Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonló.daffy írta: GSW-t. Kobe-t meg felvételről. Az egyik történelmet ír,a másik már megírta. Azt utólag is elég "elolvasni"
GSW-t. Kobe-t meg felvételről. Az egyik történelmet ír,a másik már megírta. Azt utólag is elég "elolvasni"Bob_Marley írta:Na akkor tényleg esedékes, hogy melyiket fogják többen nézni Kobe utolsó meccsét vagy a GSW rekordmeccsét?
Pozitív: Porzingis, Dirk, Beasley, Blazers.Bob_Marley írta:Az év pozitív és negatív meglepetései? (csapat, edző, játékos, bármi)
Én is valami hasonlót próbáltam megfogalmazni hosszú sorokon keresztül, de elég lett volna kettő mondat.daffy írta:Nagyon fogós kérdés ez a rekord,mert szerintem fejben fáradtak el a hajhászásban. Így a rájátszásban a saját dolgukat nehezíthetik meg azzal,hogy plusz meccsekre kényszerülnek azért,mert szellemileg fáradtak. Remélem tévedek,de a Spurs nagyon összpontosít,összeszedett fejben és ez sokat számíthat.
Wolves otthon, Spurs otthon, Grizzlies idegenben, Spurs idegenben (b2b), Grizzlies otthon.daffy írta:Én továbbra is tartom,hogy csak rekord beállítás lesz
69-8-nál miért ne érne ennyit?Bob_Marley írta:Tudom, hogy egyszer van ilyen blablablabla, de ennyit szerintem már rég nem ér.
Az idegenbelit elengedik,otthon meg pihen 2 a sztárok közül vagy nagyon limitálva fognak játszani.PCsabi írta: 5. De ami a legfontosabb, Pop mennyire akarja, hogy a Warriors rekordot döntsön?
Első kérdésemre nem is kellett volna válaszolnodBob_Marley írta: Nálam 1; Harden
2; http://hangtime.blogs.nba.com/2016/03/3 ... he-nba-is/
Innen jutott eszedbe?
Nekem is egyébként Schröder. Collison szerintem még, ő is jó és amúgy röhögsz, de Turner nálunk nagyon patent csere PG-nek.