Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja igen, sorry.ozsimiki írta:de arra nem reagáltál,h igazán fontos,és nagy meccseken az ilyen teljesítményhez köze sincs szerintem, és csak 1 playa a sok közül a pályán. lehet változik ez,de egyelőre az ilyen találkozókon nem igen húzóerő.
Azért nem egy meccsen lehetett látni nagyobb csapatok ellen villogni. Amúgy szerintem nem érdemes összehasonlítani a három játékost...ozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.
nem következtettem arra, csupán leírtam a saját érzéseimet.Mikaos írta:én sem cserélnék most, minden transzfer egy zsákbamacska. de Xavi mindjárt 30, és egy középpályás átlagban 32 éves koráig tud húzóerő lenni egy nagy csapatban (persze csodák és kivételek mindig vannak, de avval nem lehet tervezni). Cesc kapcsán a jövőről beszélek, nem is a jelenről - bár kívánságot nem fogalmaztam meg, de akkor ezek szerint arra lehetett következtetniozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.
én sem cserélnék most, minden transzfer egy zsákbamacska. de Xavi mindjárt 30, és egy középpályás átlagban 32 éves koráig tud húzóerő lenni egy nagy csapatban (persze csodák és kivételek mindig vannak, de avval nem lehet tervezni). Cesc kapcsán a jövőről beszélek, nem is a jelenről - bár kívánságot nem fogalmaztam meg, de akkor ezek szerint arra lehetett következtetniozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.
szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.Mikaos írta:Nagyon jól játszik megint. Ha az Arsenallal nyernek PL-t vagy FA-t, és mondjuk egy BL-elődöntő/döntő összejönne, akkor nagy esély lenne rá, hogy év végén a legjobb középpályásnak válasszák a különböző szavazásokon. Számomra ő testesíti meg a tökéletes középpályást: gyors, fordulékony, gólerős, pontosan passzol, erőszakos és emellett intelligens is. Ezt a mai meccsen is bizonyítja.levproff írta:Bolton 0- 1 Arsenal | félidőben.
Fabregas visszatérGól
![]()
Eddig megy a favágás rendesen.
Fabregas nagyon veszélyes, jól játszik.
Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.![]()
![]()
Amúgy ebben a szezonban nagyon gólerős Fabregas.Pedig eddig nem erről volt híres.
Nagyon jól játszik megint. Ha az Arsenallal nyernek PL-t vagy FA-t, és mondjuk egy BL-elődöntő/döntő összejönne, akkor nagy esély lenne rá, hogy év végén a legjobb középpályásnak válasszák a különböző szavazásokon. Számomra ő testesíti meg a tökéletes középpályást: gyors, fordulékony, gólerős, pontosan passzol, erőszakos és emellett intelligens is. Ezt a mai meccsen is bizonyítja.levproff írta:Bolton 0- 1 Arsenal | félidőben.
Fabregas visszatérGól
![]()
Eddig megy a favágás rendesen.
Fabregas nagyon veszélyes, jól játszik.
Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.![]()
![]()
Amúgy ebben a szezonban nagyon gólerős Fabregas.Pedig eddig nem erről volt híres.
Nem jött neki össze ez az angliai kaland. Ha radikálisan nem változik valami akkor szinte 100%, ha hozzánk nem, akkor máshova eligazol a nyáron. 5 perc környékén cserélte be Mancini, mert Santa Cruz megsérült, és a 60. percben meg lecserélte. A többiek se játszottak nagyot mondjuk a Cityből.levproff írta:Robinho ennyire kaka?![]()
Csak annyit láttam, hogy be meg le cserélték..
Kérdésedre a válasz (:) ):levproff írta:Robinho ennyire kaka?![]()
Csak annyit láttam, hogy be meg le cserélték..
Elkuldtek a fekeket ANK-ra,egybol kinyilt a golzsakNavarro írta:7-2-t játszott a Chelsea![]()
ilyen is ritka Angliában 9 gól...
Adebayor emberileg egy nagy nulla. Kb egy 5 éves hisztis gyermek szintjén áll, aki nem tudja, h mivel hivja fel magára a figyelmet.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ben_-31123
Tényleg össze lehet zavarodva, ha már nem tudja milyen pólót húz magára. De mondjuk az ő helyzetében ez annyira nem meglepő...
Lehet ez volt az egyetlen tiszta fölsője...vagy lehet, h ő is olyan ember, aki élvezi ha mindenki utálja, mert vannak ilyenek.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:
Tényleg össze lehet zavarodva, ha már nem tudja milyen pólót húz magára. De mondjuk az ő helyzetében ez annyira nem meglepő...
És ha jól tudom ingyen.szajko írta:A Liverpool leigazolta Maxi Rodrigezt.
Három és fél évre írt alá.
Aztán nehogy véletlenül Londonba menjen Manchester helyett haza.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:
a sigemből kiderül a "PL-es hovatartozásom", így az LG-féle forgatókönyvnek én is tudnék örülniLG írta: Miért ne? 2006-ban is fejelt nekünk egy gólt.![]()
Amúgy viccen kívül kiegyeznék megint egy Barca-Arsenal döntővel, hasonló végkifejlettel. A 2006-s meccs is nagyon jó, és élvezetes volt, sztem most sem lenne másképp, Henry és Fabregas miatt pedig igencsak pikáns lenne.
Amit meg nagyon nem szeretnék: Barca-Chelsea-meg úgy eleve szeretném a kékeket elkerülni. Klasszikus BL randadónak számítanak már, általában mindig botrányos, feszült meccsek, és hihetetlenül izgalmasak, de ez az én egészségemnek nem tesz jót, mint gyomorgörcsben és egegben levő pulzussal nézem ezeket a meccseket.
Persze először meg el is kéne jutni odáig