsak a bajnokot ejtenék ki és mindig az az első számú favorit. És talán még a rekord jót is tehet a Spursnek, mert elaltatja a GSW-t, s leül. Ez utóbbi feltételezés, kiderül majd minden.

Mark Stein bumped the Celtics up to No. 7 in his ESPN power rankings and touts Isaiah for most improved player.

https://pbs.twimg.com/media/CfNMbRlUYAA6rSt.jpg:large
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.04.04. 19:22:29

PCsabi írta: 5. De ami a legfontosabb, Pop mennyire akarja, hogy a Warriors rekordot döntsön? :D
Az idegenbelit elengedik,otthon meg pihen 2 a sztárok közül vagy nagyon limitálva fognak játszani.
Én továbbra is tartom,hogy csak rekord beállítás lesz

btw. Ha jól tudom,a világ 10 legnagyobb stadionjából 8 amerikai egyetemi stadion. Brutális számok ezek,valamint az is,hogy USA-ban a 100 legnagyobb stadion 50000+ férőhelyes
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2016.04.04. 20:44:18-kor.
PCsabi
aka Game90

2016.04.04. 18:47:14

AI, Shaq 8)

Your 2016 Hall of Fame class: Allen Iverson, Shaq, Yao Ming, Tom Izzo, Sheryl Swoops, Jerry Reinsdorf.

PO:
1. Keleten a 3-6. helyig bármi lehet.
2. Szerintem 90%, hogy a Bulls nem lesz PO-ban.
3. Grizzlies-re nagyon feljött a Blazers.
4. Jelen pillanatban a Rockets a kilencedik, de nekik van a legkönnyebb sorsolásuk. Mondjuk holnap pont Dallas - Houston lesz :D
5. De ami a legfontosabb, Pop mennyire akarja, hogy a Warriors rekordot döntsön? :D
PCsabi
aka Game90

2016.04.04. 01:30:36

Bob_Marley írta: Nálam 1; Harden
2; http://hangtime.blogs.nba.com/2016/03/3 ... he-nba-is/
Innen jutott eszedbe?
Nekem is egyébként Schröder. Collison szerintem még, ő is jó és amúgy röhögsz, de Turner nálunk nagyon patent csere PG-nek.
Első kérdésemre nem is kellett volna válaszolnod :mrgreen: Amúgy nálam Irving.

Csere irányítónál nálam is Schröder, kíváncsi vagyok, hogy mikor (és hol) lesz kezdő irányító.

Rockets nagyon fontos W.
Válasz küldése