NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 15:10:56

Rinku írta: Bob: ez persze biztosan nem sértő vagy gyűlöletkeltő kép, csak bármi más, amit más emberek raknak ki...
Karikatúra.
Nem gondolom hogy gyűlöletkeltő lenne.
De ha ez valakinek nem tetszik simán kitörlöm, egyszerű karikatúra.
Kép
Kép
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2012.11.11. 14:55:03

VictorValdes19 írta:"Veszélyes" szurkolók miatt nem lehetnek nézők egy bajnokin
A dvsc.hu tájékoztatása szerint zártkapus lesz a kis Loki Vasas elleni mérkőzése a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában. A DVSC-DEAC pályája nem lehet kiemelt kockázatú meccsek helyszíne, és a civishir.hu cikke szerint a Vasas-drukkerek egy része miatt ez a meccs már ebben a kategóriába tartozik.

Vicc!
Eléggé, Nyíregyházán is voltak vagy harmincan, melegítő gatyós kis surmók voltak, akik serényen anyáztak, meg vergődtek ott az elkerített kis dühöngőjükben - jobbat nem tudtak kitalálni 0:2-nél - cirka 25, 30 rendőr elég lenne az egész pereputtyra.

Bob: ez persze biztosan nem sértő vagy gyűlöletkeltő kép, csak bármi más, amit más emberek raknak ki...
Football, bloody hell. /SAF/
Alcantara
Director del Fútbol

2012.11.11. 14:26:04

Bob_Marley írta:Kép
:D

Na ma meccs, Moniz szerintem jól dolgozik eddig, otthon egyáltalán nem vagyunk esélytelenek.
Hajrá Fradi
Szenzációs ez a fotó!!! :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 14:23:40

Kép
:D

Na ma meccs, Moniz szerintem jól dolgozik eddig, otthon egyáltalán nem vagyunk esélytelenek.
Hajrá Fradi
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.08. 20:43:34

"Veszélyes" szurkolók miatt nem lehetnek nézők egy bajnokin
A dvsc.hu tájékoztatása szerint zártkapus lesz a kis Loki Vasas elleni mérkőzése a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában. A DVSC-DEAC pályája nem lehet kiemelt kockázatú meccsek helyszíne, és a civishir.hu cikke szerint a Vasas-drukkerek egy része miatt ez a meccs már ebben a kategóriába tartozik.

Vicc!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.06. 22:04:43

Barcaman1993 írta: Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.
Persze, értem amit mondasz, de most tartunk ott, hogy hihető a dolog. Détárinál is mondogatták, de ott saját magamat elégítettem volna ki orálisan, ha összejönne a dobogó, mert Détári hát.... nem egy géniusz :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.11.06. 18:58:06

Barcaman1993 írta:
Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.
egy Fradi-szurkoló nem nyugodhat bele, nem fogadhatja el célnak a középmezőnyt, meg a kiesés elkerülését. Nekünk mindig elsőnek kell lennünk. Akár reális, akár nem, ha megye 1-es 16 évesekkel állunk fel, nekünk akkor is bíznunk kell, hogy megnyerjük. Szerintem a legtöbb 'erős' magyar klub (Vidi,Loki,Győr,DVTK) szurkolói sem úgy állnak oda, hogy gyerünk, 4.-5. hely meglesz. pedig a DVTK-nak szerintem messze nincs annyi esélye mint nekünk, de még a Lokinak sem.

persze ez csak egyéni vélemény.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.06. 18:35:38

davi10 írta:Nem akarom elkapkodni, de ha jól sikerül a téli alapozás, akkor lehet egy bajnokesélyes csapatunk.
Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.06. 18:21:27

Muhamed Besic interjú

Szerintem a legjobb igazolásunk. Nagyon tehetséges gyerek, ezért valószínűleg 1-2 éven belül le fog lépni tőlünk.
Igazat mond, sztem is, ha a téli alapozást végigtolják Monizzal, akkor elég jó lesz a csapat, főleg, ha jön még 1-2 Moniz szerzemény.
Ha Moniz sztem nyár elején vette volna át a csapatot, akkor most benne lennénk az első 3-ban a téli szünet előtt. Viszont érdekes, h szvsz nem volt rossz igazolása, mert asszem csak olyan játékosokat hozott, akikkel már dolgozott.
Nagyon jó, h végre kifogtunk egy normális edzőt, amit évek óta minden 2. fradista mondogat, hogy nem elég a játékos, mert EDZŐ kell.
Nem akarom elkapkodni, de ha jól sikerül a téli alapozás, akkor lehet egy bajnokesélyes csapatunk.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.04. 20:46:46

Nagyon biztató amit a Fradi produkál az elmúlt pár hétben,leszámítva a Paks elleni remit,mostmár az eredményeknek is jönnie kéne,mivel a bajnokság összes esélyesével egy kapuztunk (vidi,győr,mtk) és mégis 9 helyett 4pont volt a "jutalmunk" így remélem a sors,vagy a szerencse,ki miben hisz,ezt előbb utóbb visszaadja,Jenner játéka az MTK ellen kiemelkedő volt,egyfolytában verte az emberét szélen,Böde is remek képességű játékos,a góllövésben elkerüli őt a szerencse,Otten viszont kritikán aluli,az összes támadás az ő helyén megy,folyamatosan forgatják, tul.képpen emberhátrányt jelent a jelenléte az elmúlt pár fordulóban.Furán hangzik,de én jobban örülök annak,ha jó játékkal nem nyerünk,mint annak,ha pocsék teljesítménnyel behúzzuk valahogy,mert a jövőre nézve ez a mostani helyzet többel kecsegtet,mintha behúztunk volna mondjuk 6pontot ötlettelen,lélektelen játékkal mint fröccsös Döme idejében.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.11.01. 23:55:46

davi10 írta:Nagyon bosszantó az X a Győr ellen. Konkrétan félpályáztunk, csak Jovanovicnak köszönhetik az 1 pontot... Ha így beszorítottuk a listavezetőt, akkor jöhet most idegenben az MTK, utána otthon a Debrecen. Nehéz lesz, de nem hülyeség bízni a 6 pontban.

Télre 2 igazolást várok. 1 bal oldali védőt, mert abból évek óta nincs (Junior se volt jó, ez a Sváb is borzasztó, Jovanovicnak meg nem ez az alap posztja) és egy csatárt.
Ez a Peric szerintem kijátszotta magát a kezdőből egy ideig, Böde meg megtalálhatná már a formáját.
Nem vagyok nagy Fradi kedvelő de mindig követem a meccseiket.Szemmel l
áhatóan Moniz tényleg nagyon összekapta őket.A közzépálya vezére lett Ionescu.A helyzetkihasználássa voltak gondok igazán Schembri és Marek Heinz óta nincs igazi csatára a Fradinak.Szerintem a dobogó meglehet a
Debrecen,Győr kettősből valamelyik szvsz kifog pukkadni de a Vidi még oda
érthet majd tavasszal akkorra már szerintem nem lesznek benn a EL-be. :D
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
PCsabi
aka Game90

2012.11.01. 22:26:06

Bognár "kaszinós" György:
http://www.youtube.com/watch?v=UClQn-NeL4s

A zenék is telitalálatok :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rocky 05
Barça C

2012.10.28. 21:38:54

egyetértek! az edző munkája szemmel látható! kialakítjuk a helyzeteket, mostmár a pontosság hiányzik! tavaszra remélem ebben is javulunk az új játékosokkal!
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.28. 21:28:36

Nagyon bosszantó az X a Győr ellen. Konkrétan félpályáztunk, csak Jovanovicnak köszönhetik az 1 pontot... Ha így beszorítottuk a listavezetőt, akkor jöhet most idegenben az MTK, utána otthon a Debrecen. Nehéz lesz, de nem hülyeség bízni a 6 pontban.

Télre 2 igazolást várok. 1 bal oldali védőt, mert abból évek óta nincs (Junior se volt jó, ez a Sváb is borzasztó, Jovanovicnak meg nem ez az alap posztja) és egy csatárt.
Ez a Peric szerintem kijátszotta magát a kezdőből egy ideig, Böde meg megtalálhatná már a formáját.
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.10.28. 11:59:01

fhú de jól alakul minden.

Az Újpest-Honvéd botlott, az MTK botlott, a DVTK botlott. Ha ma a Győrrel leikszelünk, már előrébb lépünk a táblázaton, ha pedig nyernénk...hát az MTK is retteghet.

Bízom benne, hogy a tavaszra már dobogós helyezéssel fordulunk, télen jön még egy-két nagyobb név (Jenner, Besic féle) és minimum a dobogót megtartjuk.

Hajrá Fradi!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.25. 15:54:35

Bob_Marley írta:Nagyon szomorú történet...S itt nem csak arról van szó hogy Fradi melegítőben volt a támadó, de sajnos a bajnoki meccseken megint nagyon sok a huhogás, s különböző rasszista megnyilvánulás....Pályától, klubtól függetlenül.Hihetetlen hogy 2012ben is tartunk még mindig :roll:
Hogy juthat egy EMBER eszébe, hogy megverjen egy EMBERT azért, mert a rivális csapatban játszik... :roll:
Szánalom, ezeket nem nevezném EMBERNEK, mint azokat akik állatot kínoznak...
De a rendőrök sem sokat tettek az ügy érdekében.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.25. 15:41:32

Nagyon szomorú történet...S itt nem csak arról van szó hogy Fradi melegítőben volt a támadó, de sajnos a bajnoki meccseken megint nagyon sok a huhogás, s különböző rasszista megnyilvánulás....Pályától, klubtól függetlenül.Hihetetlen hogy 2012ben is tartunk még mindig :roll:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.10.25. 15:23:55

... :roll:

Na és most akkor egy kellemetlen eset, ami múlt pénteken történt meg egyik labdarúgónkkal, Toe Sunnyboy Joellal. Idézet a rendőrségnek tett vallomásából:

"2012. október 19.-én kb. 20 óra körüli időben a tartózkodási helyemről, ami a Honvéd akadémia, elmentem az Europarkban található McDonald’s étterembe ételt vásárolni. Velem jött egy 13 éves fiú is, akit Tamásnak hívnak és ő is a Honvéd Akadémián lakik. Neki nem tudom a teljes nevét, és a telefonszámát sem tudom most megmutatni, mert a telefonom teljesen lemerült.

Kb. 5-10 percet tartózkodtunk a mekiben, aztán a 42-es villamos megállójába mentünk. Ott mindketten felszálltunk a villamosra. Rajtam volt a Kispest Honvéd rendszeresített melegítő felsője. Már a villamoson tartózkodtunk, ami még várakozott a megállóban, amikor odalépett hozzám négy férfi, és ezek közül egy férfi megszólított és kérdezte tőlem, hogy a Kispest Honvédban focizok-e? Ezt magyarul kérdezték. Én ezt értettem, mert egy kicsit beszélek magyarul, és azt feleltem, hogy igen a Kispestben focizok. Erre ő azt mondta nekem, hogy akkor szállj le a villamosról. Én kérdeztem tőle riadtan, hogy miért szállnék le. Továbbra is ezt hajtogatta, hogy szállj le a villamosról. Úgy láttam, hogy egy kicsit ittas volt. Ez a férfi alul és felül is Ferencváros feliratú, zöld, fehér színű melegítőt viselt. Korábban még soha nem láttam egyiküket sem.

Miután továbbra sem szálltam le a villamosról. Ez a fiú egyik pillanatról a másikra hirtelen elkezdett ütni, ököllel, a fejemen megütött és a lábával próbált térdelni. Én igyekeztem védekezni, a kezemet tartottam magam elé, és elugráltam a további ütések elől. Ez a férfi sajnos jóval nagyobb és erősebb volt nálam. Hátráltam és lecsúsztam közben a villamosról. A villamos ekkor még mindig a megállóban volt és nem indult el.

Egy alkalommal elestem, de hirtelen fel is ugrottam. Nem számoltam, hogy hány alkalommal ütött és rúgott meg.

Akkor hagyta abba a támadást, amikor a lépcsőn a metróból feljött a felszínre két egyenruhás rendőr. Ők beszéltek Tamással, aki az egész bántalmazást végignézte, valamint beszéltek a támadómmal is. Elkérték a tartózkodási engedélyemet, valamint a támadóm személyi igazolványát.

Majd nem értették, amit mondtam nekik. Úgy emlékszem, hogy berádióztak a központba, majd visszaadták az igazolványainkat. Azt mondták nekem, hogy menjek haza. A támadóm barátai már a rendőrök kiérkezése előtt elmentek.

Miután visszakaptuk az okmányainkat a támadóm felszállt a villamosra és elment vele. Én nem értettem az egész intézkedést, ezért még ott maradtam a rendőrökkel és kértem, hogy adják meg nekem az engem megtámadó férfi adatait, hogy fel tudjam jelenteni. De nem adták meg. Még kb. 20 percig mentem velük fel s alá, de azt mondták, hogy nem értik, hogy mit akarok. Megadták a Kispesti rendőrkapitányság címét és eljöttem a következő villamossal a rendőrségre feljelentést tenni."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.22. 19:38:38

Hát ez az ETO-Újpest valami hihetetlen meccs volt. 0-2-ről egyenlített az ETO, két tizenegyes, egyik kihagyva, két piros lap, egy hatalmas kapufa, egy akkora öngól, amin évszázadokig fognak röhögni, bírói hibák mindkét oldalra, a végén meg (a 92. percben) befejelte a győztes gólt Kamber, illetve Balajcza kiütötte, de már bent volt. Csoda, hogy nem lincselték meg a játékvezetőt... Koltaiék meg úgy őrjöngtek a végén, mintha a BL-t nyerték volna meg. :D
http://www.eto.hu/hir/5467/osszefoglalo ... kozeserol/
Így pedig maradt az élen az ETO.
Október 28-án újabb rangadó: Fradi-Győr :!:
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.19. 21:49:44

Na gratulálok Solymosi játékvezető úrnak, mert ez a Fradi - Paks meccs elég gyászos volt...
Mind2 gólt pontrúgásból kaptuk, és jó helyen ültem, láttam, h egyik se volt az (az más kérdés, h mit csinált a védelmünk...).

Ezt a Sváb gyereket viszont azonnal el kéne küldeni...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.09. 12:08:45

Messa írta:
davi10 írta:Videoton - Fradi 0-3
ez wtf??? :lol:
Esett nálatok az eső :P Így 3:0al ideírják a meccset :P :D

Viccet félre téve, óriási győzelem volt a hétvégén 8)
Lálálálálálálá Ferencvárosé, Ferencvárosé a győzelem a Ferencvárosé:
http://www.youtube.com/watch?v=wxC7eBvi ... re=g-all-u
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.10.07. 18:50:29

davi10 írta:Videoton - Fradi 0-3
ez wtf??? :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.07. 18:48:28

Videoton - Fradi 1-2

Végre jönnek az eredmények is, és érezhető a csapaton, h jó kezekben van. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy Moniz elég jó munkát végez. Jó meccs volt, és nem is tudtam, hogy ez az Orosz ennyire jól tolja :D
Bödének gratulálok, minden meccsen fogják, rángatják, de nem egy vékony gyerek, szal nehéz ráncigálni, és mostmár lövöldözi is a gólokat.
Somalia sztem 100m-en megverné Boltot is, csak a labdához nem nagyon ért, vannak kisebb hiányosságai, hibái, de jó lesz :D

Ilyen játékkal végre nem csak üres beszéd, hogy felférhetünk a dobogóra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2012.10.19. 21:50:17-kor.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.07. 18:15:05

miihii írta:Én már nem csak a meccs miatt izgulok :)
Akkora viharfelhők jöttek pillanatok alatt, h már esti sötétség van és kezd pötyögni az eső is, ami rendszerint adáskimaradást szokott eredményezni :?
Fehérváron is ítéletidő van, meg is szakadt a meccs :?
Pedig vezetünk, s egész meccsen kifejezetten jól megy.Erre jön a világvége, félbe is szakadt a meccs, akkora vihar van, ráadásul általában onnan jön Pestre a vihar szóval lehet nálam is kérdéses az esti Klasszikus, de addig azért még van, s addig a Fradi is jó lenne ha megszerezné a 3 pontot.Gól után is volt 3 ordító helyzetünk :D

szerk: hell yeah, győzelem a Videoton ellen :D
2 iszonyat fontos 3 pontot zúztunk be a DVTK és a Vidi ellen is 8) S ezzel a győzelemmel előztük is a Videotont :P
Kép
Kép
Kép
banok
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.07. 17:21:16

Vezet a Fradi a Vidinél :)
Válasz küldése